hoe maak je een ansichtkaart voor 1 mei

Dag beste lezer! 1 mei – Dag van de solidariteit van alle arbeiders is de feestdag die niet alleen in Europa wordt gevierd, maar ook in Azië en Latijns-Amerika. De allereerste dag van mei staat bij ons bekend als Dag van de Arbeid, Lente. De kinderen bereiden kerstkaarten voor om volledig overeen te komen met de woorden – Peace, Labour, May. We hebben veel foto’s, masterclasses en ideeën gepresenteerd in ons artikel van vandaag. Ze zullen interessant zijn voor leraren in het basisonderwijs, kleuterleidsters en alleen creatieve kinderen. Als je de tijd neemt voor dit artikel, leer je over het algemeen op 1 mei knutselen voor school.

Ansichtkaart “May Day” voor schoolkinderen

We zagen dit idee in het pedagogische spaarvarken. Het is erg ingewikkeld. Maar het resultaat zal heel mooi zijn. Benodigde materialen:

 • schaar, lijm.
 • karton en gekleurd papier.
 • kralen, potlood.
 • Sjablonen.

knutselen voor 1 mei voor de basisschool

Stadia van de masterclass:

 1. Om een ​​kerstkaart te maken heb je donkerblauw karton nodig. Hij zal fungeren als de belangrijkste achtergrond van onze ansichtkaart..
 2. Je moet een cirkelsjabloon nemen en deze op geel papier omcirkelen. Dit wordt onze zon. De letters van het woord May en het sjabloon voor het cijfer 1 moeten worden omcirkeld en uitgeknipt op rood papier.
 3. We lijmen de letters wat later. Het nummer moet aan de bovenkant van de zon worden geplakt.
 4. Vervolgens moet je een strook wit papier nemen en deze in de vorm van een accordeon vouwen. Heb er een bloemetje op getekend en uitgeknipt.
 5. Dan moet je een groene strook nemen en deze ook vouwen met een accordeon, er een blad op tekenen volgens het patroon en knippen.
 6. Je kunt de groene tak van de bloem knippen zoals je wilt. Onze zon zou stralen moeten hebben. Om dit te doen, moet je 14 scherpe driehoeken snijden..
 7. Laten we nu beginnen met decoreren met de zonnestralen. Je moet groen papier nemen en een takje knippen. Het bevindt zich net onder het nummer.
 8. Onze twijgen met jou zouden bladeren moeten hebben. Witte bloemen rond de tak. Het is noodzakelijk om alleen het midden van de bloem te lijmen. Om de meeldraden te versieren, moet je gele kralen nemen. Met behulp van een stokje is het heel voorzichtig nodig om twee of drie kralen te lijmen.

knutselen voor 1 mei voor de basisschoolknutselen voor 1 mei voor de basisschoolknutselen voor 1 mei voor de basisschoolknutselen voor 1 mei voor de basisschoolknutselen voor 1 mei voor de basisschoolknutselen voor 1 mei voor de basisschoolknutselen voor 1 mei voor de basisschoolknutselen voor 1 mei voor de basisschool

Dan moet je de uiteinden van de bladeren en bloemen optillen. Helemaal onderaan onze ansichtkaart moet het woord worden gemaakt van letters – mei. Alles! Ansichtkaart klaar!

Kleuterschool ballonkaart

Dankzij dit artikel leer je hoe je een ansichtkaart maakt voor 1 mei. Voor deze heerlijke lentevakantie kun je zo’n kaart met je kinderen maken. Er zijn geen moeilijkheden in het werk. En dit betekent dat de baby dit werk heel gemakkelijk aankan. Om een ​​ansichtkaart te maken, heb je nodig:

 • markeringen.
 • gekleurd papier.
 • lijm.
 • witte servetten.
 • schaar.
 • eenvoudig potlood.
 • patroon van duif, bal, gesneden voor anjer en cirkel.

hoe maak je bloemen voor 1 mei

Voortgang:

 1. Eerst moet je gekleurd papier kiezen en de ballen omcirkelen volgens de sjabloon. Laten we nu de omlijnde ballen uitknippen. Neem een ​​vel rood papier en teken er een cirkel op..
 2. Knip het vervolgens uit en vouw het als volgt:.
 3. Markeer met een viltstift de kruidnagels en knip ze uit. Laten we cirkelen en het snijden uitknippen. Met behulp van de sjabloon moet je de duif in de rechter benedenhoek omcirkelen.
 4. Nu is het nodig om heldere veelkleurige ballen op de achtergrond te verdelen en te lijmen. Nu moet je witte servetten nemen en in kleine vierkanten snijden. Je moet er Gariki van maken. We lijmen om de contouren van de duif te smeren. Nu moet je de ballen lijmen en een oog tekenen voor onze duif. Op de ballen moet je op 1 MEI met een viltstift schrijven. In de linkerbenedenhoek moet je een anjer plaatsen en lijmen.

hoe maak je een ansichtkaart voor 1 meihoe maak je een ansichtkaart voor 1 meihoe maak je een ansichtkaart voor 1 meihoe maak je een ansichtkaart voor 1 meihoe maak je een ansichtkaart voor 1 meihoe maak je een ansichtkaart voor 1 meihoe maak je een ansichtkaart voor 1 meihoe maak je een ansichtkaart voor 1 meihoe maak je een ansichtkaart voor 1 meihoe maak je een ansichtkaart voor 1 meihoe maak je een ansichtkaart voor 1 meihoe maak je een ansichtkaart voor 1 meihoe maak je een ansichtkaart voor 1 meihoe maak je bloemen voor 1 meihoe maak je bloemen voor 1 meihoe maak je bloemen voor 1 mei

Ansichtkaart – applique met bloemen

Het volgende ambacht is een applique. Om het te maken heb je nodig:

 • gekleurd papier.
 • vel papier voor de basis.
 • schaar.
 • strass steentjes.
 • lijm.
 • schaar met gekrulde mesjes.

knutselen naar school op 1 mei

Productie instructie:

 1. Eerst moet je de basis dubbelvouwen. Als je mooi gekleurd papier hebt, kun je er een rechthoekje uitknippen, iets kleiner dan de helft van je hoofdblad. De randen moeten worden bijgesneden met een gekrulde schaar. Nu kun je op de voorkant van de toekomstige ansichtkaart plakken.
 2. Nu moet je beginnen met het voorbereiden van alle benodigde onderdelen. Om dit te doen, moet je drie cirkels met verschillende diameters en zes harten snijden voor elke bloem van een andere grootte. In totaal hebben we 6 * 3 = 18 harten nodig.
 3. Elk hart moet dubbelgevouwen worden, met het gekleurde deel naar binnen. Dan moet je de randen buigen en ze opnieuw in tweeën delen. Je zult een gekrompen hart hebben.
 4. Nu moet je de harten op de cirkel lijmen, zodat het scherpe deel ervan in het midden van de cirkel ligt. Je gaat een bloem maken.
 5. In het midden van de afbeelding moet je een strass lijmen.
 6. Nu moet je ambachten op de ansichtkaart plaatsen en ze vastzetten.

Een bos papieren bloemen voor de creativiteit van kinderen

Je bent vast nog steeds geïnteresseerd in het maken van bloemen voor 1 mei. En verder presenteren we een masterclass voor het maken van zo’n ambacht. En al volgens dit schema kun je een heel boeket maken. Wat is hiervoor nodig:

 • lijm.
 • plasticine.
 • houten spiesjes – afhankelijk van het aantal bloemen in je boeket.
 • schaar.
 • bij elkaar passen.

hoe maak je een ansichtkaart voor 1 mei

Productie instructie:

 1. Eerst moet je groen papier nemen en het in reepjes rollen. Onder een hoek moeten deze strepen op houten spiesen worden gewikkeld en hun randen moeten met lijm worden vastgezet. U kunt hiervoor tapetapes gebruiken..
 2. Nu moet je plasticine nemen en er een kleine bal uit rollen. Steek het in het ene uiteinde van een houten spies. Je krijgt iets dat op een lolly lijkt.
 3. Dan moet je veelkleurige cirkels en vierkanten met een diameter van ongeveer 4-6 cm uit papier knippen.hoe maak je een ansichtkaart voor 1 mei
 4. Je moet een lucifer in elk van de cirkels in het midden plaatsen. Wikkel vervolgens deze servetstruik op een lucifer zodat deze goed aan de onderkant past en de bovenste delen van de vellen worden rechtgetrokken.
 5. Met een lucifer met een stuk papier moet je de plasticine doorboren. Dan moet je de overeenkomst verwijderen, en

  Laat het servet op de plasticine liggen, fixeer het daar lichtjes en lijm het dan vast.

 6. Het is dus noodzakelijk om de hele omtrek van plasticine te maken. Je krijgt een bal van bloemblaadjes.hoe maak je een ansichtkaart voor 1 mei
 7. Leg op de bodem van de spies een vierkant van een groen servet. Het moet op een zodanige manier worden opgetild en verpakt als een kopje van een knop.
 8. De bladeren moeten op dezelfde manier worden gemaakt als de bloembladen van een bloem: ze moeten om een ​​lucifer worden gedraaid. Maar daarna moet het papier van de lucifer worden verwijderd en op de steel worden gelijmd.

Een symbool maken van de voorjaarsvakantie Vredesduif met kleuters

Misschien, zonder het symbool van deze vakantie – een duif, ga je in mei niet door een van de feestdagen. Om deze reden kunnen we er ook niet aan voorbij gaan. Je kunt maken van wat je wilt.

U kunt bijvoorbeeld de quillingtechniek gebruiken. Of het bekende knippen van servetten.

hoe maak je bloemen voor 1 mei

Het wordt heel leuk en leuk.

Je kunt vogels op stokken zetten. Of op de Russische vlag. Je kunt een volumetrische duif van papier maken. Of u kunt de gepresenteerde voorbeelden nu gratis downloaden. Je kunt de vleugels en staart op een opengewerkte manier rangschikken. Om dit te doen, kunt u een speciaal administratief scherp mes gebruiken, waarmee u snijdt zoals in de uitstekende mesjes. Kan ook zo’n schattig vogeltje maken. Zelfs een kind kan deze details tekenen.

hoe maak je bloemen voor 1 mei

Zelf knutselen voor 1 mei

Heel vaak worden papierambachten gemaakt op 1 mei. Het meest voorkomende idee is natuurlijk bloemen. En de meest uiteenlopende. Zelfs een kleine baby van 3 jaar kan ze maken..

knutselwerkjes voor 1 mei

Omdat je contouren kunt maken en het kind kunt vragen om te kleuren. En oudere kinderen, bijvoorbeeld zes jaar oud, kunnen een interessante applicatie organiseren.

Laten we nu met je meegaan in een origineel en mooi ambacht op een pot ontbijtgranen. Om het te maken, moet je vinden:

 • onnodige pot,
 • PVA-lijm,
 • acrylverf,
 • borstel en griesmeel.

Zelf knutselen voor 1 mei

Voortgang:

 1. De pot moet bovenop grondig worden bedekt met lijm. Voordat u dit werk uitvoert, moet u de potten behandelen met een alcoholoplossing om het oppervlak te ontvetten.
 2. Bestrooi de pot vervolgens met griesmeel en laat het drogen. Nu kun je creëren met acrylverf.
 3. Het vaartuig moet worden vastgezet met vernis en goed laten drogen..
 4. Je kunt wattenstaafjes nemen en er deze bloemen van maken..

Zelf knutselen voor 1 meiZelf knutselen voor 1 meiZelf knutselen voor 1 mei

Speelgoed gemaakt van zoutdeeg past ook bij ons thema van vandaag. Ze kunnen zowel met kleine kinderen als met oudere kinderen worden gedaan. Hier hebben we zo’n mooie zon.

knutselwerkjes voor 1 mei

Plasticinewerken zijn en blijven altijd de snelste en eenvoudigste. Hier hebben we zo’n mooie boom. Of een takje seringen in de vorm van een wenskaart. Je kunt zelfs een heel miniatuurplot maken – een schilderij.

knutselwerkjes voor 1 mei

Of u kunt polymeerklei gebruiken. Bijvoorbeeld in een arbeidsles in groep 4.

Elk vaartuig voor 1 mei voor de basisschool dat in dit artikel wordt gegeven, lijkt niet ingewikkeld. De volgende keer kun je ook dunne satijnen linten nemen en er een klein bosje van maken of wrijven. Je kunt ook afbeeldingen over dit onderwerp tekenen met verf en deze combineren met de applique. Nou, zoals het wordt gezongen in een beroemd lied – Laat er altijd zon zijn, laat er altijd lucht zijn … misschien, bijvoorbeeld, maak een zon uit kinderhanden. Hiervoor kun je verschillende technieken gebruiken. Deze boom is uitgevonden door ouders met kinderen..knutselen voor 1 mei voor de basisschool

Je kunt de roggen maken van pasta of rietjes. Zo’n mooi horloge kan gemaakt worden! Je kunt een portret maken van granen en ze vervolgens met felle kleuren schilderen..

Nou, hier zijn de bloemen, op cd’s en op platen. Kan een vlinder maken. ze versieren onze wereld met hun schoonheid.

Papieren applique voor scholieren en kleuters

We brengen een universele versie van het ambacht onder uw aandacht. Het zal geschikt zijn voor kinderen van elke leeftijd. Omdat iedereen in de buurt blij is met vlinders, en ze de stemming perfect kunnen begrijpen en schoonheid kunnen geven. U kunt de sjabloon uit ons artikel nemen en deze naar uw computer downloaden. Hier hebben we zo’n kleurrijk lentetakje gemaakt van papieren stokjes.

hoe maak je een ansichtkaart voor 1 mei

iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org