Hoe kleding te naaien voor Monster High-poppen. Masterclass

De helden van de moderne animatieserie “Monster High” zijn het favoriete speelgoed van veel kinderen geworden. Het meest interessante is niet alleen om deze ongewone jongens en meisjes te bekijken, maar ook om met Monster High-poppen te spelen. Als je deze poppen al hebt, probeer dan zelf kleding voor ze te maken. We bieden een masterclass aan over het naaien van een rode jumpsuit voor baby’s Monster High.

DIY kleding voor poppen. Monster High

Allereerst moet u een patroon tekenen voor de toekomstige overalls. Omdat de Monster High-poppen zelf dun en slank zijn, is dit gemakkelijk te doen. Pak een stuk papier en een potlood. Omsluit de pop en schets de contouren van haar lichaam. We gaan een jumpsuit naaien, dus markeer de lengte van de benen.

Allereerst moet u een patroon tekenen voor de toekomstige overalls. Omdat de Monster High-poppen zelf dun en slank zijn, is dit gemakkelijk te doen. Pak een stuk papier en een potlood. Omsluit de pop en schets de contouren van haar lichaam. We zullen een jumpsuit naaien, dus markeer de lengte van de benen.

Nadat de contouren klaar zijn, kunt u beginnen met het tekenen van het patroon..

Nadat de contouren klaar zijn, kunt u beginnen met het tekenen van het patroon.Hoe maak je een patroon voor kleding Monster High

Je moet ook een detail maken voor een mouw en een schouderriem. Nadat alle details zijn getekend, kun je ze uitknippen en op de stof bevestigen..

Je moet ook een detail maken voor een mouw en een schouderriem. Nadat alle details zijn getekend, kun je ze uitknippen en op de stof bevestigen.

Het is het beste om de elementen zo te knippen dat er een naad in het midden is, zo’n pak ziet er origineler uit.

Het is het beste om de elementen zo te knippen dat er een naad in het midden is, zo'n pak ziet er origineler uit.

Knip twee identieke stukken uit en naai ze op een gemarkeerde plaats. Deze naad loopt over het hele lichaam van de pop..

Knip twee identieke stukken uit en naai ze op een gemarkeerde plaats. Deze naad loopt over het hele lichaam van de pop.

Naai een mouw aan een van de onderdelen.

Naai een mouw aan een van de onderdelen.

Daarna moet je de delen aan de achterkant verbinden en naaien.

Daarna moet u de details op de achterkant verbinden en naaien, en de broekspijpen naaien.

Naai ook de broekspijpen.

Daarna moet u de details op de achterkant verbinden en naaien, en de broekspijpen naaien.

Draai de jumpsuit open en probeer hem op de Monster High-pop te leggen. Als u voor de eerste keer kleding met uw eigen handen naait, is het beter om een ​​gebreid materiaal te nemen dat uitrekt. Nadat je het onder de knie hebt en de exacte afmetingen hebt gemeten, kun je aan de slag met katoenen stoffen..

Draai de jumpsuit open en probeer hem op de Monster High-pop te leggen. Als u voor de eerste keer kleding met uw eigen handen naait, is het beter om een ​​gebreid materiaal te nemen dat uitrekt. Nadat je het onder de knie hebt en de exacte afmetingen hebt gemeten, kun je aan de slag met katoenen stoffen.

Dit is hoe je Monster High-pop eruit zal zien.

Hoe kleding te naaien voor Monster High-poppen. MasterclassJumpsuit voor Monster High-pop

Kleding voor poppen Monster High ouders kunnen samen met hun kinderen naaien, omdat een naaimachine nodig kan zijn voor hoogwaardig naaiwerk. Stel je voor, en de kledingkast van je pop wordt aangevuld met interessante dingen.