Doe-het-zelf modulaire schilderijen van behang. Masterclass met video

Modulaire schilderijen verschenen voor het eerst in het oude Griekenland en worden tegenwoordig veel gebruikt in het interieurontwerp. Met hun hulp kunt u het originele en stijlvolle uiterlijk van elke kamer benadrukken en de diepte van de geselecteerde afbeelding onthullen. Alleen op het eerste gezicht lijkt het misschien een moeilijke taak om met je eigen handen modulaire schilderijen van behang te maken. Een eenvoudige masterclass helpt je deze kunstvorm onder de knie te krijgen en je een echte ontwerper te voelen.

Hoe maak je zelf een modulaire foto

Bepaal de afbeelding zelf voordat u aan een creatieve interieurdecoratie begint. Je kunt landschappen, stillevens, complexe en eenvoudige thematische composities kiezen, het hangt allemaal af van je voorkeuren. Het wordt niet aanbevolen om portretten te gebruiken, omdat het gezicht zal splijten en er niet erg mooi uitziet.

Bepaal de afbeelding zelf voordat u aan een creatieve interieurdecoratie begint. Je kunt landschappen, stillevens, complexe en eenvoudige thematische composities kiezen, het hangt allemaal af van je pre

Nu moet u bepalen hoe groot uw schilderijen zullen zijn en op welke muur ze in het interieur zullen worden geplaatst. De eenvoudigste manier om zelf modulaire schilderijen te maken, is door de tekening naar een professionele drukkerij te brengen. Als je kunt tekenen of de juiste apparatuur in huis hebt, kun je al het werk thuis doen..

Nu moet u bepalen hoe groot uw schilderijen zullen zijn en op welke muur ze in het interieur zullen worden geplaatst. De eenvoudigste manier om zelf modulaire schilderijen te maken, is door de tekening mee te nemen naar een atelier, waarMasterclass: voorbereiding van de fundering

Het is niet alleen belangrijk om de juiste afbeelding te kiezen, maar ook om deze op een originele manier te rangschikken. Je kunt piepschuim, bamboe of houten stokken als basis gebruiken. Frames voor modulaire schilderijen in veel werkplaatsen zijn gemaakt van karton, papier, plastic, draad en andere materialen..

Bekijk de video: Modulaire foto’s van photowall-paper

Als de afbeelding klaar is, wordt deze in stukken gesneden en over het voorbereide frame gespannen. Modulaire schilderijen kun je het beste doen van stof of fotobehang, het hangt allemaal af van je geduld en creatieve ideeën..

Als de afbeelding klaar is, wordt deze in stukken gesneden en over het voorbereide frame gespannen. Modulaire afbeeldingenMasterclass: framebekleding

Het voordeel van doe-het-zelf modulaire schilderijen, in tegenstelling tot fotobehang, is dat u ze op elk moment kunt verwijderen en dat u de reparatie niet opnieuw hoeft uit te voeren.

het voordeel van doe-het-zelf modulaire schilderijen, in tegenstelling tot fotobehang, is dat je ze op elk moment kunt verwijderen, en

Het is het beste om schilderijen te kiezen voor de stijl van het interieur, omdat er veel illustraties zijn, wat betekent dat je creatieve ideeën kunt realiseren, vooral als je weet hoe je moet tekenen.

het voordeel van doe-het-zelf modulaire schilderijen, in tegenstelling tot fotobehang, is dat je ze op elk moment kunt verwijderen, enFoto van de afgewerkte modulaire foto van het behang

Interessante video: Hoe maak je een modulaire foto van behang

Veel handige tips om te doen doe-het-zelf modulaire schilderijen van masterclass behang, je vindt in stapsgewijze video’s waar ervaren naaisters gewone illustraties tot echte meesterwerken maakten. Toon je fantasie en versier het interieur van een appartement of een landhuis met je eigen handen tegen minimale kosten.