DIY multi-frame voor foto's aan de muur

Wil je een archief met familiefoto’s aan je muur? Probeer dan de multiframe voor je foto’s aan de muur. Met uw eigen handen kunt u het met minimale inspanning maken als u van tevoren een idee bedenkt en alle benodigde materialen voorbereidt. Handgemaakte producten passen laconiek in het interieur en benadrukken uw individualiteit.

Creatieve ideeën voor multiframes voor foto’s

De meest gebruikelijke manier om een ​​multiframe te maken, is door een kartonnen omtrek uit te knippen en er vervolgens knopen, korrels of andere voorwerpen op te lijmen. Het hangt allemaal af van uw verbeeldingskracht en het interieur van de kamer..

De meest gebruikelijke manier om een ​​multiframe te maken, is door een kartonnen omtrek uit te knippen en er vervolgens knopen, korrels of andere voorwerpen op te lijmen. Het hangt allemaal af van uw verbeeldingskracht en het interieur van de kamer.fotolijsten

Populair zijn multiframes gemaakt van koffiebonen die elke koffieliefhebber zullen aanspreken..

Multiframes zijn populairFotolijsten van koffiebonen

Als je touw of mooi lint hebt, wikkel dan de frames en knoop ze aan elkaar. Meerdere monturen van dezelfde stijl en kleur vormen een prachtig multi-frame.

Als je touw of mooi lint hebt, wikkel dan de frames en knoop ze aan elkaar. Meerdere monturen van dezelfde stijl en kleur

De fotocollage ziet er origineel uit als de kaders zijn gemaakt in de vorm van puzzels. Het belangrijkste is om het karton of multiplex correct te snijden, dan zal het multiframe voor foto’s aan de muur echt creatief blijken te zijn..

De fotocollage ziet er origineel uit als de kaders zijn gemaakt in de vorm van puzzels. Het belangrijkste is om het karton of multiplex correct te snijden, dan zal het multi-frame voor foto's aan de muur echt creatief blijken te zijn.Foto multi-frames van puzzels

Wil je met minimale inspanning een multiframe voor je foto maken? Neem vervolgens de gebruikelijke grote lijst, trek aan de draad en hang de gelamineerde foto’s aan wasknijpers. Doe-het-zelf wanddecoratie ziet er eenvoudig en smaakvol uit..

Wil je met minimale inspanning een multiframe voor je foto maken? Neem dan je gebruikelijke grote frame

Lees ook: Hoe maak je met je eigen handen een lijst van een spiegel

Het is voldoende om een ​​geometrisch touw aan de muur te trekken en er een foto op te hangen in een handige volgorde om een ​​origineel multiframe voor interieurs in de stijl van minimalisme te krijgen.

Het is voldoende om een ​​geometrisch touw aan de muur te trekken en er een foto in een handige volgorde aan te hangen om

Sobere en laconieke massief houten lijsten in donkere kleur zullen je muur versieren en je individualiteit benadrukken. Het is niet alleen belangrijk om de juiste multiframe te kiezen, maar ook om een ​​foto in dezelfde stijl te kiezen..

Sobere en laconieke massief houten lijsten in donkere kleur zullen je muur versieren en je individualiteit benadrukken. Belangrijk

Sommige naaisters gebruiken de klok rond een multiframe om de muur stijlvol te versieren. Je kunt je eigen idee bedenken voor het decoreren van foto’s, het belangrijkste is dat het decor past bij het algehele decor.

Sommige naaisters gebruiken de klok rond een multiframe om de muur stijlvol te versieren. Je kunt je eigen idee bedenken voor het decoreren van foto's, het belangrijkste is dat het decor wordt gecombineerd met de overall

Visliefhebbers kwamen op het idee om een ​​multiframe te maken in visstijl met behulp van een hengel, haken en fotolijsten. Een ongebruikelijke compositie is geschikt voor het decoreren van een kinderkamer of woonkamer.

Fans van vissen kwamen op het idee om een ​​multi-frame te maken in een visstijl met behulp van een hengel, haken en frames voor foto's

Probeer voor een slaapkamer een hartvormig multiframe. Om dit te doen, moet u foto’s selecteren die geschikt zijn voor grootte en deze langs de contour leggen..

Probeer voor een slaapkamer een hartvormig multiframe. Om dit te doen, moet je de juiste maat kiezen

Multi-frames aan de muur kunnen op verschillende niveaus worden geplaatst om een ​​trap te simuleren. Dergelijke composities zien er prachtig uit in gangen of in de buurt van trappen..

Multi-frames aan de muur kunnen op verschillende niveaus worden geplaatst om een ​​trap te simuleren. Dergelijke composities zien er prachtig uit in gangen of bij de trap.

Multiframe voor foto’s aan de muur met je eigen handen kan in elke stijl worden gedecoreerd, het hangt allemaal af van je voorkeuren en de gebruikte materialen.