DIY poppen hoe te maken

Het assortiment speelgoed voor kinderen groeit elk jaar, dus het is vrij eenvoudig om aan de behoeften van een kind van elke leeftijd te voldoen. Helaas worden tegenwoordig veel ouders geconfronteerd met het probleem van de kwaliteit en veiligheid van speelgoed. Het aantal fabrikanten van kinderartikelen groeit voortdurend, terwijl hun kwaliteit slecht is. Als je wilt dat het speelgoed veilig, niet-allergisch en leuk is voor kinderen, maak het dan beter met je eigen handen. In dit artikel hebben we besloten om je verschillende masterclasses aan te bieden. hoe maak je speelgoed van afvalmateriaal.

hoe maak je speelgoed van afvalmateriaal

DIY kleine pop voor meisjes

Pop – een integraal speelgoed voor meisjes in de kleuter- en basisschoolleeftijd. Poppen zijn er in verschillende stijlen, van bobbleheads tot volwassen meisjes die hakken en mooie dingen kunnen dragen. Dit speelgoed speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van het kind, omdat hij in het spel de volwassen wereld imiteert en zijn ideeën over het leven weerspiegelt. De pop bevordert de ontwikkeling van de verbeelding, helpt lichaamsdelen te onthouden en welke kleding voor verschillende situaties is ontworpen. Probeer een speeltje te maken met je kind en het zal zijn favoriet worden..

Pop - speelgoed voor kleuters en jongere meisjesDe pop is een essentieel speelgoed voor meisjes in de kleuter- en basisschoolleeftijd

Om kinderspeelgoed met je eigen handen te maken van afvalmateriaal, heb je nodig:

– draad;

– dikke draad;

– lichte gebreide stof

– wol om te vilten;

– schuim hoofd leeg;

– doek voor kleding pop.

Neem een ​​stuk draad en maak er een frame voor de pop van. De grootte van het speelgoed hangt af van de lengte van de draad. Het is het beste om het frame uit twee segmenten te maken: vouw de eerste dubbel (dit zijn het lichaam en twee benen), en rijg de tweede in het bovenste deel door de eerste (dit zijn de armen).

Om kinderspeelgoed met je eigen handen te maken van afvalmateriaal dat je nodig hebt

Vergeet niet een draad voor de nek achter te laten, evenals een stuk draad zodat de schuimkop blank eraan kan worden bevestigd. Het schuim moet bedekt zijn met een lichte gebreide stof, zodat de uiteinden aan de achterkant zitten. Ze kunnen bedekt zijn met haar. Bevestig het werkstuk aan het lichaam.

Neem nu een wollen draad en wikkel deze om het frame van de pop. Met een draad kun je de figuur van een speeltje vormen, terwijl de armen niet erg dik mogen zijn in vergelijking met het lichaam. Naai “leer” van lichtgekleurde gebreide stof en trek het over het werkstuk. Dan kun je beginnen met het naaien van kleding. Om dit te doen, knipt u een blouse uit met patronen en naait u deze en maakt u vervolgens een rok of broek. Als je pop een echte fashionista is, knoop of naai dan een tas voor haar..

Poppenhaar is gemakkelijk te maken van wol om te vilten. Je kunt het kapsel zelf vormgeven en vervolgens het haar op het hoofd van de pop lijmen. Het blijft om de ogen te tekenen en de wangen bruin te maken. De pop is klaar en tegelijkertijd is het niet erger dan winkelproducten.

Lees ook: Ambachtelijke ballerinapop

De pop is klaar en tegelijkertijd is het niet erger dan winkelproducten

Origineel speelgoed gemaakt van wijnkurken

Speelgoed is niet alleen geliefd bij kinderen, maar ook bij volwassenen. Als je een beetje droomt, kun je gemakkelijk creatieve ambachten maken die als een gedenkwaardig souvenir kunnen worden gepresenteerd. Wijnkurken zijn een milieuvriendelijk materiaal voor handwerk, terwijl de producten ervan vrij origineel zijn.

Vrolijke kat - pop gemaakt van wijnkurken

Vrolijke kat – pop gemaakt van wijnkurken

Om een ​​speelgoedkat te maken heb je twee wijnkurken, draad, kralen en breigaren nodig. Snijd eerst een kurk af – dit is het hoofd en vanaf het tweede moet je de romp doorsnijden. Neem nu drie stukken draad en rijg deze door de boven-, onderbenen en staart. Het is aan te raden de draad helemaal door de stekker te trekken zodat de pootjes er niet af vallen..

kurk kat

Verbind de kop met het lichaam met een harde draad en begin het product met draden te wikkelen. Om de draad vast te houden, smeert u de windingen regelmatig in met lijm.

De kat wordt grappiger als je draden van twee kleuren gebruikt.

De kat wordt leuker als je draden van twee kleuren gebruikt. Vergeet niet voor een gezicht dat je kunt borduren of lijmen op kralen van een geschikte kleur en maat.

Oren zijn ook gemaakt van draad en omwikkeld met draadOren zijn ook gemaakt van draad en omwikkeld met draad.

Omdat pluggen in veel verschillende vormen verkrijgbaar zijn, kun je grappige dieren maken

Omdat pluggen in veel verschillende vormen verkrijgbaar zijn, kun je leuke dieren maken. Kijk voor inspiratie naar foto’s van afgewerkt kurkspeelgoed. Denk dat speelgoed klein is voor kinderen?

Omdat pluggen in veel verschillende vormen verkrijgbaar zijn, kun je grappige dieren makenMaar er staan ​​geen cijfers meer in de Kinder Surprise. Als je een hele reeks speelgoed maakt, verzamelen je kinderen handwerk, geen gekochte..

doe-het-zelf leeuw van draaddoe-het-zelf leeuw van draadspeelgoed

kat - doe-het-zelf pop gemaakt van draad

doe-het-zelf haas van draadspeelgoed – doe-het-zelf dierenDIY kattenspeelgoedDIY poppen

DIY-speelgoed is een geweldige kans om veilige en creatieve producten voor kinderen en volwassenen te maken..

Adblock
detector