We maken speelgoed voor de kerstboom van papier met onze eigen handen op de kleuterschool

Je moet geen rollen toiletpapier of papieren handdoeken weggooien, omdat ze een handig materiaal kunnen worden om verschillende ambachten met je eigen handen te maken. In dit artikel laten we je zien hoe je zelf cacaocups maakt van kartonnen rollen..

Materialen voor onze kerstboomversieringen:

– kartonnen rollen;

– gekleurd papier;

– servetten;

– cocktailbuizen;

– PVA-lijm;

– karton;

– tandenstokers.

Masterclass: Kerstboom speelgoed bekers met cacao

1. Neem de resterende papieren handdoekrollen en snijd ze op een hoogte gelijk aan een kopje espressokoffie. Bereid op deze manier meerdere rollen voor als u niet één, maar veel decoratieve kopjes wilt maken.

2. Omcirkel op een stuk karton de cilinders en je hebt cirkels voor de bodem van de beker. Je zult ook meer cirkels moeten maken, die iets kleiner zijn en in de beker passen..

Masterclass: Kerstboom speelgoed bekers met cacao

3. Breng een kleine cirkel over op bruin gekleurd papier en knip er een cirkel op 0,5-0,7 cm.U kunt deze cirkel voor nu opzij leggen, het zal ons helemaal aan het einde van pas komen.

4. Lijm een ​​​​grote cirkelbodem op de cilinder en je krijgt een container.

5. Snij uit wit karton een rechthoek die 1 cm breder is dan de hoogte van de cilinder. Maak sneden aan beide zijden, bedek het karton met lijm en lijm het op de cilinders.

6. Daarna moet je een cirkel van wit karton uitknippen om de bodem te versieren..

7. Neem nu de cirkel die je in stap 3 krijgt. Maak sneden rond de randen en lijm deze aan de bovenkant van de cilinder. Bruin gekleurd papier zal cacao nabootsen.

Daarna moet je een cirkel van wit karton uitknippen om de bodem te versieren.

8. Laten we beginnen met het maken van het handvat voor de beker. Pak een tandenstoker en een stuk papier. Wikkel het papier over de tandenstoker om een ​​​​buis te vormen. De tandenstoker moet worden uitgetrokken en de buis moet in water worden gedrenkt, zodat hij gemakkelijk te buigen is. Buig alle bekerbuizen met de letter C en laat ze drogen. Snijd de buizen met een briefpapiermes zodat ze gemakkelijk op onze beker kunnen worden gelijmd.

Laten we beginnen met het maken van het handvat voor de beker. Pak een tandenstoker en een stuk papier. Wikkel een tandenstoker in papier om een ​​tube te maken

9. Neem cocktailbuisjes, knip ze uit en plak ze op een gewoon vel papier. Als ze drogen, knip je ze uit zodat er een cirkel op de bodem blijft. Nu is het rietje gemakkelijk aan de beker te plakken.

10. Van een gewoon servet kun je een roos met je eigen handen maken of gewoon willekeurig vouwen om room te imiteren.

De beker is klaar, nu kun je hem gebruiken om de kamer te versieren.

Een kopje – het papieren vaartuig is klaar, nu kun je het gebruiken om een ​​kamer of een kerstboom te versieren. Je kunt meerdere kopjes maken en deze decoreren met gekleurd papier, niet alleen met wit karton. Om de producten feller te maken, kleur ze, je kunt er ook bloemen of cirkels op plakken van gekleurd papier.