Origami

Wilt u uw vrije tijd interessant besteden op winteravonden? Probeer originele decoritems met je eigen handen te maken en versier het interieur van je kamer. Om eenvoudige ambachten te voltooien, hoef je geen specifieke vaardigheden te hebben, neem gewoon papier, lijm en een schaar. In dit artikel leer je hoe je volumineuze sneeuwvlokken uitknipt en een papieren sneeuwpop maakt..

Knip sneeuwvlokken uit in een paar minuten

Om een ​​sneeuwvlok te maken, neem niet te dik papier, want het zal moeilijk zijn om mooie patronen te snijden. Ideaal voor servetten, tissuepapier of gewone A4-kantoorbladen. Snijd de voorbereide vellen in vierkanten van elke vorm. Vouw het vel vervolgens dubbel en nogmaals doormidden. De tweede keer vouwen we het vierkant om de vouwlijn te schetsen waarnaar de hoeken worden gebogen.

Om een ​​sneeuwvlok te maken, neem niet te dik papier, want het zal moeilijk zijn om mooie patronen te snijden. Ideaal voor servetten, tissuepapier of gewone A4-kantoorbladen.

U moet de bovenhoek buigen zoals op de foto. Je zou een heel ongewoon figuur moeten krijgen. Vouw op dezelfde manier de hoek aan de andere kant van het vel..

U moet de bovenhoek buigen zoals op de foto. Je zou een heel ongewoon figuur moeten krijgen. Vouw op dezelfde manier een hoek aan de andere kant van het vel.

De resulterende driehoek moet in twee worden gevouwen en vervolgens de “staarten” worden afgesneden. Op deze manier is het gemakkelijk om een ​​perfect vlakke plano te krijgen voor het snijden van een sneeuwvlok. U kunt proberen het vel op een andere manier te vouwen..

De resulterende driehoek moet in twee worden gevouwen en vervolgens de

Lees ook: Sneeuwvlokken – DIY papieren ballerina’s

Wees nu creatief en teken potloodpatronen op de driehoek. Je hoeft alleen maar langs de contour te knippen en de sneeuwvlok recht te trekken..

Je kunt proberen om volumineuze sneeuwvlokken niet uit driehoeken te snijden, maar uit cirkels, die gemakkelijk met een kompas op papier te tekenen zijn..

Je kunt proberen om volumineuze sneeuwvlokken niet uit driehoeken te knippen, maar uit cirkels, die gemakkelijk met een kompas op papier te tekenen zijn.Sneeuwvlokken maken van een cirkel

Vouw de cirkel dubbel en dan nog een keer. Hoe vaker je vouwt, hoe delicater de sneeuwvlok wordt, dus je kunt experimenteren.

Om de sneeuwvlok met scherpe randen te maken, moet u de onderkant van de cirkelsector wijzigen..

Om de sneeuwvlok met scherpe randen te maken, moet u de onderkant van de cirkelsector wijzigen.

Het is niet nodig om complexe patronen te bedenken, die dan niet met een gewone schaar te knippen zijn. Als je binnen een paar minuten een sneeuwvlok wilt maken, volg dan gewoon de gebruikelijke sneden..

Het is niet nodig om complexe patronen te bedenken, die dan niet met een gewone schaar te knippen zijn. Als je in een paar minuten een sneeuwvlok wilt maken, maak dan gewoon regelmatige sneden.Knutselen voor het nieuwe jaar 2016 doe het zelf makkelijk

Wanneer u de sneeuwvlok recht maakt, moet elke incisie worden gebogen om de sneeuwvlok driedimensionaal te maken..

Hier zijn de opties voor het maken van sneden in het werkstuk, zodat u een originele sneeuwvlok krijgt..

je kunt proberen een sneeuwvlok te snijden volgens dit patroonVolumetrische sneeuwvlok

Hier is nog een manier om de groeven te maken om de originele sneeuwvlok te maken.

Hoe maak je een papieren sneeuwpop?

Het is heel eenvoudig om van papier een sneeuwpop te maken. Om dit te doen, moet je een cirkel met een diameter van 15 cm tekenen en 1/3 van deze cirkel uit het albumblad knippen. Als je een groot vaartuig wilt maken, vergroot dan de diameter van de cirkel.

Teken in het centrale deel van de resulterende kegel het gezicht van een sneeuwpop..

Teken in het centrale deel van de resulterende kegel het gezicht van een sneeuwpop.

Knip uit gekleurd papier een rechthoek met zijden van 4 en 9 cm, hier maak je een sneeuwpopmuts van. Knip de rand voor de hoed uit een ander stuk papier. De diameter van de cirkel zal 7 cm zijn, om de centrale cirkel te tekenen, omcirkel de eerder verkregen cilinder.

Knip uit gekleurd papier een rechthoek met zijden van 4 en 9 cm, hier maak je een sneeuwpopmuts van.

Maak een blanco voor de neus van oranje gekleurd papier..

Maak een blanco voor de neus van oranje gekleurd papier.

Om een ​​sneeuwpop aan te kleden, knip je wanten en een sjaal uit gekleurde bladeren.

Om een ​​sneeuwpop aan te kleden, knip je wanten en een sjaal uit gekleurde bladeren.

Het blijft alleen om alle details te lijmen en je sneeuwpop is klaar.

Het blijft alleen om alle details te lijmen en je sneeuwpop is klaar.Papieren sneeuwpop

Als je wilt doen winter ambachten, het is niet nodig om veel tijd en geld te besteden. U kunt een winterse sfeer toevoegen aan het interieur van uw kinderkamer door deze te decoreren met papierproducten. Met je eigen handen, zelfs van gewone materialen, is het gemakkelijk om mooie souvenirs en decorartikelen te maken.