Hoe armbanden drakenschubben te weven van elastiekjes, video MK

Welkom op de handwerksite Svoimi-Rukamy.com, we hebben al verschillende artikelen geschreven over het weven van armbanden van elastiekjes, dit is een relatief nieuwe activiteit die handwerkliefhebbers onmiddellijk veroverde, niet alleen in Europa, maar over de hele wereld. Je kunt zelf mooie armbanden maken als decoratie of als cadeau voor vrienden, en er zelfs niet veel geld aan uitgeven. Bovendien worden bij het weven met elastiekjes veel nuttige eigenschappen verworven, waaronder creativiteit! Inderdaad, weefmeesters kunnen veel verschillende ambachten maken van deze kleine elastiekjes – van speelgoed tot kledingstukken en sieraden..

Er zijn al veel technieken om Rainbow Loom-armbanden te maken, hier zijn er enkele, we zullen het vandaag hebben. In dit artikel hebben we een selectie van interessante videomasterclasses samengesteld die laten zien hoe je armbanden kunt weven "Drakenschub" verschillende opties: op de machine, op een vork, vingers, haak … Laten we beginnen met bladeren:

MK video: een armband drakenschubben weven op een kleine machine

De kleine machine is erg handig in gebruik, het is geschikt voor het weven van niet erg ingewikkelde armbanden of handwerk. Voor beginners – de beste oplossing.

Armband weven "drakenschubben" op vorken

Weven op vorken is al een populaire optie, wat laat zien dat er niets moeilijks is aan het maken van Rainbow Loom-sieraden. Op vorken kun je gemakkelijk een eenvoudige armband breien, of een klein handwerkje, waarvoor één rij palen nodig is. Voor complexere producten is natuurlijk een serieuzere machine nodig..

Armband gemaakt van elastiekjes drakenschubben in regenboogkleuren op de Rainbow Loom machine

En hier is dezelfde machine, die hierboven werd genoemd, of liever zijn ene rij. De machine zelf bestaat meestal uit twee tot drie rijen palen, die tot één systeem zijn verbonden. De palen zelf zijn op een speciale manier gemaakt – aan de ene kant is er een bevestigingsrand en aan de andere kant is deze afgesneden, voor het gemakkelijk verwijderen van de elastische banden met een haak of vingers.

Hoe een SCALE DRAGON-armband te weven van elastische banden zonder haak op 2 kolommen

Een speciale versie van weven op de machine, die uit slechts vier palen bestaat. Dit is een zeer handige machine voor eenvoudig weven. Als alternatief kunt u vier potloden gebruiken, die kunnen worden vastgemaakt met plakband met een inzetstuk.

Armband gemaakt van elastiekjes drakenschubben (dubbel compact) op de Rainbow Loom machine

De masterclass, weven op de machine van drakenschubben, wordt in detail beschreven. Ik wil nog een nuttige video laten zien, de stadia van het weven worden ook heel goed getoond:

Drakenschubben weven op de machine

Ik hoop dat deze kleine selectie video’s van masterclasses voor het weven van armbanden nuttig was, en dat je nu gemakkelijk een eenvoudige armband kunt maken "drakenschubben". Meer verschillende ambachten zijn te vinden in de sectie van onze website: Ambachten. Tot ziens op de pagina’s van onze site!

iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org