Vuren tak met golfpapier kegel. Masterclass

Een sparrentakje kan in de winter een prachtige decoratie voor je interieur worden. Om dit te doen, is het niet nodig om op zoek te gaan naar een tak in een bos of park, je kunt het zelf van golfpapier maken met je eigen handen. Probeer eens zo’n knutselwerkje samen met je kind, dan zal hij zich in het weekend of de wintervakantie geen tijd vervelen.

Gegolfde papieren kegeltak

Om een ​​dennentak met een kegel te maken, heb je bruin en groen crêpepapier nodig, evenals een schaar, bloemendraad en tape. Laten we eerst een dennentak maken.

Knip een strook groen golfpapier. Het is wenselijk dat de strip zo lang mogelijk is, de breedte hangt af van hoe lang je dennennaalden zullen zijn.

Maak daarna om de 0,5 cm sneden op een strook papier Nu moet je beginnen met het meest nauwgezette werk – naalden vouwen van de gesneden stroken golfpapier. Draai met twee vingers het papier eenvoudig in een dunne naald.

Om een ​​dennentak met een kegel te maken, heb je bruin en groen crêpepapier nodig, evenals een schaar, bloemendraad en tape. Laten we eerst beginnen met het maken van een dennentak.

Maak een paar lange stroken groen crêpepapier voor een mooi takje.

Neem een ​​stuk groen draad, buig het doormidden en haak eerst de linten met naalden. Begin met het draaien van de naalden op de tape, lichtjes verschuivend langs de lengte van de draad, zodat je een echt naaldtakje krijgt.

Neem een ​​stuk groen draad, buig het doormidden en haak eerst de linten met naalden. Begin met het draaien van de naalden op de tape, lichtjes verschuivend langs de lengte van de draad, zodat je een echt naaldtakje krijgt.

Maak van verschillende stroken papier verschillende blanco’s voor een naaldtak. Dan moet je drie of vier elementen samenvoegen tot één branch.

Maak van verschillende stroken papier verschillende blanco's voor een naaldtak. Dan moet je drie of vier elementen samenvoegen tot één branch.

Als het takje klaar is, begin je met het maken van de kegel..

Als het takje klaar is, begin je met het maken van de knop.

Hiervoor heeft u bruin papier nodig. Knip ook een lange strook crêpepapier af en vouw de bovenrand 10 mm om. U moet vouwen maken over de gehele lengte van de papieren tape om de schubben van de kegel te vormen..

Hiervoor heeft u bruin papier nodig. Knip ook een lange strook crêpepapier af en vouw de bovenrand 10 mm om. U moet vouwen maken langs de lengte van de papieren tape om de schubben van de bult te vormen.

Zodra je dit over de hele tape hebt gedaan, begin je hem te draaien om een ​​​​bobbel te vormen. Houd er rekening mee dat de bult aan de bovenkant smal en aan de onderkant breed moet zijn. Bind het onderste deel met een draad om niet te desintegreren..

Zodra je dit over de hele tape hebt gedaan, begin je hem te draaien om een ​​​​bobbel te vormen. Houd er rekening mee dat de bult aan de bovenkant smal en aan de onderkant breed moet zijn. Bind het onderste deel met een draad zodat het niet uit elkaar valt.

Om de bult gemakkelijk vast te zetten, bevestigt u er een draad aan. Wikkel tape om de draad zodat deze niet kan worden gezien.

Om de bult gemakkelijk vast te zetten, bevestigt u er een draad aan. Wikkel tape om de draad zodat deze niet zichtbaar is.

Verbind de kegel met het dennentakje. Je kunt ook een extra mooie strik maken, die je ambacht op een originele manier zal aanvullen..

Verbind de kegel met het dennentakje. Je kunt ook een extra mooie strik maken die je ambacht op een originele manier aanvult.Vuren tak met gegolfde papieren kegels

Zoals je kunt zien, zelfs sparrentak met een dennenappel thuis kan worden gedaan. Gebruik dit knutselidee bij winterhandwerkshows en doe-het-zelf-wedstrijden.

Adblock
detector