DIY tafeldecoratie voor halloween

We nodigen gasten uit voor elke vakantie, we trakteren ze op een verscheidenheid aan gerechten. Deze gewoonte is traditioneel. Er zijn vakanties die van elkaar verschillen in hun amusement. Een daarvan is bijvoorbeeld Halloween. Op deze dag worden gasten niet alleen behandeld, maar ook bang gemaakt en ook op een speciale manier met hun eigen handen versierd en bediend. Laten we eens kijken naar enkele ideeën voor interieurontwerp en vakantiemaaltijden.

Laten we eens kijken naar enkele ideeën voor interieurdecoratie en feestelijke maaltijden.

Hoe maak je een geest in de logeerkamer

Op Halloween kunnen gasten worden begroet door een geest. Zijn aanwezigheid zal een feestelijke sfeer belichamen. De geest kan boven de eettafel worden geplaatst. Om zo’n ongewone decoratie te maken, neem je een paar meter gaasdoek, een stuk zwarte doek, een heliumballon en draden.

We snijden het gaas in stukken van 2-3 meter, van zwarte stof maken we een mond en ogen, die we vervolgens aan de gaasstof naaien of lijmen

We snijden het gaas in stukken van 2-3 meter, maken een mond en ogen van zwarte stof, die we vervolgens aan de gaasstof naaien of lijmen. We leggen dit gaas op een bol helium, het komt boven de tafel uit. Het is noodzakelijk om de handen van de geest met draden aan het plafond of de lamp te bevestigen..

Ongebruikelijke headset voor de vakantie

Ongebruikelijke headset voor de vakantie

Natuurlijk zal niet iedereen zichzelf toestaan ​​een nieuwe set voor de vakantie te kopen, maar op Halloween moeten de meubels indruk maken. Een alternatieve oplossing in dit geval is om de headset met je eigen handen te versieren. De belangrijkste voorwaarde is het spel van contrasten, zwarte meubels zien er bijvoorbeeld geweldig uit tegen de achtergrond van een witte geest, vooral van tule. Stoelen en fauteuils zijn versierd met zwarte tule met feloranje satijnen linten.

Klok op tafel als symbool van middernacht

Klok op tafel als symbool van middernacht

Zoals je weet begint Halloween om middernacht. Op dit moment begint al het kwaad tot leven te komen. Symbolisch kun je een pompoen middernachtklok als decor maken. Neem een ​​zwart kartonnen vel, een mes, een speld met een zwart uiteinde en een platte pompoen. Teken het uiterlijk en de wijzerplaat op de pompoen.

We tekenen een blik en een wijzerplaat op de pompoen.

Knip deze details uit zodat het vruchtvlees van de pompoen zichtbaar is. We fixeren de pijlen met een speld en zetten ze precies om middernacht.

Enge gerechten koken

Enge gerechten koken

Het Halloween-menu kan van allerlei aard zijn. Eerst moet je de smaken en voorkeuren van de gasten bestuderen. Het belangrijkste is dat elk gerecht prachtig is versierd. Je hebt voedselverven, ketchup, mayonaise, kaas en natuurlijk je vindingrijkheid nodig..

Je hebt voedselkleuren, ketchup, mayonaise, kaas en natuurlijk je kennis nodig.

Dergelijke producten helpen het vlees er eng uit te laten zien, het zal eruitzien als lichaamsdelen of ingewanden. Salades moeten met speciale aandacht worden benaderd. Ogen zijn gemaakt van eieren gevuld met paté, pupillen zijn versierd met olijven en rode strepen zijn getekend met ketchup.

Ogen zijn gemaakt van eieren gevuld met paté, pupillen zijn versierd met olijven en rode strepen zijn getekend met ketchup

Een eenvoudige groene salade wordt ook op een ongebruikelijke manier geserveerd. Neem sinaasappels, snij de enge gezichten, neus, ogen en mond eruit met een mes, verwijder de pulp, die dan nuttig is voor sap. Doe greens in zo’n vorm en serveer aan gasten op tafel..

Neem sinaasappels, snij enge gezichten, neus, ogen en mond uit met een mes, verwijder het vruchtvlees

halloween eten

halloween eten decor

“Mummy look” is de naam van een ongewone sandwich gemaakt van brood, dunne kaas en olijven. Het blijkt niet alleen heerlijk, maar ook eng!