hoe armbanden te weven van populaire gekleurde Rainbow Loom-elastiekjes

Veel naaisters zijn geïnteresseerd in, hoe armbanden te weven van populaire gekleurde elastiekjes Regenboog weefgetouw. Na het verschijnen van het regenboogweefgetouw nam de populariteit van het breien van elastiekjes aanzienlijk toe. Nu kun je niet alleen herhalen volgens de schema’s, maar ook met je eigen schema’s komen.

Redenen voor de populariteit van Rainbow Loom

  1. Lage kosten van elastiekjes. De laatste tijd zijn de prijzen voor sieraden flink gestegen, dus het maken van een mooie ketting, ring of armband van Rainbow Loom is simpel en voordelig..
  2. Met de juiste combinatie van kleuren kunnen behoorlijk stijlvolle accessoires worden verkregen. Elke naaister kan armbanden weven voor elke kleur en stijl van kleding.
  3. De mogelijkheid om exclusieve sieraden en accessoires te maken.

Op basis van deze redenen kunnen we concluderen dat breien van Rainbow Loom niet alleen een hobby is, maar ook een relevante bezigheid..

Instructies voor het weven van armbanden om je vingers

Als je net begint met Rainbow Loom-weven, gebruik dan de meest voorkomende patronen. Door onze instructies te volgen, kunt u zelfs zonder machine een armband weven..

Neem drie elastiekjes.

Draai een cijfer acht en plaats de middel- en wijsvinger.

Draai een cijfer acht en plaats de middel- en wijsvinger

Doe de twee resterende elastische banden om je vingers, maar draai ze niet..

hoe armbanden te weven van elastische banden

Het uiteinde van de onderste elastische band moet worden losgewrikt en door de wijsvinger worden getild, en vervolgens de middelvinger, zodat deze aan de resterende elastische banden hangt.

Het uiteinde van de onderste elastische band moet worden losgewrikt en door de wijsvinger worden getild, en vervolgens de middelvinger, zodat deze aan de resterende elastische banden hangt

Doe het onderste elastiek weer om je vingers en til de uiteinden omhoog. Dit moet worden gedaan als er drie elastische banden op twee vingers zitten..

patroon van het weven van een armband van elastiekjes op de vingers

Ga door met vlechten in dit patroon totdat de armband de juiste maat heeft. Als je eenmaal de basis van de kunst van Rainbow Loom onder de knie hebt, kun je overgaan tot meer geavanceerde technieken..

Handige video: Hoe elastische armbanden om je vingers te weven

Professionals in het breien van elastiekjes weten dat er veel patronen zijn om te weven, dus iedereen kiest de meest geschikte voor zichzelf.

Hoe een armband van elastische banden op een machine te weven?

Handige video: Eenvoudige armbanden op de machine

Als je serieus hebt besloten om verschillende ambachten van elastiekjes te gaan weven, moet je een regenboogweefgetouw en een haak kopen. Dankzij dit apparaat heb je de mogelijkheid om telefoonhoesjes, tassen, verschillende dieren en allerlei soorten sieraden te weven..

iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org