DIY ananas met champagne en snoep. Stap voor stap foto

Wil je iemand een fles champagne en snoep cadeau doen? Waarom doe je het niet op een ongebruikelijke manier. Om champagne mooi te decoreren hoef je geen ervaren ontwerper of bloemist te zijn. Het belangrijkste is om de juiste snoepjes te kiezen en dan gewoon je verbeeldingskracht te tonen. Leer hoe je ananas maakt met champagne en snoep, en probeer je eigen zoete en alcoholische fruit te maken.

DIY ananas met champagne en snoep. Stap voor stap foto

Om van snoep een ananas te maken, heb je gewone truffels nodig, verpakt in folie. Het is wenselijk dat de verpakking van snoep geel of bruin is, dat wil zeggen, het lijkt op een ananasschil. Neem daarna een geel papier en knip het in identieke vierkanten. De grootte van de vierkanten hangt af van de grootte van de snoepjes.

Om een ​​ananas van snoep te maken, heb je gewone truffels nodig, verpakt in folie. Het is wenselijk dat de verpakking van snoep geel of bruin is, dat wil zeggen, het lijkt op een ananasschil. Neem daarna een geel papier en knip het in identieke vierkanten. De grootte van de vierkantjes hangt af van de grootte van het snoepje.

Gebruik vervolgens een lijmpistool om het snoep op het papyruspapier te lijmen. Bereid veel van dergelijke blanco’s voor, zodat u meteen kunt beginnen met het lijmen van de fles. Begin de snoepjes vanaf de onderkant in een cirkel te lijmen totdat de snoepjes de folie beginnen te bedekken.

Neem dan groen papier en snij er ananasbladeren uit. Het is raadzaam om het papier in meerdere lagen te vouwen zodat het niet scheurt.

Neem dan groen papier en snij er ananasbladeren uit. Het is raadzaam om het papier in meerdere lagen te vouwen zodat het niet scheurt.

Als de bladeren klaar zijn, plak je ze op de hals van de fles, waar de folie is gelijmd.

De gewrichten van bladeren en snoep kunnen worden versierd met touw. Je ananas is klaar.

De gewrichten van bladeren en snoep kunnen worden versierd met touw. Je ananas is klaar.Ananas gemaakt van snoep en champagne

Hoe maak je ananas van snoep met je eigen handen

Als je niet van plan was om een ​​fles champagne te geven, maar je wilt de snoepjes op een ongebruikelijke manier presenteren, probeer ze dan op een voorbereide schuimvorm te lijmen.

Als je niet van plan was om een ​​fles champagne te geven, maar je wilt de snoepjes op een ongebruikelijke manier presenteren, plak ze dan op een voorbereide schuimvorm.

Je moet een ovaal uit het schuim snijden. U kunt meerdere stukken schuim met ducttape lijmen. Het is handiger om met nat schuim te werken, omdat kleine deeltjes er niet vanaf vliegen.

De foamblank moet in groene folie worden gewikkeld. In dit stadium kunt u de vorm van de toekomstige ananas corrigeren. Wikkel de film in met tape. In het bovenste gedeelte moet je een speciale staart maken, waarop we de bladeren van een exotisch fruit zullen bevestigen.

Neem de aspidistra (decoratielint) en snij de blaadjes eruit voor onze ananas. Zet ze daarna vast aan de bovenkant van het fruit en versier met plakband. Je moet het hele werkstuk met dubbelzijdig plakband lijmen, dan kunnen de snoepjes zonder lijmpistool worden gelijmd.

Neem de aspidistra (decoratielint) en snij de blaadjes eruit voor onze ananas. Zet ze daarna vast aan de bovenkant van het fruit en versier met plakband. Je moet het hele werkstuk met dubbelzijdig plakband lijmen, daarna kunnen de snoepjes zonder lijmpistool worden gelijmd.

Ga nu verder met de meest interessante fase – het snoep plakken. Beter bovenaan beginnen om de ananas mooi te maken.

Ga nu verder met de meest interessante fase - het snoep plakken. Je kunt beter bovenaan beginnen om de ananas mooi te maken.

Wanneer alle snoepjes zijn gelijmd, gebruik je een houten stok om de staarten van snoeppapiertjes in de openingen tussen de snoepjes te verbergen.

Wanneer alle snoepjes zijn gelijmd, gebruik je een houten stok om de staarten van de snoeppapiertjes in de openingen tussen de snoepjes te verbergen.

Er is weer een ananas klaar.

Er is weer een ananas klaar.Ananassnoep voor kinderen

Zo kun je twee ananassen meenemen naar de vakantie: één ananas met champagne en chocolaatjes voor volwassenen, en de tweede – alleen gemaakt van snoep voor kinderen. DIY-handwerk kan niet alleen mooi, maar ook heerlijk zijn.

Adblock
detector