Tatyana Sorokina is een creatief persoon, ze weet niet alleen hoe ze moet tekenen, maar ook hoe ze moet beeldhouwen, decoreren en nieuwe technieken bedenken. Ze kwam op het idee om servettenapplicaties te maken. Dankzij de foto's van de werken uit dit artikel kun je papierkunst voor beginners onder de knie krijgen.

Wil je een mooi schilderij maken maar kun je niet tekenen? Probeer nieuwe technieken van papierhandwerk onder de knie te krijgen, dan kun je een echt meesterwerk maken zonder tekenvaardigheid. Tatyana Sorokina is een creatief persoon, ze weet niet alleen hoe ze moet tekenen, maar ook hoe ze moet beeldhouwen, decoreren en nieuwe technieken bedenken. Ze kwam op het idee om servettenapplicaties te maken. Dankzij de foto’s van de werken uit dit artikel kun je het onder de knie krijgen papierkunst voor beginners.

Papierkunst voor beginners

Het belangrijkste bij papierkunst is om veelkleurige drielaagse servetten in te slaan. Allereerst moet u de papierdraden voorbereiden. Snijd hiervoor de servetten in reepjes van gelijke breedte. Bevochtig daarna elke strip voorzichtig in water en rol deze met je handpalmen in een tourniquet..

Het belangrijkste in papierkunst is om veelkleurige drielaagse servetten in te slaan. Allereerst moet u de papierdraden voorbereiden. Snijd hiervoor de servetten in reepjes van gelijke breedte. Bevochtig daarna elke strip voorzichtig in water en rol deze met je handpalmen in een tourniquet.

Het is raadzaam om van tevoren na te denken over wat je van de tissue flagella gaat doen, omdat ze in de natte versie meer plastic zijn. Als je een beginner bent en gewoon de papierkunsttechniek wilt proberen, teken dan een cirkel of een andere vorm op karton en probeer het te vullen met flagella. Begin met een omtrek om de vorm recht te houden. Een flagellum wordt met PVA-lijm op papier of een ander oppervlak gelijmd.

We raden aan om te lezen: Pape-art. Masterclass, voltooide werken

Probeer eerst een foto te maken in de kinderkamer met de papierkunsttechniek. Maak een tekening van een kleur, zoals Winnie de Poeh. Het is wenselijk dat de tekening een minimum aan kleine details bevat..

Probeer eerst een foto te maken in de kinderkamer met de papierkunsttechniek. Maak een tekening van een kleur, zoals Winnie de Poeh. Het is wenselijk dat de tekening een minimum aan kleine details bevat.

Als je de basis onder de knie hebt, kun je beginnen met het maken van een schilderij met een hogere complexiteit. Om de contouren te tekenen, knip je een mooie blanco uit servetten, bijvoorbeeld bloemstukken. Breng ze niet over op papier, maar op spaanplaat en schets de contouren. Daarna kun je beginnen met het versieren van de foto met flagella.

Als je de basis onder de knie hebt, kun je beginnen met het maken van een schilderij met een hogere complexiteit. Om de contouren te tekenen, knip je een mooie blanco uit servetten, bijvoorbeeld bloemstukken. Breng ze niet over op papier, maar op spaanplaat en schets de contouren. Daarna kun je beginnen met het versieren van de foto met flagella.

Om de techniek van papierkunst te begrijpen, moet u zorgvuldig het werk van ervaren vakmensen onderzoeken. Op de foto van de papierkunstschilderijen kun je zien hoe de weefselharnassen perfect zijn ingedeeld. Als je eenmaal gewend bent om met drielaagse servetten te werken, kun je zelfs toiletpapier gebruiken om de flagella te draaien..

Om de techniek van papierkunst te begrijpen, moet u zorgvuldig het werk van ervaren vakmensen onderzoeken. Op de foto van de papierkunstschilderijen kun je zien hoe de weefselharnassen perfect zijn ingedeeld. Als je eenmaal gewend bent om met drielaagse servetten te werken, kun je zelfs toiletpapier gebruiken om de flagella te krullen.Pape kunst bloem

Pape art is een nieuwe papiertechniek die weinig lijkt op decoupage. Het werk bestaat uit het maken van servetflagels, die vervolgens binnen de getekende contour worden gelegd. Met deze techniek kun je niet alleen prachtige schilderijen maken, maar ook dozen, flessen en andere items met je eigen handen versieren..

Foto van schilderijen in de Pape-Art techniek

zonnebloemen in de techniek van papierkunstPrachtige zonnebloemen in servettechniekeenvoudige papierkunst voor kinderen of beginnersEen eenvoudige foto voor beginners. pape kunst

paneel versierd met servet flagella

stilleven in papierkunsttechniekZeer mooi schilderij in de Pape-Art techniekklaprozen in de papierkunsttechniek van tatiana sorokinaPapavers Pape-Art

mooie bloem in de afbeelding papierkunst

papieren schilderijen met behulp van papierkunsttechniek

Adblock
detector