Nieuwjaarsknutsels, masterclass: doe-het-zelf sisalboom

Miniaturen staan ​​prachtig in bijna alle interieurs. En het is leuk om ze als junior te ontvangen. Daarom wordt een kleine kerstboom een ​​prachtige decoratie of geschenk, en er is ook zo’n plechtige gelegenheid – Nieuwjaar. En daarnaast worden handgemaakte producten altijd hoog gewaardeerd..

Dus laten we beginnen met het maken van een kerstboom. Wat we nodig hebben:

Dus laten we beginnen met het maken van een kerstboom. Wat we nodig hebben:

 1. Groen sisaldoek voor standaard uitvoering of uw keuze.
 2. Houten lange spies.
 3. Flessenschil.
 4. Een munt of een deel van vergelijkbare grootte en gewicht.
 5. Een stuk stof, bij voorkeur natuurlijke vezels.
 6. Lijm of lijmpistool.
 7. Kralen of andere decoratieve items om de kerstboom te versieren.
 8. Naald met draad.
 9. Schaar.
 10. Heerser.
 11. Mes.

DIY sisal visgraat, masterclass

Laten we beginnen met het maken van een kerstboom met hennep. Om het te maken, nemen we de schil van de fles en snijden deze doormidden met een mes. Met een lijmpistool of een andere sneldrogende lijm lijmen we een munt of een ander onderdeel dat de toekomstige structuur gewicht en stabiliteit zal geven aan de onderkant van de gesneden korst.

Sisal visgraat, masterclass

Aan de andere kant maken we een gat voor de spies. Laat voor de betrouwbaarheid een paar druppels lijm vallen om de structuur te versterken. Zoals je misschien al geraden had, zal de spies de rol spelen van de stam van de toekomstige kerstboom. In dit stadium kunt u de hoogte van uw boom bepalen. Het is aan uw smaak. Kort de spies gewoon in. We verdiepen de toekomstige stam in de korsten met ongeveer een centimeter en vergeten niet om deze te versterken met lijm.

We plaatsen de stomp in het midden van de cirkel en halen de draad aan

Lees ook: Foto van nieuwjaarsambachten

Je kunt de stronk laten zoals hij is of hem versieren. Neem hiervoor een stuk stof naar keuze en markeer met een passer een cirkel. De diameter moet gelijk zijn aan de diameter van de korst plus de hoogte van de korst en voeg nog een centimeter toe voor de dekvloer. Knip de cirkel uit. We verzamelen de rand van de gesneden stof op een naald met een draad in een “accordeon”. We plaatsen de stomp in het midden van de cirkel en trekken de draad aan. We repareren het met een knoop. Overtollige draad kan eenvoudig in een strik worden gesneden of vastgebonden door kralen aan de uiteinden toe te voegen..

Na het ontwerp van de stronk en stam, pakken we vol vertrouwen de kroon van de schoonheid van het nieuwe jaar op

Na het ontwerp van de stronk en stam, nemen we vol vertrouwen de kroon van de schoonheid van het nieuwe jaar. Verdeel het sisaldoek in stroken met een liniaal.

Het is beter om de breedte van deze stroken anders te maken. Omdat de spar aan de onderkant breder is en naar boven toe smaller wordt als een kegel

Het is beter om de breedte van deze stroken anders te maken. Omdat de spar aan de onderkant breder is en naar boven toe taps toeloopt als een kegel. We verdelen elk van de stroken in gelijkbenige driehoeken. Die we sorteren op maat.

We verdelen elk van de stroken in gelijkbenige driehoeken. Die we sorteren op maat

Daarna beginnen we met het monteren van de kroon van de boom. De grootste driehoeken moeten eerst worden geregen. Zorg ervoor dat de sisaldriehoeken goed aansluiten en dat de toppen in verschillende richtingen zijn gedraaid. Hierdoor krijgt de boom meer volume. Het is aan te raden om de kroon af te werken met de kleinste driehoekjes, en een kraal of andere versiering die je hebt bedacht op de bovenkant te lijmen. Je kunt ook kralen door de hele kroon plaatsen, dit geeft je kerstboom elegantie.

DIY sisal visgraat, masterclassDIY sisal visgraat, masterclass

Dat is alles wat je kleine sisal kerstboom is klaar. Gelukkig nieuwjaar en zie meer nuttige ambachten op de site!

iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org