Hoe snij je een mooie sneeuwvlok. Sjablonen. schema's

Denk je dat je het kunt? gesneden papieren sneeuwvlokken? Het blijkt dat er tegenwoordig honderden patronen en stencils zijn, volgens welke je zeer delicate en mooie sneeuwvlokken kunt snijden. Je hebt alleen een scherpe schaar en papier nodig. Nu kunt u zelfs opengewerkte composities met uw eigen handen snijden. Hier zijn enkele ideeën voor hoe sneeuwvlokken eruit kunnen zien. Probeer ze zelf of samen met je kinderen te maken..

DIY-ideeën voor papieren sneeuwvlokjes

Gebruik dun papier om de sneeuwvlok heel mooi te maken. Als u dikke vellen neemt, zal het deel in opgevouwen toestand dik zijn. Door de dikke laag papier zal het niet lukken om van dergelijk papier een elegante sneeuwvlok te maken..

Gebruik dun papier om de sneeuwvlok heel mooi te maken. Als u dikke vellen neemt, zal het deel in opgevouwen toestand dik zijn. Door de dikke laag papier zal het niet lukken om van dergelijk papier een elegante sneeuwvlok te maken.

Mooie sneeuwvlok met vlinders aan de uiteinden

originele papieren sneeuwvlok

Deze sneeuwvlok lijkt erg op de echte.

papieren sneeuwvlokken regeling

Knip ook niet meerdere sneeuwvlokken tegelijk uit door de vellen op elkaar te stapelen. Laat elk ambacht individueel en speciaal zijn. Maak geen sjabloonproducten. Zelfs als u hetzelfde stencil gebruikt, wijzigt u de papierkleur of het formaat.

opengewerkte sneeuwvlokPapieren sneeuwvlok

originele sneeuwvlokken

ongebruikelijke en eenvoudige sneeuwvlok met je eigen handenEenvoudige papieren sneeuwvlok

sneeuwvlokken leren snijden

Met zo’n stencil wordt een grappige sneeuwvlok verkregen.

eenvoudige sneeuwvlok

Om zo’n sneeuwvlok te snijden, moet je een administratief mes gebruiken.

papieren sneeuwvlokken schema's

Lees ook: DIY papieren sneeuwvlok

zelfs kinderen kunnen zo'n sneeuwvlok snijden

We hopen dat je onze ideeën voor het snijden van sneeuwvlokken nuttig vindt. Vergeet niet te fantaseren, want misschien is jouw sneeuwvlokje nog delicater en origineler.