sport ambachten

Sport is een kolossale richting in het leven van elke persoon die ernaar streeft om mooi te zijn. Over het algemeen besteden ze nu veel aandacht en aandacht aan sport, al vanaf de kleuterschool voldoen kinderen aan de TRP-normen. Maar daarnaast kun je ook creatief omgaan met de berichtgeving over de voordelen van sport vanaf de kindertijd, namelijk knutselen met kinderen over het onderwerp sport. Daarom, als je plotseling in de war raakt door zo’n taak op de kleuterschool, ben je al theoretisch onderlegd en weet je wat en hoe je moet doen.

Zwemmers. Knutselen van gekleurd papier

Ons artikel presenteert ambachten over het onderwerp sport. Al deze producten zijn eenvoudig met uw eigen handen te maken. Het eerste vaartuig is functioneel. Ze zal de groep versieren en het zal mogelijk zijn om met haar te spelen, zelfs met vrienden, omdat ze je toestaat om op papier te zwemmen, waar er zeker een winnaar zal zijn.

Jij hebt nodig:

 • gekleurd papier.
 • schaar.
 • stuk karton.
 • kleurpotloden.
 • plastic fles dop.
 • lijm.

sport ambachten

Voortgang:

 1. We beginnen met het scheuren van een blauw vel gekleurd papier in ongelijke vlakken. We leggen ze op elkaar en lijmen ze zo. Nu moet je deze golven op de basis plakken, wat een stuk karton zal zijn. Aan de rechterkant lijmen we de uiteinden op het karton, maar aan de linkerkant – nee, laat de zak.
 2. Vervolgens snijden we uit papier van een andere kleur drie cirkels, drie driehoeken en zes stroken, waaruit we zwemmers verzamelen met lijm. En aan elk lijmen we een andere strip, deze moet authentieker zijn dan het zwembad zelf.
 3. Op het witte deel van het kartonnen zwembad tekenen we de fans met een plastic dop, je hoeft er alleen maar meerdere keren omheen te cirkelen om de gezichten van het publiek te krijgen. Vervolgens moeten ze worden voltooid..

  Het blijft om de zwemmers in hun zakken te steken, elk op zijn eigen waterweg en bij de start – let op – de mars – het zwemmen is begonnen! We trekken de strepen van de zwemmers, eentje gaat er zeker winnen!

sport ambachtensport ambachtensport ambachtensport ambachtensport ambachtensport ambachten

Een skiër maken van een tak van thuja en granen

In deze publicatie presenteren we u kinderambachten op het gebied van sport. De volgende optie is voor wintersport. Je zal nodig hebben:

 • een vel gekleurd karton.
 • wat griesmeel.
 • draden 2 kleuren.
 • lijm.
 • ijs sticks.
 • thuja takken.

Doe-het-zelf sportambachten

Voortgang:

 1. Van onderaf op een kartonnen vel verspreiden we lijm en gieten griesmeel in een gelijkmatige laag, je krijgt een besneeuwde vlakte.
 2. Vervolgens lijmen we de draad van 1 kleur in een spiraal zodat we het hoofd van de skiër en zijn armen krijgen, en van 2 draden maken we de romp en benen.
 3. Onze ski’s zullen ijsstokjes zijn, we lijmen ze aan de onderkant van onze benen, en in onze handen lijmen we een zwarte draad, dit zullen stokken zijn.
 4. We lijmen thuja-takken aan beide kanten, dit worden kerstbomen aan beide kanten van de skiër.

sport ambachtenknutselen voor kinderen op het gebied van sportknutselen voor kinderen op het gebied van sportknutselen voor kinderen op het gebied van sportknutselen voor kinderen over het onderwerp sport

Sportmieren gemaakt van walnoten

Als je geïnteresseerd bent in knutselen op het gebied van sport, dan worden hier alleen de beste moederklassen verzameld. Dit ambacht is niet gemakkelijk. Uw kind kan uw hulp nodig hebben. Jij hebt nodig:

 • walnoten.
 • draad.
 • vloeibare nagels en een pistool.
 • plasticine.
 • kralen.

Voortgang:

 1. We bevestigen 3 moeren aan elkaar met vloeibare nagels, dit wordt een mierenlichaam, we bevestigen ogen op het hoofd – kralen, een papieren mond en veters – antennes.
 2. We snijden de draad in 3-4 cm en maken er poten van (we bevestigen het met lijm aan het lichaam), vergeet de karakteristieke bochten niet. Voor stabiliteit kun je een plasticine bal op de uiteinden van de benen plaatsen.

Doe-het-zelf sportambachten

Doe-het-zelf sportambachten

Doe-het-zelf sportambachtenDoe-het-zelf sportambachtenDoe-het-zelf sportambachtenDoe-het-zelf sportambachten

En nu sportcreativiteit – je moet van elke mier een bepaalde atleet maken. Het kan een gymnast met een bal zijn, het kan een gymnast op een balk zijn, ongelijke staven of ringen, het kan een bokser zijn, een rennende atleet, een boogschutter of een schermer, het bijbehorende apparaat kan zijn gemaakt van plasticine, tandenstokers, viltstiften en andere geïmproviseerde middelen. De schoenendoos kan in een heel stadion worden veranderd en je sportinsecten daar plaatsen.