DIY deeg plastic. Foto voor kinderen vanaf 2 jaar en voor kringen

Deeg is een uniek materiaal waarmee je met je kinderen allerlei knutselwerkjes kunt maken. Het blijkt dat bij het werken met de test bij kinderen de nervositeit verdwijnt en de concentratie van de aandacht verbetert. Als je het deeg op de juiste manier bereidt, kun je deze richting in de kunst snel onder de knie krijgen. testoplastie op foto en het is interessant om vrije tijd door te brengen.

Eenvoudig zelfgemaakt deegrecept

Om zout handwerkdeeg te maken, moet je gelijke hoeveelheden bloem en zout per gewicht nemen. Bijvoorbeeld 150 gram bloem, 150 gram zout en 100 gram water. Het is raadzaam om geen pannenkoekmeel te gebruiken, omdat het handwerk er erg uitbarst, dus de producten zullen niet erg mooi worden. Om het deeg voor deeg homogeen te maken, probeer extra zout, geen gewoon steenzout.

Om zout deeg voor handwerk te bereiden, moet u gelijke hoeveelheden bloem en zout per gewicht nemen.

Ervaren naaisters verbeteren recepten voor deegplastic door er zetmeel of behanglijm aan toe te voegen. De eerste substantie verhoogt de plasticiteit van het deeg en de tweede verhoogt de sterkte. U kunt kleurstoffen toevoegen om uw ambachten gevarieerder en creatiever te maken. Naast deeg voor het maken van ambachten met behulp van de deegkunststoftechniek, heb je natuurlijke materialen, linten en kralen nodig, waarmee je je ambachten kunt versieren..

Ideeën voor knutselen van plastic deeg

Een grappige rups wordt een echte decoratie van een kinderkamer, terwijl je hem zonder problemen met je kind kunt maken. Gebruik heldere kleurstoffen bij het bereiden van het deeg, dan krijg je een volledig uniek ambacht.

Een grappige rups wordt een echte decoratie van een kinderkamer, terwijl je het zonder problemen kunt maken

Een andere optie is om van gezouten deeg een ambacht te maken en het dan gewoon met plakkaatverf te beschilderen. Je kind kan zelf een grappig varken maken. Kleine details hebben een goed effect op de fijne motoriek van de handen, maar op sommige momenten zul je je kind moeten helpen.

Een andere optie is om een ​​ambacht te maken van gezouten deeg en het dan gewoon met plakkaatverf te beschilderen. jouw kindFoto van deegambachten

Kinderen vanaf 3 jaar kunnen grote ambachten maken van zoutdeeg en deze vervolgens zelf versieren. Om de taak gemakkelijker te maken, laat het kind eerst een applique op karton maken, en pas dan kan hij doorgaan met complexere ambachten..

Kinderen vanaf 3 jaar kunnen grote ambachten maken van zoutdeeg en deze vervolgens zelf versieren. Om de taak gemakkelijker te maken, laat het kind eerst een applique op karton maken, en pas dan kan hetTestoplastiek voor kinderen vanaf 2 jaar

Originele pinguïns worden gemaakt van gewoon zoutdeeg. Als u wilt dat de producten hetzelfde verzadigd zijn, moet u het deeg van verschillende kleuren bereiden. Dergelijke pinguïns kunnen worden gepresenteerd aan pasgetrouwden of getrouwd.

Originele pinguïns worden gemaakt van gewoon zoutdeeg. Als u wilt dat de producten hetzelfde zijn op

Het wordt een grappig lam als je je kind toevertrouwt om worstjes te rollen. Snijd daarna met behulp van een vorm cirkels uit het deeg en leg de worsten in de vorm van slakken. Vergeet niet om de ogen en neus van je schattige schaap te maken..

Het wordt een grappig lam als je je kind toevertrouwt om worstjes te rollen. Daarna, gebruik maken van de kansenFoto’s van testoplastiek

Testoplastiek is een ambachtelijke trend die niet alleen kinderen zal aanspreken, maar ook ouderen. Tegenwoordig openen zich verschillende kringen waarin mensen van verschillende leeftijden unieke ambachten kunnen maken van goedkoop en milieuvriendelijk materiaal..

Testoplastiek is een ambachtelijke trend die niet alleen kinderen zal aanspreken, maar ook ouderen. SegTestoplastiek cirkel

Foto’s van ambachten met behulp van de deegkunststoftechniek helpen je je voor te stellen wat er van zoutdeeg kan worden gemaakt. Probeer de afgewerkte producten in de oven of in de frisse lucht te drogen, afhankelijk van hoe dringend je ze nodig hebt. Laat je inspireren door nieuwe ideeën, dan ben je in staat om met je kinderen doe-het-zelf deegplastic volledig onder de knie te krijgen.