Wat u met uw eigen handen vanaf een vork kunt doen - 5 tips

Hoe maak je een handig vaartuig van een vork.

Vork – een huishoudartikel dat in de loop van de geschiedenis van vorm is veranderd. Er was een tijd dat de vork slechts één tand had, maar in de 16e eeuw kreeg het een ontwerp dat ons vandaag de dag bekend is. In de keuken van elke gastvrouw vind je een paar oud onnodig bestek en verander ze onder het motto: “Nieuw leven voor oude dingen” in originele interieurdecoraties.

Materialen:

– ijzeren, aluminium of zilveren pluggen;

– tang;

– oefening;

– hamer;

– niet-giftige verf voor het werken met gerechten.

Vork fotostandaard.

Idee # 1. Vork fotostandaard.

Je hebt een viertandige vork nodig om de standaard te maken. Met een tang moet je de binnentanden in de ene richting buigen (ze houden de standaard zelf vast), en de zijtanden in de andere richting, terwijl je ze aan de uiteinden iets buigt om de foto vast te houden.

Zelf schilderen

Idee nummer 2. Zelf schilderen.

Als je het bestek schildert, het op het canvas bevestigt en het inlijst, kun je een creatief paneel krijgen om het interieur van de keuken op te fleuren..

Haken voor verschillende doeleinden

Idee nummer 3. Haken voor verschillende doeleinden.

Vorm de vorken in een haak. De tanden kunnen in elke vorm worden gebogen en aan de basis kunnen gaten voor spijkers worden geboord. Deze haken zijn handig te gebruiken in de keuken voor kopjes of in de gang voor sleutels..

Armbanden, ringen en hangers

Idee nummer 4. Armbanden, ringen en hangers.

Met wat fantasie en een beetje moeite kun je van oude vorken echte sieraden maken. Het is gemakkelijk om eenvoudige hangers en armbanden te maken met een tang. Gebruik een hamer om de afzonderlijke elementen plat te maken. Boor de gaten voor het bevestigen van de bevestigingsmiddelen. Als je ook maar een beetje vaardigheden hebt om sieraden te maken, kun je echte kunstwerken maken met behulp van aanvullende technieken en hulpmiddelen..

Vorkhouders

Idee nummer 5. Vorkhouders

Ben je de knopen en magneten voor het opplakken van briefjes zat? Vorkhouders maken. Om dit te doen, hoeft u alleen de pluggen aan de muur te bevestigen. Liefhebbers van handgemaakte producten boden opties aan voor souvenirs van vorken die dienst doen als telefoonhouders.

Bekijk ook de video over het maken van een houder van een vork

Bedenk voordat je een oud ding weggooit: kan het worden gebruikt om het interieur te versieren of om er een interessant souvenir van te maken? Tegenwoordig kun je met behulp van foto’s van verschillende ideeën en masterclasses alles met je eigen handen doen. Het belangrijkste is om te proberen en te fantaseren. Zie ook het hele gedeelte van DIY ambachten op onze website.

Adblock
detector