Vazen van plastic flessen. Foto. Veel ideeën

Bloemen zorgen voor een prettige sfeer in huis en zijn een lust voor het oog. Helaas is er soms geen geschikte vaas voor een schattig boeket lelietje-van-dalen of elegante rode rozen. Tegenwoordig worden plastic flessen niet alleen gebruikt voor het bewaren van vloeistoffen, maar ook als ideale grondstof voor doe-het-zelf-ambachten. We hebben voor je verzameld foto van vazen ​​van plastic flessen – verschillende ideeën voor inspiratie van ervaren vakvrouwen.

Foto van mooie vazen ​​voor bloemen uit flessen

Een van de eenvoudigste manieren om van flessen een vaas te maken, is door de hals af te snijden en een deel van de fles in gelijke reepjes te snijden. Vergeet tegelijkertijd niet een afstand tot de bodem te laten zodat een bloem in een vaas kan worden geplaatst..

Een van de eenvoudigste manieren om van flessen een vaas te maken, is door de hals af te snijden en een deel van de fles in gelijke reepjes te snijden.

Zo’n vaas kun je op verschillende manieren decoreren, bijvoorbeeld met foam, foamiran of schelpen.

Je kunt zo'n vaas op verschillende manieren decoreren, bijvoorbeeld met foam, foamiran of schelpen.

Zelfs kinderen kunnen een vaas maken van plastic flessen. Hiervoor heb je een schaar, plastic flessen en acrylverf nodig. De fles is in drie delen gesneden. Het middelste deel moet gewoon worden weggegooid. De bodem van de fles maakt een geweldige stand. Hierop kun je welke patronen of bloemenprints tekenen. Het is beter om het bovenste element figuurlijk uit te snijden en in een bepaalde kleur te schilderen, zodat de vaas contrasteert en de eerder getekende patronen erop zichtbaar zijn.

Zelfs kinderen kunnen een vaas maken van plastic flessen. Hiervoor heb je een schaar, plastic flessen en acrylverf nodig. De fles is in drie delen gesneden. Het middelste deel moet gewoon worden weggegooid. De bodem van de fles maakt een geweldige stand.

Denk niet dat plastic flessen alleen eenvoudige vazen ​​​​kunnen maken. Je kunt echte meesterwerken maken. Opengewerkte patronen worden gesneden met een speciaal scherp mes en er wordt een zeer mooi ambacht verkregen dat uw interieur een vleugje originaliteit zal geven.

Denk niet dat plastic flessen alleen eenvoudige vazen ​​​​kunnen maken. Je kunt echte meesterwerken maken. Met een speciaal scherp mes worden opengewerkte patronen uitgesneden en ontstaat een zeer mooi ambacht dat uw interieur een vleugje originaliteit zal geven.

Droogbloemen of kunstbloemen staan ​​prachtig in zo’n vaas. Om er verse bloemen in te doen, maak niet te veel uitgesneden elementen of zet een glazen fles in het midden van een plastic vaas.

Droogbloemen of kunstbloemen staan ​​prachtig in zo'n vaas. Om er verse bloemen in te doen, maak niet te veel uitgesneden elementen of zet een glazen fles in het midden van een plastic vaas.

Er zijn vandaag veel ideeën te vinden, hoe maak je een vaas van plastic flessen?. Bekijk foto’s en laat je inspireren.

Tegenwoordig kun je veel ideeën vinden over het maken van een vaas van plastic flessen. Bekijk foto's en laat je inspireren.

doe het zelf vazen ​​van plastic flessen

flessenvaas

Lees ook: DIY plastic flessenvazen

Adblock
detector