knutselen in de kleuterschool tegen 1 september

Wanneer de zomer voorbij is, beginnen veel mensen over de hele wereld na te denken over het maken van verschillende producten. We willen je graag opties aanbieden, zowel als cadeau voor 1 september aan je lieve leraren, kinderen, als ideeën voor het versieren van een klas voor deze feestdag. Bovendien kunnen kinderen ook meedoen met het maken van cadeaus of wanddecoraties voor de klas..

Je vindt een verscheidenheid aan materialen in handwerkwinkels, daarom hebben we een zeer breed scala aan ideeën waarmee we elk, zelfs de meest originele cadeau kunnen maken..

1 – September parafernalia

Dus ons artikel over interessante ambachten voor 1 september zou moeten beginnen met herfstparafernalia. Het is duidelijk dat de hit van deze dag schoolbenodigdheden zijn – bellen, globes, wijzers, potloden, enz. Veelkleurige herfstbladeren, open scholieren en de nummer 1 zijn ook in de trend.

De school versieren

Rekening houdend met enkele subtiliteiten, kun je de school op 1 september met je eigen handen versieren. Dat geldt in de eerste plaats natuurlijk voor het schoolplein, de basisschool en de eindexamenklassen. Je kunt alles kant-en-klaar kopen, of je kunt het zelf maken met je leraren of ouders.

interessante ambachten voor 1 september

Laten we de stand in uw klas bijwerken, thematisch inrichten, informatie presenteren over het succes van uw klas in studies, evenals in buitenschoolse activiteiten. Koppen moeten zo worden gemaakt dat ze van ver duidelijk zichtbaar zijn en de aandacht trekken..

Sten-krant is een goede oude Sovjet-traditie, ze werden uitgegeven door de moeders en grootmoeders van de huidige studenten. Elke student kan zich redacteur, journalist en fotojournalist van zo’n krant voelen..

interessante ambachten voor 1 september

Je kunt een hele galerij maken met tekeningen van klasgenoten rond het thema van 1 september die het zelf zien en hoe.

Welkomstposters – ook groeten van de Sovjetschool. Ze worden getrokken door de meeste – de meeste artiesten, er is er zeker één in elke klas, en misschien meer dan één. Dus geef ze een artistieke strijd.

interessante ambachten voor 1 september

Slingers – het is misschien geen nieuwjaar, maar zelfs de eerste in september. Ze zijn gemakkelijk en snel gemaakt en de kamer met hen ziet er altijd feestelijk en spectaculair uit..

interessante ambachten voor 1 september

Ramen kunnen ook worden versierd, zoals voor het nieuwe jaar, maar met een herfstthema – rijpe lijsterbes, gele en rode bladeren, vogels nemen afscheid voordat ze naar het zuiden vliegen… knutselen in de kleuterschool tegen 1 september

Ga verder met aangename verrassingen op de tafel van de leraar – elke leraar zal hier erg blij mee zijn. Je kunt kleine bloemen maken, minifoto’s van elke leerling in het midden plakken en zo’n boeket verzamelen in een geïmproviseerde vaas.

knutselen in de kleuterschool tegen 1 september

Wat kun je een leraar nog meer geven?

In dit artikel zullen we het ook hebben over, wat kun je een leraar geven op 1 september. Verse bloemen in allerlei opties – dit is allemaal begrijpelijk, maar ik wil iets anders geven, onvergetelijk, vooral als het 1 september is – je laatste op je eigen school, omdat je er al van afstudeert.

Topiary – als optie kan het van alles worden gemaakt – snoep, kegel, vilt.

knutselen in de kleuterschool tegen 1 september

Een boeket voor een juf kan, naast een bloemenboeket, ook snoep, briefpapier of gewoon een herfstboeket zijn..

interessante ambachten voor 1 september

Heerlijke verrassing – bijvoorbeeld chocolade scrapbooking in de vorm van een tijdschrift, een heerlijk en origineel cadeau. Overigens zal dit ook relevant zijn op de Dag van de Leraar..

interessante ambachten voor 1 september

Een vaas gemaakt van kleurpotloden is geen waardige vaas voor een 1 september-boeket voor een leraar?

interessante ambachten voor 1 september

En natuurlijk, ansichtkaarten, waar zonder – je kunt je eigen ansichtkaarten maken voor elke leraar. Er zijn veel kant-en-klare te koop, maar de leraar zal die gemaakt door de handen van zijn studenten zeker nog vele jaren bewaren. Misschien zelfs vóór de ontmoeting van de afgestudeerden over een paar jaar op de inheemse school.

Ansichtkaart – bel – stap voor stap master – klas

Laten we het nu hebben over hoe een ansichtkaart voor 1 september met zijn eigen handen voor een leraar moet worden gemaakt. We geven gedetailleerde instructies:.

knutselen in de kleuterschool tegen 1 september

  1. U moet een belsjabloon op dik wit papier downloaden en afdrukken van internet.
  2. Dit witte vel bevestigen we met een nietmachine op een vel geel karton.
  3. Snijd met een administratief mes alle gaten in het gele karton.
  4. Nu vouwen we het dubbel en snijden de extra randen af..
  5. Dan moet je het oranje karton doormidden buigen en een rand van achteren op het gele vel lijmen.
  6. Knip het oranje herfstblad uit.

Je moet een lint aan de bel binden, het herfstblad lijmen en oprechte woorden schrijven aan de leraar aan wie je deze kaart wilt presenteren.

doe-het-zelfkaart voor 1 septemberdoe-het-zelfkaart voor 1 septemberdoe-het-zelfkaart voor 1 septemberwat kun je een leraar geven op 1 septemberwat kun je een leraar geven op 1 septemberknutselen in de kleuterschool tegen 1 september

Met de hand gemaakt kleuterschool

Het is gebruikelijk om je al op de kleuterschool voor te bereiden op school, dus je kunt nu al aan de 1 september-groeten beginnen. We bieden je op 1 september knutselwerkjes aan op de kleuterschool die de kinderen zelf gaan maken.

U kunt bijvoorbeeld opties voorbereiden voor wenskaarten of bladwijzers voor afgestudeerden van de kleuterschool die voor het eerst naar het eerste leerjaar gaan..

DIY schooldecoratie op 1 september

Dergelijke kaarten kunnen worden gemaakt van elk materiaal en in elke techniek die beschikbaar is voor kinderen – plak met plasticine, teken op echte bladeren en maak een afdruk op wit papier, maak een collage of applique. wat kun je een leraar geven op 1 september

Een potloodhouder is een zeer noodzakelijk ding voor elke eersteklasser. Gemakkelijk gemaakt van een geverfde glazen pot of ingeblikt voedselblik. DIY schooldecoratie op 1 september

Bladwijzers zijn ook een praktisch schoolding. Het is gemaakt van karton, van paperclips, van draden – er zijn ook heel veel opties.

Symbolische bel – niet elke eersteklasser zal de eerste bel luiden, maar iedereen zal zijn eigen souvenirbel kunnen bemachtigen. Deze kunnen niet alleen in een plat formaat worden gemaakt, maar ook in bulk – van PVC – flessen of yoghurtbekers.

Souvenirs voor meisjes

Een ongewone strik of haarspeld zal elk meisje op zo’n dag verrukken. Gelukkig zijn daar tegenwoordig heel veel ideeën en materialen voor.. DIY schooldecoratie op 1 september

Alle accessoires passen hier – strass-steentjes, kralen, pailletten, enz. De basis van de haarspelden zijn niet alleen linten, maar ook tule met organza. Stropdassen – franje voor meisjes zijn nog steeds in de trend van vandaag. De vorm is voor iedereen hetzelfde, maar zulke kleine dingen zullen je meisje charme en originaliteit geven in het bijzijn van andere klasgenoten.

DIY schooldecoratie op 1 september

Eindelijk

Nou, in het algemeen is dat alles, maar we zijn er zeker van dat je met onze inzending al veel van je eigen originele en creatieve ideeën hebt gekregen om zo’n minivakantie te creëren voor je studenten, maar ook voor hun leraren.