dag gewijd aan liefde, familie en trouw

De Dag van de Familie van Liefde en Trouw in Rusland wordt meestal gevierd op 8 juli. Deze feestdag heeft wortels in de religieuze wereld. Er wordt aangenomen dat op deze dag de heiligen Peter en Fevronia samen stierven. In de regel worden op 8 juli bepaalde evenementen gehouden in steden, waarvoor alle gezinnen en gewoon liefhebbende mensen zijn uitgenodigd. Natuurlijk kost de voorbereiding van dit feest veel tijd. Daarom moet men zich grondig voorbereiden op dit evenement. In dit artikel hebben we besloten u te vertellen welke ambachten voor de Dag van de Familie van Liefde en Trouw u met uw eigen handen kunt doen..

Lijst met topideeën

Meestal worden dergelijke producten gemaakt door kinderen in kleuterscholen of andere onderwijsinstellingen. Tegelijkertijd vertellen de opvoeders over de geschiedenis van de vakantie en helpen de kinderen de belangrijkste dingen te onthouden. Tegelijkertijd zullen de kinderen ontdekken dat het belangrijkste in het leven de liefde is van degenen die het dichtst bij hen staan. Het is dus de moeite waard om op te sommen wat je zelf kunt maken voor deze vakantie.

Feestelijk paneel.

Het doel van dit project is om te benadrukken dat het gezin wordt beschouwd als het belangrijkste in het leven van elke persoon. Daarom is voor dit doel een gezamenlijke foto vereist. Je hebt ook nodig: kartonnen basis en gekleurd papier. Alle elementen worden met lijm verlijmd. Omdat ze ook een voorraad moeten hebben.

Voortgang:

 1. Om te beginnen worden 2 duiven en bloemblaadjes voor bloemen uit een wit vel papier gesneden. Daarna is het de moeite waard om de centra voor bloemen en bladeren uit te snijden. Knip een gezamenlijke foto uit in de vorm van een hart.
 2. Nu moeten alle voorbereide elementen op de basis worden gelijmd. De plint moet een rustige kleur hebben. Een foto is in het midden geplakt.

DIY-ambachten voor de dag van familieliefde en trouw

Masterclass: Kamille.

Iedereen weet dat kamille een symbool is van de vakantie. Daarom kun je samen met de kinderen in een themales iets soortgelijks doen. Hiervoor is wit en geel papier nodig, dat gegolfd moet zijn. Je moet ook een stengel maken. Hiervoor is een spies nodig, en verdere acties moeten verder worden beschreven.

Voortgang:

 1. Teken dus om te beginnen een kamille op een wit laken. Het werk is gedaan met een eenvoudig potlood.
 2. Dan wordt de kamille gesneden.knutselen voor familiedag van liefde en trouw
 3. Nu wordt het golfpapier in vierkanten gesneden. Nu worden deze vierkanten met behulp van de facingtechniek op het midden van de kamille gelijmd.
 4. Laten we voor de stengel van de bloem zorgen. Hiervoor wordt de spies beplakt met groen papier. En plak er een groen blaadje op.
 5. Het vaartuig wordt als voltooid beschouwd.

DIY-ambachten voor de dag van familieliefde en trouw

Vakantie ansichtkaart.

In dit artikel kun je ambachten zien voor de dag van de familie van liefde en trouw. Voor elke feestdag is het gebruikelijk om kleurrijke kaarten te geven. Maar het leukste is om die ansichtkaarten te ontvangen die met je eigen handen zijn gemaakt. Om een ​​ansichtkaart te maken, heb je een minimum aan dingen nodig. Dit zijn in de regel: groen karton, schaar en lijm, wit en geel papier.

Voortgang:

 1. Om te beginnen is het de moeite waard om groen karton aan te pakken. Het is dubbelgevouwen. De randen zijn naar het midden gevouwen..
 2. Verder. Op wit papier moet je een bloemenpatroon tekenen. Het is ook de moeite waard om het midden uit geel papier te knippen..
 3. Zet dan de bloem in elkaar.
 4. Nu bedekken we een deel van de bloem met lijm. Daarna wordt het op de ansichtkaart geplakt..
 5. Daarna kun je in de ansichtkaart een felicitatie schrijven.

dag gewijd aan liefde, familie en trouw

Knutselen voor de kleintjes.

Zelfs de kleinste kinderen die dol zijn op beeldhouwen, kunnen een cadeau voor hun ouders maken. Deze activiteit is erg spannend. Je hebt hiervoor nodig: plasticine, gekleurd karton en gaas. Voor het gemak kunt u een plasticine-beeldhouwplank gebruiken.

Voortgang:

 1. Om te beginnen worden verschillende kleine balletjes uit witte plasticine gerold. Ze zijn tegenover elkaar geplaatst als referentiepunt..Welke ambachten te doen voor de vakantie op 8 juli
 2. Daarna maken we een cirkel van deze ballen. Dan is het de moeite waard om op elke bal te duwen en deze opzij te trekken. Hierdoor krijg je al een bloem.
 3. Rol daarna een cirkel uit gele plasticine en breng deze aan op het midden. En om het midden er realistischer uit te laten zien, is het de moeite waard om het met een scherp voorwerp te doorboren..
 4. Je moet zeker stengels en bladeren aan de madeliefjes bevestigen. Hiervoor is groene plasticine nodig. We rollen het tot een worst en vormen een bladvorm. Je moet de randen afsnijden, omdat de bladeren van de plant worden afgesneden. Je moet dit in een stapel doen.

Voor schoonheid kun je een lieveheersbeestje op je kamille planten.

DIY-ambachten voor de dag van familieliefde en trouw

Kamille van wattenschijfjes.

Family Day of Love and Fidelity wordt beschouwd als de favoriete feestdag van de Russen. En dit geeft aan dat alle mensen elkaar heel graag feliciteren. Om dit product te maken heb je nodig: cocktailkokers, gele verf, groen karton, potlood en wattenschijfjes, PVA-lijm en golfpapier.

Voortgang:

 1. Maak om te beginnen het midden. Het wattenschijfje is geverfd met gele verf. In dit geval is het beter om de verf met het houten deel van de kwast op de schijf aan te brengen..
 2. Teken een cirkel op groen karton. Verder knipten ze het uit met een gekrulde schaar. En maak een gat in het midden.dag gewijd aan liefde, familie en trouw
 3. Daarna wordt de cirkel op een buis gezet..
 4. Nu is het tijd om aan de slag te gaan met wattenschijfjes. Ze moeten de vorm van bloembladen aannemen. Hiervoor is lijm nodig.knutselen voor 8 juli
 5. Het is tijd om de middelste blanco met lijm te lijmen. Lijm daarna alle afgewerkte bloembladen erop.
 6. Over de bloembladen wordt opnieuw lijm aangebracht en het gele centrum wordt gelijmd. Je moet het midden stevig tegen de bloem drukken zodat deze blijft plakken.
 7. Nu blijft het om bloemblaadjes voor de stengel te maken van groen papier en deze op de stengel te lijmen.

knutselen voor 8 juli

Eindelijk

Dus een dag gewijd aan familieliefde en trouw zal geweldig zijn en niet saai als je knutselt voor 8 juli. Deze activiteit is inderdaad erg opwindend en alleen de beste emoties kunnen eruit worden gehaald..