doe-het-zelf kerstknutsels voor het nieuwe jaar naar school

Nieuwjaar is de meest langverwachte vakantie voor alle kinderen. En het heeft geen zin om daar tegenin te gaan. Nieuwjaar is tenslotte een magische vakantie die alle kinderen veel positiefs geeft. De kinderen wachten

dit keer met ongeduld. Ze versieren met plezier de kerstboom en maken verschillende nieuwjaarsknutsels. Schoolkinderen vieren ook nieuwjaarsvakanties. In dit geval worden leraren gevraagd om hun studenten verschillende nieuwjaarsambachten te maken. In dit geval heeft de student de mogelijkheid om zijn verbeeldingskracht te tonen en anderen te verrassen met iets ongewoons. In dit artikel zullen we alle nieuwjaarsambachten opsommen die je met je eigen handen kunt doen voor 2017 naar school. Probeer onze creatieve ideeën te gebruiken en dan krijg je iets buitengewoon moois.

Nieuwjaarsknutsels 2017 voor school

Nieuwjaarsapplicatie gemaakt van felgekleurd papier.

Ik maak graag ansichtkaarten of verschillende afbeeldingen van gekleurd papier van gekleurd papier. Probeer dus te profiteren van hun voorkeuren. Nodig ze uit om met deze materialen een applique voor het nieuwe jaar te maken. In dit geval stellen we voor om een ​​kerstboom te maken van palmen..

Om een ​​applicatie te maken, bereid je voor:

 • karton en gekleurd papier;
 • lijm en schaar;
 • eenvoudige decoratie, pailletten en sterren.

Voortgang:

 1. Eerst schetsen we de handpalmen van het kind op verschillende tinten gekleurd papier. Laat het kind dan zorg dragen voor het uitsnijden van deze handpalmen..
 2. Terwijl je leerling ze aan het uitsnijden is, begin je met het maken van versieringen voor de kerstboom. In dit geval heeft u glitterbriefpapier nodig. Knip er verschillende sterren en balletjes uit. Je kunt ook pailletten en pailletten gebruiken als decoratie..
 3. Als uw kind alle handpalmen uit papier heeft geknipt, ga dan verder met lijmen. Om dit te doen, bedek de onderkant van het karton met een vettige strook lijm. Lijm een ​​paar handpalmen op deze strook. Daarna tekenen we nog steeds een strook lijm. Lijm je papieren handpalmen er weer op. Maak de hele kerstboom volgens hetzelfde principe. Plaats een ster bovenop het hoofd voor decoratie. Maar versier de takken met verschillende versieringen die je van tevoren moet klaarmaken..

Nieuwjaarsknutsels naar school voor de wedstrijd

nieuwjaar knutselen 2017 naar school

Sneeuwpop van plasticine.

Als je niet weet wat je nieuwjaarsambachten voor school moet maken voor de wedstrijd, kan het volgende ambacht het hoogtepunt van de tentoonstelling worden. Uw kind krijgt in dit geval zeker het cijfer “Uitstekend”. Om sneeuwpoppen te maken heb je nodig:

 • Plasticine: groen, wit en blauw.
 • Plasticine van verschillende kleuren voor decoratie.
 • Een stuk karton of triplex.
 • Glittergel en kralen.
 • Plasticine mes en acrylvernis.
 • Servet.

Voortgang:

 1. Bereid eerst de fundering voor. Voor dit doel snijden we een cirkel uit dik karton met een diameter van 15 cm.Bereid plasticine voor. Hij moet van plastic worden. Plaats het hiervoor een paar minuten in warm water..
 2. Verder wordt een dunne laag witte plasticine op de kartonnen basis aangebracht. Probeer het zo te maken dat de sneeuw iets minder kan opnemen dan het hele vaartuig. En waar de sneeuw zal eindigen, maak hobbels om het vaartuig realistischer te maken. Gebruik blauwe plasticine voor de bovenkant van het karton. Dit wordt de hemel.
 3. Ga in de volgende stap verder met de boom. Maak eerst een stam voor een boom van bruine of zwarte plasticine. En om de kroon van een boom te maken, heb je groene plasticine nodig, die je moet verzachten. De verzachte plasticine moet de vorm van een driehoek hebben. Plaats de voltooide kerstboom op de basis en druk hem naar beneden zodat hij goed blijft zitten. Gebruik een mes om schreven te maken.
 4. Nu is het tijd om een ​​sneeuwpop te maken. Neem in dit geval witte plasticine. Vorm er de armen en romp van. Gebruik grijze plasticine om een ​​emmer te maken. De emmer moet trapeziumvormig zijn. Vergeet niet om de rest van de sneeuwpop te boetseren. En bevestig er ook knopen aan. Maak ze ook van plasticine..

Nieuwjaarsknutsels naar school voor de wedstrijd

Sneeuwwitte kerstboom gemaakt van wattenschijfjes.

Het volgende ambacht voor het nieuwe jaar is iets moeilijker om te doen. En hier heeft het kind de hulp van de ouders nodig. Alleen in dit geval is het gemakkelijk om van wattenschijfjes een prachtige witte kerstboom te maken. Het enige wat je nodig hebt om het te maken is:

kerstknutsels naar school

 • een enorm aantal wattenschijfjes,
 • lijm en karton,
 • schaar en nietmachine,
 • kralen en vlecht,
 • witte verf.

Voortgang:

DIY kerstknutsels naar school

 1. Eerst moet u de wattenschijfjes, de naalden, nieten met een nietmachine. In dit geval wordt de schijf in tweeën gevouwen en opnieuw in tweeën. Samen nieten. Deze bewerkingen moeten met alle schijven worden uitgevoerd..
 2. Knip vervolgens een cirkel uit karton. Bovendien, hoe groter de straal van de cirkel, hoe groter je boom zal worden.
 3. Lijm in de volgende stap de witte tape op de basis en schilder deze met verf.
 4. Als de kegel droog is, begin dan met het lijmen van de kerstboomnaalden die je van wattenschijfjes hebt gemaakt..
 5. Kleed je kerstboom geleidelijk rij voor rij aan met wattenschijfjes.
 6. Begin dan met het decoreren van het product. Maak de kroon en lijm de kralen.
 7. Versier met klatergoud en verf.

DIY kerstknutsels naar school

Kerstboom gemaakt van draad.

Als je niet weet hoe je een doe-het-zelf nieuwjaarsambacht voor school moet maken, dan vind je in dit artikel veel interessante ideeën voor jezelf. Het volgende ambacht is een visgraat, die je moet maken van groen garen. Je zal nodig hebben:

 • groen garen,
 • Scotch,
 • dik papier,
 • verschillende decorelementen.

Voortgang:

 1. Allereerst moet je een kegel van een vel papier draaien..
 2. Bedek het met tape. Je kunt ook folie gebruiken.
 3. Het garen moet in lijm worden gedompeld en om de kegel worden gewikkeld..
 4. We leggen het product op een vlakke ondergrond om te drogen.
 5. Als het vaartuig droog is, scheidt u de kegel van de draden. Begin dan met decoreren. Gebruik een breed scala aan details voor decoratie..

knutselen voor school voor het nieuwe jaar 2017

Kerstman en Sneeuwmeisje van gekleurd papier.

Om een ​​ambacht te maken, neem:

 • rood en wit papier,
 • markers en lijm,
 • schaar en kleurpotloden.

Voortgang:

 1. Maak eerst een kegel van rood papier. Zorg ervoor dat u de randen van de kegel aan elkaar lijmt. Je kegel moet waterpas op het oppervlak zijn. Daarom snijden we het eigen risico af.
 2. Teken op wit papier twee ongelijke ovalen met een potlood, wat een snor en een baard zal zijn. Knip de ovalen uit. Verwijder tegelijkertijd het midden van het grote ovaal. Je zou een baard aan de onderkant en haar aan de bovenkant moeten hebben..
 3. Lijm de snor op de baard. Teken ook een grote rode neus in het midden. Gebruik een viltstift.
 4. Nu verbinden we de twee stukjes papier. Schuif het tweede deel met het uitgesneden gat over het eerste.

doe een kerstknutsel met je eigen handen naar school

Eindelijk

In dit artikel kon je ontdekken wat voor soort doe-het-zelf nieuwjaarsambachten voor school je kunt doen voor deze heerlijke vakantie. Gebruik deze ideeën in je leven. We zijn er zeker van dat alles voor u zal lukken..