Zelf knutselen voor Kerstmis: Kerststal

Vandaag leren we hoe we met onze eigen handen een kerststal kunnen maken! Ieders favoriete vakantie nadert – Kerstmis, daarom is het raadzaam om een ​​van deze zelfgemaakte kerststallen op de meest opvallende plaats te plaatsen om een ​​passende plechtige en feestelijke sfeer in huis te creëren:

Doe-het-zelf kerststal voor Kerstmis zonder papier

hoe maak je een doe-het-zelf kerststal van papier

Vandaag leren we hoe we met onze eigen handen een kerststal kunnen maken!

Zoals je kunt zien, zijn deze doe-het-zelf-kerstknutsels gemaakt van een breed scala aan materialen! Dit is papier, dit is hout, karton en zelfs … stof!

Menselijke fantasie kent geen grenzen! En als er, naast verbeeldingskracht, bekwame handen worden toegevoegd, zullen er voortdurend allerlei door de mens gemaakte meesterwerken onderuit komen.!

papier ambachten voor kerst

Doe-het-zelf kerststal voor Kerstmis zonder papier

Overweeg om te beginnen de eenvoudigste opties voor het maken van een Vertep van papier – slingers op ramen, gemaakt in een kerstthema:

Kerst Vertep-sjablonen:

Overweeg om te beginnen de eenvoudigste opties voor het maken van een Vertep van papier

Je kunt ze maken met een wit vel papier, een eenvoudig potlood en een schaar! De sjabloon kan van internet worden gedownload en vervolgens eenvoudig worden afgedrukt, vermenigvuldigd met papier en aan de ramen worden gehangen – het zal heel mooi en in het onderwerp zijn!

Welnu, om met behulp van Vertep kleine kerstvoorstellingen te kunnen spelen, kun je zo’n minitheater maken:

Doe-het-zelf volumetrische kerststal van papier

We bieden u een heel eenvoudig sjabloon waarmee u gemakkelijk uw wens kunt realiseren om een ​​klein kerstpoppentheater te hebben en vaak mini-optredens voor uw familie en vrienden kunt organiseren.!

We bieden u een heel eenvoudig sjabloon waarmee u gemakkelijk uw wens kunt realiseren om een ​​klein kerstpoppentheater te hebben

Wat interessant is, is dat je figuren van papier of karton kunt maken en erover kunt plakken met felgekleurd papier, applicaties kunt maken. Of een eenvoudigere optie – schilder gewoon met verf of heldere viltstiften!

Schema voor Vertep voor Kerstmis

Er zijn veel opties om een ​​​​hol te maken, overweeg een andere, we bieden alle benodigde schema’s waarmee je het werk gemakkelijk aankunt en veel plezier hebt in het creatieproces. Kerst Vertep-sjablonen:

Kerst Vertep-sjablonen:

Voor zo'n Vertep moet je een dichte opvouwbare basis voorbereiden

En nog een versie van de kerstactie in volume en op papier:

Voor zo’n Vertep moet je een dichte opvouwbare basis voorbereiden. Hiervoor zijn dik dubbelgevouwen karton, een snoepdoos van een geschikt formaat of een oud kartonnen opvouwbaar schaakbord geschikt. We lijmen de basis met geschikte afbeeldingen of glanzend papier, knippen en schilderen de figuren en installeren ze op de daarvoor bestemde plaatsen.

En nog een versie van de kerstactie in volume en op papier:

Gewoon printen op een kleurenprinter, knippen en vouwen!

Gewoon printen op een kleurenprinter, knippen en vouwen!

Soms worden in kindertijdschriften kerststallen afgedrukt, die ook vrij eenvoudig zijn uit te knippen en correct te vouwen volgens de voorgestelde instructies:

Soms worden kerstspellen afgedrukt in kindertijdschriften

Kijk samen met je kind, het kan heel goed zijn dat je geluk hebt en samen maak je voor Kerstmis een soortgelijk wonder!