herfstambacht van courgette

Knutselen is tegenwoordig een erg populaire bezigheid. Dit soort zaken trekt velen aan. Volwassenen en kinderen kiezen hiervoor verschillende materialen, die ook natuurlijk kunnen zijn. Vandaag zullen we kijken naar groenten, namelijk courgette en wat er van gemaakt kan worden. Courgette – het is als een wit laken – zet je fantasie aan en het kan een schip, een helikopter en een koets voor een prinses worden … En dit met een minimum aan handig gereedschap en bijkomend materiaal. September staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor kindertentoonstellingen van natuurlijke materialen in kleuterscholen en basisscholen. Over het algemeen leert u na het lezen van dit artikel hoe u ambachten kunt maken van courgette. Hun beschrijving en foto zullen aan u worden gepresenteerd..

De hoofdregel hierbij is om gelijkmatige, symmetrische en onbeschadigde courgettevruchten op te rapen..

Courgette – schip

De afmetingen van uw schip zijn afhankelijk van de grootte van de courgette – of het nu een enorm jacht is of een kleine wendbare boot.

Was en droog eerst de courgette en snijd hem vervolgens in de lengte door zonder de schil te verwijderen. We verwijderen alleen het bovenste deel, ongeveer 1/3, zodat het grootste deel voor het vaartuig overblijft.

Alle pulp en granen – weg met, we maken heldere vlaggen, stuur en andere apparatuur van peper of wortelen.knutselen van een moestuin naar de tuin

Je kunt zelfs een ladder maken van de afgesneden bovenkant. Tandenstokers helpen je om alles bij elkaar te houden als dat nodig is, en je kunt het schip desgewenst versieren met bloemen en bladeren..

Koolbladeren zijn ook geweldige vlaggen en zeilen! Je kunt ze schilderen met gouache, bijvoorbeeld in scharlaken. Maar je kunt ook een eenvoudige lichte stof gebruiken..

knutselen van een moestuin naar de tuin

Courgette – pinguïn

Als je een ambacht nodig hebt, van een courgette tot een tuin, moet je het volgende idee eens nader bekijken. Er zal al een courgette-snijwerk zijn, het is beter om een ​​\u200b\u200bvrucht met een zachte schil te nemen, die een paar dagen geleden is gesneden.

Eerst wijzen we de vleugels aan – aan de zijkanten maken we ovale sneden in de richting naar achteren en buigen ze, maar niet te veel. Aan de voorkant, in het midden, kun je de buik van de pinguïn uitsnijden. Ogen kunnen van alles worden gemaakt – van plasticine, kralen, bessen, knopen.

De snavel kan worden gesneden uit wortelen of bieten.

herfst ambacht van courgette

Courgette – vliegtuig of helikopter

Courgettes van grote afmetingen zijn vooral geschikt voor het maken van zo’n ambacht..

Ze hebben 2 stuks nodig. We laten er een als basis in zijn oorspronkelijke vorm. Het zal vooral goed zijn als zijn staart van nature naar boven is gebogen. De tweede courgette verdelen we in 3 delen, bovendien is de middelste niet nodig en kan deze direct aan de kant worden gezet. En in 2 andere in het midden maken we ovale sneden, zodat ze strakker aan de basis zitten.

We maken de vleugels vast met spiesen of tandenstokers. We maken de schroef van wortelen, of van de courgetteschil.

herfst ambacht van courgette

Maar met een helikopter wordt het moeilijker, omdat je een courgette in de vorm van een helikopter nodig hebt. Dan hoef je hem alleen van buitenaf nog uit te rusten met alle benodigde helikopterelementen en dat is alles, het vaartuig is klaar voor de tentoonstelling.!

Ook van courgette met andere vormen zal het na enkele aanpassingen mogelijk zijn om de gewenste vorm voor de basis van de helikopter te krijgen. Snijd de bovenkant van de voorkant van het fruit af, zodat de neus van de helikopter doffer is, zoals een cockpit. Knip de contouren van de deur en ramen vanaf de zijkanten uit. We maken de schroef aan de bovenkant vast.

Kleine aardappelen zijn geschikt als onderstel. Je kunt ook een muilkorf maken voor een helikopter, dan wordt het veel grappiger.

knutselen van een moestuin naar de tuin

Courgette – tractor

Dankzij ons advies heb je misschien een herfst-courgette-ambacht. Voor het volgende product heb je ook een courgette nodig, indien mogelijk, van de gewenste vorm. We leveren het met een cabine, wielen (ze kunnen worden gemaakt van elke geschikte groente of fruit).

Er is natuurlijk een complexer technisch project voor de productie van een tractor, hier moet je al ruimtelijk denken en technische neigingen tonen.

Herfstambachten van courgette voor tentoonstellingen van creativiteit voor kinderen en gezinnen.

knutselen van een moestuin naar de tuin

Resultaat

Er zijn gewoon veel creatieve opties, overtuig uzelf door de gepresenteerde foto’s over dit onderwerp te bekijken. Bovendien zowel eenvoudiger voor jongere kinderen als moeilijker voor oudere.

herfst ambacht van courgetteknutselen van courgettefoto'sknutselen van courgettefoto'sknutselen van courgettefoto'sknutselen van een moestuin naar de tuinknutselen van een moestuin naar de tuinherfst ambacht van courgetteknutselen van een moestuin naar de tuin

iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org