Paneel van herfstbladeren. Ambachten van natuurlijk materiaal

Interieurdecoratie is een leuke bezigheid, zeker als je iets met je eigen handen weet te doen. Het wandpaneel wordt een echte decoratie van de woonkamer, keuken of slaapkamer. Afhankelijk van de tijd van het jaar kun je het onderwerp van je schilderij veranderen. In dit artikel leer je, hoe maak je een paneel van bladeren in het herfstthema.

Materialen:

– bladeren van verschillende bomen;

– folie;

– spuitverf;

– de basis voor het paneel is gemaakt van spaanplaat of canvas gespannen over het frame;

– lijm.

Paneel van herfstbladeren, stapsgewijze masterclass

Verzamel gevallen bladeren buiten en verwijder vuil en stof. Veeg ze daarna goed af van vocht met een servet.Bereid de basis voor het paneel voor en bevestig de bladeren eraan. Denk meteen na over hoe je compositie eruit moet zien.

Daarna moet u het oppervlak van de basis en de bladeren lijmen. Je moet de bladeren met de voorkant op het paneel lijmen zodat de nerven bovenop liggen en het vaartuig een reliëftextuur kan krijgen.

Daarna moet u het oppervlak van de basis en de bladeren lijmen. Je moet de bladeren met de voorkant op het paneel lijmen, zodat de aderen bovenop liggen en het vaartuig een reliëftextuur kan krijgen.

Lees ook: Autumn Leaves Appliques. Foto

Lijm nu de bladeren weer met lijm en bevestig de folie. Knip van tevoren een groot stuk folie af om de hele bodem te bedekken. Versier de folie mooi zodat deze goed aansluit tegen de houten basis.

Lijm nu de bladeren weer met lijm en bevestig de folie. Knip van tevoren een groot stuk folie af om de hele bodem te bedekken. Versier de folie mooi zodat deze goed aansluit tegen de houten basis.

Neem zwarte verf in een spuitbus en breng aan op de folie. Nadat de verf is opgedroogd, kun je beginnen met het maken van de tinten. Om dit te doen, begint u de verf te wissen met een schraper. Probeer de folie zelf niet te beschadigen, maar maak je geen zorgen, je kunt alles fixeren met een zwarte viltstift of marker. Doe-het-zelf herfstpaneel is klaar.

Neem zwarte verf in een spuitbus en breng aan op de folie. Nadat de verf is opgedroogd, kun je beginnen met het maken van de tinten. Om dit te doen, begint u de verf te wissen met een schraper. Probeer de folie zelf niet te beschadigen, maar maak je geen zorgen, je kunt alles fixeren met een zwarte viltstift of marker. Het herfstpaneel met je eigen handen is klaar.

Zie een foto van een paneel van bladeren:

wanddecoratie met herfstbladeren

paneel van bladeren

idee voor een herfstpaneel

Een herfstblad paneel past harmonieus in elk interieur en wordt een origineel cadeau voor dierbaren. Volgens hetzelfde principe kunt u proberen een winterpaneel te maken met kerstboomnaalden. Met hun eigen handen creëren moderne naaisters echte meesterwerken, en waarom ben je erger? Experimenteer en je krijgt ook prachtige handgemaakte decoritems.