Dieselgenerator is de beste alternatieve stroombron voor uw huis

De eigenaren van particuliere huizen en chalets hebben vaak problemen met de levering van elektriciteit, ook tijdens de bouwfasen.

Dat is de reden waarom de kwestie van het organiseren van autonome stroomvoorziening voor hen bijzonder acuut is. Voorgesteld op de site https://www.litenergo.ru/dizelnye-elektrostantsii/dlya-doma/ de stille dieselgenerator voor thuis doet het werk. Moderne apparatuur levert stroomvoorziening aan een huis met een groot aantal huishoudelijke apparaten.

Hoe u de juiste dieselgenerator voor uw huis kiest?

Alle dieselgeneratoren voor in huis zijn complexe en dure apparaten die gekozen worden op een aantal belangrijke parameters. Alleen hoogwaardige apparatuur werkt soepel en zuinig. Installeer het in een kleine uitbreiding van het huis of erbuiten.

Om een ​​​​huishouddieselgenerator voor uw huis te kiezen, moet u de kenmerken en parameters van dergelijke apparatuur evalueren. De belangrijkste zijn onder meer:

  • Stroomindicatoren. Om de belasting te berekenen, telt u alle actieve belastingen bij elkaar op – het vermogen van alle elektrische apparaten die tegelijkertijd werken. Meestal is het een computer, tv, koelkast, verwarmingstoestellen, waterkoker, pompstation, enz..
  • Spanningsniveau. Een dieselgenerator voor een huis kan driefasig of enkelfasig zijn. In het eerste geval wordt apparatuur gebruikt voor een 380 V-netwerk, in het tweede geval – 220 V.
  • Kenmerken van de lancering. De units worden handmatig of met een elektrische starter gestart. De laatste wordt gevoed door een batterij. Het eerste type modellen is geschikt voor apparatuur met een laag vermogen – tot 5 kW. Bij grote machines wordt het snoer vaak niet gebruikt omdat het erg moeilijk is om het handmatig te starten. Voor voedingssystemen waarbij meerdere objecten worden gevoed, is het raadzaam om huishoudelijke dieselcentrales met autostart aan te schaffen.

Speciale aandacht wordt besteed aan de kenmerken van het koelsysteem. Luchtinstallaties zijn meestal uitgerust met installaties tot 5 kW. Ze kunnen tot 9 uur ononderbroken werken. Krachtige apparaten zijn vloeistofgekoeld. Een dergelijke techniek is in staat om meerdere dagen achter elkaar zonder uitschakeling te werken..

Voordelige uitrustingskenmerken:

Een moderne dieselgenerator voor een privéwoning wordt vaak een onbetwiste bron van hoofd- of extra stroomvoorziening. Het werkt economisch en soepel, waardoor het risico op brand wordt geëlimineerd. Apparaten zijn ontworpen voor continue belasting, sommige kunnen meerdere dagen achter elkaar werken.