muzikale nieuwjaarsspelletjes

Alle mensen, zonder uitzondering, houden van de nieuwjaarsvakantie, die al heel lang in ons land aan de gang is. Veel mensen wachten heel lang op deze tijd. Ook kinderen kijken uit naar deze tijd. En dat allemaal omdat het nieuwe jaar een magische gebeurtenis voor hen is. Op dit moment ontvangen ze geschenken en hebben ze veel plezier in hun vrije tijd. Om ervoor te zorgen dat de vakantie van alle schoolkinderen een gedenkwaardig evenement wordt, is het noodzakelijk om alle kinderen muzikale nieuwjaarsspellen voor kinderen aan te bieden, die direct naast de elegante kerstboom kunnen worden gespeeld..

Het is heel eenvoudig om kinderen blij te maken. Om van buitenspellen voor kinderen een geweldig amusement te maken, moet je inderdaad van tevoren kleine geschenken kopen die je aan de winnaars zult overhandigen.

Nieuwjaarsspelletjes voor kinderen bij de kerstboom, musical

Welke games te spelen bij de kerstboom voor kleuters en eerste klassers

Nieuwjaarsspellen met muziek voor kinderen worden beschouwd als een geweldige manier om plezier te hebben. Combineer onze spellen met ritmische melodieën waarmee de kinderen plezier kunnen hebben.

Nieuwjaarsspel – Hat.

In dit spel zal grootvader Frost zelf de gastheer zijn. De kinderen moeten in de rij gaan staan ​​en de kerstman zal een hoed op het hoofd van de allereerste deelnemer zetten. Op dat moment gaat de muziek aan en zetten de spelers om de beurt hun hoed op elkaars hoofd. Zodra de muziek uitgaat of de Kerstman de grond raakt met zijn staf, stoppen de spelers en wie de hoed op heeft moet een grappig liedje zingen, of een rijm vertellen.

Vrolijke carrousel.

In dit spel moet je stoelen rond de kerstboom installeren. Het aantal stoelen moet echter 1 minder zijn dan het aantal spelers. Kinderen moeten, samen met de kerstman of een andere deelnemer aan het evenement, met vrolijke muziek door de groene schoonheid rennen. Als de muziek stopt, moeten alle deelnemers op stoelen gaan zitten. En dat kind dat niet genoeg ruimte had, moet een sprookje vertellen of een liedje zingen.

Nieuwjaarsspelen – “Neem een ​​vilten laars”.

De laarzen van de kerstman doen mee aan dit spel. De kinderen moeten in een rij gaan staan ​​en om de beurt dit item aan elkaar doorgeven. Natuurlijk moet er op dit moment grappige muziek klinken. En de Kerstman probeert op dit moment zijn schoenen van de kinderen af ​​te pakken.

Kleed de kerstboom aan met muziek

In deze publicatie zetten we interessante nieuwjaarsspelletjes voor kinderen bij de kerstboom op muziek. Voor de volgende wedstrijd heb je nodig: kerstspeelgoed van plastic en twee kleine kerstbomen. Je hebt een paar spelers nodig om het spel te spelen. Kinderen versieren de kerstboom met muziek en de jury bepaalt welke kerstboom mooier is.

Muzikaal spel – “Manden met sneeuwvlokken”.

De Snow Maiden in dit spel gooit veel papieren sneeuwvlokken door de hal. De jongens moeten ze verzamelen in hun kleine manden op de muziek. De winnaar is de deelnemer die veel sneeuwvlokken heeft weten te verzamelen..

Het is de moeite waard om te zeggen dat alle hierboven beschreven spellen geschikt zijn voor een saai tijdverdrijf voor kleuters en eerste klassers. Hieronder in dit artikel zullen we die spellen beschrijven die oudere kinderen kunnen spelen tijdens de nieuwjaarsvakantie..

Nieuwjaarsspelletjes voor kinderen bij de boom op muziek

Spelletjes voor tieners bij de kerstboom

Nieuwjaarsspel – “Katoensneeuwval”.

Dit spel wordt ook op muziek gespeeld. Alle deelnemers aan dit spel moeten goede longen hebben. En dat allemaal omdat ze kleine stukjes watten in de lucht zullen moeten houden. Blaas op, die tegelijkertijd met alle macht. De presentator deelt katoenen sneeuwvlokken uit aan de kinderen en ze blazen erop. De deelnemer wiens watje op de grond valt, verliest.

Spel voor kinderen – “Teken de Kerstman”.

Dit spel wordt beschouwd als ongebruikelijk tekenen. Spelers worden verdeeld in 2 teams. Elk team moet een stuk papier krijgen. Op dit blad moet je op een geloofwaardige manier de kerstman tekenen. Tekenen moet echter niet met uw handen worden gedaan, maar in dit geval wordt een viltstift in de tanden gestoken..

Spel – “Hockey bij de kerstboom”.

De kerstman in dit spel staat op de poort bij de kerstboom. Op dit moment moeten de deelnemers met behulp van clubs een zachte puck in het doel slaan..

Spel voor kinderen – “Nieuwjaarssymbolen”.

In dit spel verzamelen zich ook schoolkinderen rond de kerstboom. Het doel van dit spel wordt overwogen – onthoud alle woorden die bij het nieuwe jaar horen. De winnaar is de deelnemer die zoveel mogelijk van deze woorden opnoemt.

Eindelijk

Een leuk tijdverdrijf is de sleutel tot een goed humeur. Beperk de vrije tijd van het kind daarom niet tot een standaard evenement. Voeg afwisseling toe met zulke interessante spellen. Onthoud dat kinderen in dit geval erg blij zullen zijn..