hoe de baas op een originele manier te feliciteren

De verjaardag van een opperhoofd is een speciale plechtige gelegenheid. En je moet je er van tevoren op voorbereiden. Gewoonlijk beginnen klusjes voor de vakantie met het verzamelen van een bepaald bedrag van de medewerkers van het team en een algemene beslissing over wat te kopen met het ingezamelde geld. Op de geplande dag wordt een geschenk overhandigd, worden de felicitaties van de dienst voorgelezen en wordt de chef-kok voorzien van een taart en champagne. In het algemeen is dat alles. Het volgende jaar, hetzelfde scenario, is het goed als er iets anders wordt gekocht als cadeau, en niet de versie van vorig jaar. Maar om te feliciteren zodat deze gebeurtenis later nog lang herinnerd zou worden – dit is ons doel! Over het algemeen hebben we in dit artikel besloten om erachter te komen hoe we de baas op een originele manier kunnen feliciteren..

Hoe feliciteer je je baas op een originele manier

Bied aan om de vakantie helder en gedenkwaardig te maken, en tegen een redelijk budgettaire prijs lijkt het erop dat collega’s het helemaal niet erg zullen vinden. Bovendien zal iedereen tevreden zijn, de baas – met buitengewone aandacht en medewerkers – met deelname aan een niet-triviale show, en zelfs met de mogelijkheid om zich te bewijzen in een informele setting. Misschien zal een tevreden chef-kok hem plezieren met een driemaandelijkse bonus, of misschien een salarisverhoging.

Dus we denken aan het cadeau. Geslagen opties zoals alcohol, schilderijen, beeldjes worden regelrecht aan de kant geschoven, een verzameling van deze items is waarschijnlijk al bij hem thuis verzameld. Maar een gepersonaliseerd cadeau is een aangename verrassing! Laten we eens kijken naar voorbeeldopties:

De pop is de chef. Dit is een pop gemaakt door een vakman van de foto van je baas. Nu er veel aanbiedingen op internet te vinden zijn, heb je alleen nog een realistische foto van je baas nodig. Materialen kunnen heel verschillend zijn.

Tekenfilm. Om dit te doen, heb je ook een foto nodig, bij voorkeur waarop de jarige lacht. Aanbiedingen zijn ook te vinden op internet, of in recreatie- en wandelgebieden van uw stad..

Reproductie van een beroemd schilderij, waarvan een van de hoofdpersonen gewoon de baas is, het blijft om alleen de artistieke voorkeuren van de held van de gelegenheid te ontdekken.

feliciteer de baas vrouw

Een collage op basis van foto’s van gebouwen in je stad, herkenbare plekken, in combinatie geven ze de naam van je baas. Zo’n geschenk zal de jarige verrassen met stijl en originaliteit..

Vrouwen zullen het op prijs stellen om op een sjaal, sjaal, sjaal te printen, omdat dit ding al individueel en uniek is.

Snoepjes in de vorm van letters van de naam, een portret van de jarige gemaakt van chocolade kan ook een goede en aangename verrassing zijn voor een vakantie.

Een vergaderruimte of vergaderruimte is een uitstekend platform voor een felicitatiepresentatie.

Verzamel alle heldere, aangename werkmomenten die niet vergeten mogen worden, goed gekozen muziek zal het effect versterken. Video felicitaties van verschillende medewerkers, misschien van aangrenzende afdelingen zullen ook een prettige indruk maken.

Daag collega’s uit om het woord op verschillende manieren uit te leggen "Gefeliciteerd", bijvoorbeeld:

  • Schrijf in de sneeuw.
  • Verspreid over munten.
  • Verspreid op de stoep van folders.
  • Afdrukken op printer.
  • Over hem kussen met lippenstift op een vel papier of op een spiegel.
  • Schrijf met mayonaise op een broodje of slagroomtaart.
  • Je kunt veel regelen, wie trekt welke optie uit. Maak van dit alles een slideshow.

feliciteer de baas vrouw

Kom op met de tekst

We hebben besloten de man van de chef te feliciteren, dan komt ons advies goed van pas. Er zijn veel felicitaties op internet, zowel in poëzie als in proza. Maar iemand heeft het al aan iemand voorgelezen, er is geen individualiteit. Kom samen met collega’s op het werk, denk na, er zit zeker iemand in het team die poëzie schrijft. Schets samen mogelijke teksten of punten die je in de felicitatie zou willen laten terugkomen. Als de jarige een hobby of doel heeft, vermeld dit dan ook in felicitaties met de verplichte wens van succes of prestatie. Gezonde humor in zulke felicitaties is zeer welkom..

Het is goed als meerdere mensen deelnemen aan de bespreking van het felicitatieproject, één hoofd is goed, maar velen zijn beter, dit is precies het geval. Dan zal iedereen zeker alle individuele kenmerken van de chef onthouden, zonder iets te missen.

Voor een conservatieve baas zal een complete maar aangename verrassing bijvoorbeeld een chocoladefontein zijn die is geïnstalleerd op een plek waar meestal lunchthee wordt gehouden. En als je snoepjes verspreidt en fruit in zijn buurt snijdt, zullen de ondergeschikten ook aangenaam verrast blijven door zo’n verrassing..

Als het geschenk ongezoet zou moeten zijn, is het logisch om een ​​themataart te bestellen die de richting van uw activiteit weerspiegelt in de decoratie, of eenvoudig versierd in de vorm van een dollar of een stropdas..

Zandshows zijn momenteel op hun hoogtepunt van populariteit. Je kunt de meester van tevoren vertellen over je baas, zijn leven en leiderschap, zodat hij op de afgesproken datum dit alles in de originele techniek kan reproduceren. Je baas zal zeker tevreden zijn!

hoe de baas oorspronkelijk te feliciteren met de dag

FOTOSESSIE

Weet je niet hoe je een man een gelukkige verjaardag moet wensen aan een baas, dan moet je de tips gebruiken die in dit artikel beschikbaar zijn. Het volgende cadeau zal vooral gewaardeerd worden door de vrouwelijke baas. Wie wordt er nou niet blij van een professionele fotograaf. Om op zo’n dag model te zijn, zal alle aandacht alleen op haar gericht zijn, dit is waar de baas echt plezier aan beleeft. Bovendien zal ze ter gelegenheid van de vakantie waarschijnlijk volledig bewapend zijn – in nette kleding, met haar en make-up..

En collega’s kunnen de originele zelfgemaakte rekwisieten gebruiken, bijvoorbeeld hoeden, snorren, maskers uit papier gesneden, in deze vorm zullen ze een uitstekende aanvulling zijn op de fotoshoot.

Als optie voor een fotosessie kan er een karikatuur zijn – een show, de uitgenodigde kunstenaar neemt graag deel aan zijn kunst tijdens de vakantie en laat onvergetelijke tekeningen achter ter nagedachtenis aan het evenement.

feliciteer de baas man

Kantoor foto

Voor haar wordt een vel papier in een frame geplaatst, de kunstenaar maakt er een algemene schets op, maar elk lid van het team moet de tekening afmaken, en wie er ook in zit, je hoeft het alleen maar van tevoren eens te worden over de plot van de foto, of het nu een onderwerp van de hobby van de baas is, of een gratis humoristische schets.

Eindelijk

Als u besluit de baas van de vrouw te feliciteren, zullen deze aanbevelingen over het algemeen ook van pas komen. De chef zal de ziel waarderen die door zijn ondergeschikten in dergelijke voorbereidingen wordt gestoken, en de foto kan zelfs een prominente plaats innemen in het kantoor of het kantoor van de directeur..