Gelukkig Nieuwjaar groeten van de hond in verzen

Het nieuwe jaar moet echt worden beschouwd als de gelukkigste en meest verwachte vakantie van het jaar. Miljoenen mensen feliciteren elkaar en halen hier geluk uit. Als je ook je familie wilt plezieren, dan vind je op onze website veel verschillende felicitaties. Dit artikel bevat felicitaties: voor vrouwen, mannen, vrienden, collega’s, vrienden en familieleden. Over het algemeen, als u geïnteresseerd bent in felicitaties met het nieuwe jaar 2018 in vers, dan bent u hier aan het juiste adres. We hopen dat je hier de beste felicitaties zult vinden die iedereen geluk zullen brengen..

Prachtig nieuwjaar en fijne kerstgroeten. Het beste

Dus met alles zullen binnenkort de beste wintervakanties komen – Nieuwjaar en Kerstmis. Mensen bereiden zich van tevoren voor op deze data. En dan gaat het vooral om felicitaties en geschenken. Op zulke dagen wil je in de regel warme woorden geven aan alle collega’s, familieleden en naasten. Warme woorden moeten inderdaad tegen iedereen gezegd worden. Over het algemeen, als u op zoek bent naar een gelukkig nieuwjaar in verzen, dan vindt u hier de mooiste.

Als u naar onze site bent gekomen, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u lang moet zoeken naar prettige felicitaties. Hier vind je alleen het beste. Het komende jaar 2018 is het jaar van de Hond. Dit jaar belooft ons alleen aangename evenementen en interessante emoties. Wij staan ​​op onze beurt klaar om u een enorme verzameling felicitaties in poëzie en proza ​​te geven.

Mooie fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar groeten

Wat bedoel je – mooie felicitaties? Dus de woorden die je uit de grond van je hart zegt, zullen in ieder geval in de smaak vallen bij de geadresseerde en zullen positieve reacties krijgen. Maar nog beter is het als de door jou geuite wensen in de felicitatietekst samenvallen met de wensen waar de persoon zelf van droomt.

Het is belangrijk op te merken dat gelukkige nieuwjaarsgroeten van de hond in verzen leuk kunnen zijn als je ze correct kiest. Over het algemeen moet u op onze selectie letten. Weet dat je hier kunt vinden wat je leuk vindt.

Gelukkig Nieuwjaar groeten van de hond in verzen

Gelukkig nieuwjaar in proza.

Ik wens je een gelukkig nieuwjaar 2018. Deze vakantie wordt altijd geassocieerd met de dennengeur van sparren, de smaak van mandarijnen, de explosie van vuurwerk en een goed humeur! Maar het belangrijkste is dat het wordt geassocieerd met uw nieuwe plannen, creatieve ideeën en gedurfde ondernemingen. Ik zou willen dat al je ideeën in het nieuwe jaar werkelijkheid zouden worden. Fijne vakantie!

***

Op het kristalgerinkel van glazen en het heldere spel van slingers, oprecht gelach van kinderen en volwassenen, feliciteer ik je met de vakantie! Ik wens je familie en vrienden geluk, onaardse liefde en voorspoed. Laat het nieuwe jaar beter zijn dan het vorige, en laat het oude alleen herinnerd worden als een voorbijgaande fase in het leven. Het podium dat ons leerde om niet meer fouten te maken en te streven naar een nieuw begin!

***

Ik wens je met heel mijn hart een mandarijnstemming! En ook geurige sparren emoties! En nog meer bruisend en sprankelend gelach! En gezondheid, en een ijzige sneeuwwitte glimlach in de Nieuwe 2018! Fijne vakantie!

***

Gefeliciteerd! Moge het komende jaar van de Hond terecht overeenkomen met de stemming van dit geweldige dier, dat constant een actieve levensstijl leidt en niet stil zit. Ik wou dat voorspoed je geen minuut in de steek liet.

Nieuwjaarsgroeten in vers.

Gelukkig nieuwjaar! Nummer achttien 

Dus het gloeit in zilver.

Er is niets waar je bang voor hoeft te zijn –

Met een hond is er dubbel geluk!

***

Samen gaan we het nieuwe jaar in,

En gerechten met Olivier staan ​​al op tafel.

Uit de grond van ons hart zullen we alle gasten voorlezen

Wij zijn onze felicitaties in vers.

We wensen jullie allemaal wederzijds begrip,

Vol liefde, warmte!

Moge het nieuwe jaar alle wensen laten uitkomen

En de meest gekoesterde dromen!

***

Beste collega’s!

In een constante race

Van voorschot tot salaris

Verspil je hoop niet!

Verlies je vurigheid niet,

Laat alles veel zijn.

Gefeliciteerd vandaag

Gelukkig nieuwjaar uit de grond van mijn hart!

***

Mei op de vooravond van het nieuwe jaar

De dagen schijnen met heldere vreugde.

En in de ogen, als bij zonsopgang,

De gloeiende lichten schijnen.

Zodat je je nooit tevergeefs verdrietig voelt

En mentaal vrienden gemaakt met mensen,

Om hem blij en duidelijk te maken,

Stap er met vriendelijkheid in!

Nieuwjaarsgroeten. Origineel

Allerlei grappige gedichten, nieuwjaarswensen worden altijd gebruikt op gezellige feesten en zakelijke evenementen. Het belangrijkste doel van dergelijke felicitaties is om dierbaren op te vrolijken. Over het algemeen kun je plezier met ze hebben en een goede nachtrust hebben..

We hebben de beste van de vele creatieve groeten geselecteerd. Bekijk ze hieronder.

Gefeliciteerd met het nieuwe jaar in proza, origineel.

Laat oudejaarsavond de deur sluiten voor ontberingen uit het verleden en ze wijd openen voor drie dierbare vrienden: geloof, liefde en hoop. Laat elk van hen het huis vullen met geluk en voorspoed. Laat er het komende jaar geen tegenslag zijn!

***

In het nieuwe jaar van de hond wil ik je een goede gezondheid, succes en liefde wensen! Laat een reeks ontberingen van monetaire neerslag, een storm van positieve emoties en wind van verwachte veranderingen over je komen! En laat Lady Luck voor altijd je geliefde vriend worden!

***

En weer komt het nieuwe jaar. Ik wil je feliciteren, mijn beste vriend! Aangezien de heerser van het komende jaar de Hond zal zijn, wens ik dat je leven net zo succesvol zal zijn. Laat alles wat je hebt bedacht uitkomen, en het slechte zal voorbijgaan! Gelukkig nieuwjaar!

***

Ik wou dat je volgend jaar nat wordt in de dollarregen. Laat het blad van geluk het hele volgende jaar in jouw handen vallen. En in elk seizoen van het jaar, alsof de sneeuwval van het nieuwe jaar valt, zal geluk op je huis vallen. Ik wens je veel plezier van elke minuut van het nieuwe 2018.

Gefeliciteerd met het nieuwe jaar in originele verzen.

Ik feliciteer je met oudejaarsavond,

Ik wens je veel succes om halsoverkop te duiken.

Laat de geur van mandarijnen en dennennaalden

Je laten geloven dat geluk bij jou is.

***

Op nieuwjaarsdag wens ik:

Vriendschap is als superlijm,

Kracht en geluk tot aan de rand,

Wie heeft het nodig – die kinderen?.

Wie niet – bescherm jezelf.

Aarzel niet bij Frost

Vraag om een ​​auto

Of van de poolvosmantel.

Als het wonder niet gebeurt,

Laat de sponsor opschieten.

Het belangrijkste om te wensen,

Deze vakantie is een beetje gek

Verlies je verstand niet van het feest,

Anders wordt de ochtend interessant …

Verliezen en kneuzingen wachten op ons,

En hoofdpijn zonder aarzeling.

Eet beter dan jij

En accepteer felicitaties vanuit je hart!

Ontroerende nieuwjaars- en kerstgroeten

Typisch, Kerstmis en Nieuwjaar worden beschouwd als een vakantie met het gezin. En dit allemaal omdat het met deze data is dat emotionele bijeenkomsten met familieleden en vrienden worden geassocieerd. Op zulke dagen kun en moet je zelfs die woorden uitspreken die niet in alledaagse ijdelheid kunnen worden gezegd..

De oprechte nieuwjaarswensen worden hieronder weergegeven. Kies en behaag iedereen.

Gelukkig nieuwjaarsgroeten van de hond in verzen

Nieuwjaarsgroeten aanraken in proza.

Op zulke feestdagen worden er altijd fantastische veranderingen van het leven verwacht. Ik wil dat alle aspiraties van voor het nieuwe jaar niet alleen uitkomen, maar dat de realiteit zelfs de meest fantastische verwachtingen overtreft. Moge het leven je prachtige reizen geven, nieuwe prestaties. En laat succes een metgezel worden voor alle ondernemingen!

***

Nieuwjaar is een feestdag van de tovenaar Santa Claus! Hij vervulde onze verlangens in onze kindertijd omdat we in hem geloofden. Laten we altijd in een sprookje geloven, en dan komt er een sprookje in ons leven! Ik wens dat in het komende jaar al je gekoesterde dromen uitkomen!

***

Laat de nieuwjaarsdagen net zo helder en leuk voorbijgaan als de nieuwjaarsdagen! Problemen smelten vanzelf, als sneeuw op de handpalmen! Moge alles wat bedacht is onder het plechtige klokkengelui uitkomen, en de kerstman, zelfs overwinterend op de Noordpool, laat wensen uitkomen, 365 dagen per jaar! Gelukkig nieuwjaar 2018!

Nieuwjaarsgroeten in verzen aanraken.

Moge al het goede uitkomen,

Wat de sterren profeteren:

Dromen zullen allemaal uitkomen

En het zal zijn zoals je wilt!

***

Laat de kerstbomen harsachtig ruiken

Zal wakker worden over het geluk van dromen.

En de vakantie is een pure sneeuwvlok

Het zal van een hoogte in de handpalmen naar beneden komen!

***

Ik wens dat je altijd vrolijk bent,

Koester me en hou van me tot de dood.

En het gelukkigst om alleen bij mij te zijn,

Zodat ik niet eens aan een ander kon denken.

Ik wens je, lieverd, het allerbeste voor je:

Gezondheid, een glimlach en in het hart van vuur.

Je kent geen jaloezie, angst en pijn,

Depressie, gemeenheid, alcoholslavernij.

Zodat er geen slechte dag in het leven is.

Kus. Ik hou van. Gelukkig nieuwjaar voor jou!

Is het mogelijk om zelf een nieuwjaarswens te schrijven

Heel vaak doen zich situaties voor waarin er een acute behoefte is om een ​​geliefde een gelukkig nieuwjaar te wensen. En als er geen passende felicitatie wordt gevonden. Dan komt er één gedachte bij je op: om zelf een felicitatie te schrijven. Dit kan natuurlijk wel. En je hoeft niet te geloven dat het moeilijk is. Onze richtlijnen voor het schrijven van verzen hieronder zouden je in deze les moeten helpen..

Aanbevelingen.

De tekst van felicitaties voor de wintervakantie zou dus 4 componenten moeten hebben. Dit is een mooie oproep aan een persoon, een uitgebreid compliment, een wens aan de geadresseerde en een persoonlijke handtekening. Hieronder zullen we proberen te vertellen hoe je een geweldige felicitatie schrijft, die warme woorden zal hebben om de geadresseerde te plezieren..

Je kunt niet beginnen met het schrijven van een begroeting zonder een blanco vel papier en een pen. U kunt ook een vers op uw computer maken met behulp van een teksteditor. Concentreren. Bedenk hoe je de geadresseerde gaat noemen. De eerste felicitaties zullen al zeggen dat het bericht aan hem is gericht..

Zoet licht!

Daarna worden woordassociaties geschreven, die onmiddellijk zouden moeten ontstaan ​​​​nadat je aan deze persoon denkt. Woorden met een negatieve kleur slaan we over. We laten alleen positieve uitdrukkingen in het vers. Onthoud dat u een vakantiegroet maakt, geen karakterisering per persoon..

Voorbeeld: Beer, rock, smile, gym.

Verder worden scheldwoorden en vergelijkingen bedacht voor woorden die het beste bij deze woorden passen. Wat is uw geadresseerde? Prachtig, stoer, charmant of brutaal? Laat je fantasie de vrije loop en wees genereus met lof.

Voorbeeld: Een betoverende glimlach, betrouwbaar als een rots of snel als de wind.

Nu denken we na over welke functie of “highlight” het belangrijkst is voor de geadresseerde. Een gevonden? Concentreer je er dan op in je felicitaties. Haal het beste uit de hobby’s van de ontvanger. Dientengevolge zullen felicitaties warmer en natuurlijk nauwkeuriger zijn..

In de volgende fase gaan we verder met een gedetailleerd compliment. Dit zijn de woorden die we ons herinnerden plus de scheldwoorden die je ervoor oppikte. We beginnen meestal met het hoofdwoord. Wat trekt je het meest aan in deze persoon? Wat moet worden benadrukt? Waar moet je een persoon voor prijzen??

Voorbeeld: U bent zo betrouwbaar als een rots. Je woorden zijn het niet oneens met je daden. Je ziet eruit als een vriendelijke beer – net zo zacht en charmant.

Uw wensen in felicitaties moeten samenvallen met die wensen die de ontvanger van wensen wil horen en hun dierbaren.

Voorbeeld: ik wil altijd in topconditie zijn en van mijn record houden.

Traditionele wensen: liefde, geluk en een uitstekende gezondheid zijn ook gepast.

De handtekening is de naam of voornaam en patroniem die de geadresseerde u gewoonlijk noemt.

Voorbeeld: je kleine zusje Christina.

Illustratief voorbeeld.

Beste Lenchik! Je ziet eruit als een vriendelijke berenjong – net zo zacht en charmant. Maar je charmante glimlach zal me niet bedriegen. Ik weet dat er een sterk karakter achter haar zit. Je bent snel als de wind en betrouwbaar als een rots. Je woorden zijn het niet oneens met daden.

Ik wens je een gelukkig nieuwjaar. Ik wens dat je altijd in uitstekende fysieke conditie bent en je record verbreekt.

Je kleine zusje Christina.

Onthoud bij het opstellen van een felicitatie dat de beste felicitatie de felicitatie is die vanuit het hart en vanuit het hart is geschreven. Je kunt ook zelf felicitaties in verzen schrijven. Maar dit is veel moeilijker. Maar als je ons advies opvolgt, wordt het iets makkelijker om een ​​prozaïsche tekst te schrijven. Je moet deze activiteit zeker proberen om te slagen..

Gelukkig nieuwjaarsgroeten van de hond in verzen

Proficiat aan dierbaren voor 2018

Elke dag brengt ons dichter bij het nieuwe jaar. Zeer binnenkort zullen brieven met vreugdevolle wensen voor familieleden en vrienden over de hele wereld worden verspreid. Heel vaak hebben veel mensen geen houvast of een duwtje in de rug. En het is de moeite waard om je ziel te feliciteren, zodat de persoon begrijpt dat je van hem houdt. Het maakt niet uit wat de felicitatie in vers of in proza ​​zal zijn. Woorden worden natuurlijk in de loop van de tijd vergeten. Prettige emoties blijven echter altijd.

In onze publicatie zijn er die Gelukkig Nieuwjaar 2018-groeten die het geschenk voor uw geliefde dame of geliefde man zullen aanvullen. Met onze gedichten kun je: blij maken, hoop geven of voor de honderdste keer je liefde belijden aan je geliefde.

Nieuwjaarsgroeten in proza.

Met gelukwensen in proza ​​kun je jezelf uitdrukken en bovendien heel mooi, zelfs voor iemand die niet over de vaardigheden beschikt om poëzie te componeren. Ik wil zulke felicitaties vaak lezen en dan individuele zinnen privé citeren.

Gelukkig nieuwjaar voor mijn held! Mogen de volgende 365 levensstappen je naar de hoogte brengen. Laat alles in de handen ruzie maken, maar in gedachten, zoals in het leven, komt alles goed. Ik wou dat de ontmoetingen aangenaam waren, zakelijk – succesvol en geluk – eindeloos, zoals mijn lief.

Een paar eenvoudige woorden die vanuit het hart worden gesproken in je nieuwjaarsgroeten voor je geliefde man zullen hem inspireren tot prestaties en aangename daden.

Gelukkig nieuwjaar voor mijn held! Mogen de volgende 365 levensstappen je naar de hoogte brengen. Laat alles in de handen ruzie maken, maar in gedachten, zoals in het leven, komt alles goed. Ik wou dat de ontmoetingen aangenaam waren, zakelijk – succesvol en geluk – eindeloos, zoals mijn lief.

Spreek alleen de waarheid. Eerlijke woorden gesproken in felicitaties aan de man zullen hem tot gedachten kunnen brengen, en niet of hij zijn leven moet doorbrengen met zo’n lieve jongedame.

Op oudejaarsavond zijn de oren van de dames klaar om te ontvangen: complimenten, bewondering en prettige uitroepen in hun richting. Gezien deze positie moeten felicitaties voor meisjes schitteren als diamanten of nieuwjaarssneeuw buiten het raam.

Duur! Laat het nieuwe jaar voor jou een sprookje worden, waarin alle meest gekoesterde dromen uitkomen! Je bent tenslotte mooi, statig, intelligent en goedhartig, zoals de echte Vasilisa de Schone. En ik zal je liefhebbende Ivanushka de Dwaas zijn, klaar voor je om door vuur en water te gaan, de driekoppige slang te doden en eventuele schatten te krijgen. Gelukkig nieuw jaar schat!

Nieuwjaarsgroeten voor dierbaren in vers.

Het lijdt geen twijfel dat elke echte man blij zal zijn met een nieuwjaarsgroet. Natuurlijk moeten zijn dierbaren hem feliciteren. Als gevolg hiervan zal hij het nieuwe jaar 2018 ingaan met opgeheven hoofd. Hij zal je steun en erkenning voelen. Vrolijke mensen stoppen in de regel niet bij de nieuwjaarsgroeten in proza. Voor hun geliefde man schrijven ze prachtige gedichten. In ons artikel vindt u Gelukkig Nieuwjaar 2018-groeten aan uw geliefde. Ze zijn erg ontroerend en interessant..

Mijn lelijke man,

Het is bijna vakantie!

Ik wil gelukkig nieuwjaar

Je was zachtaardig en gezond,

En ik zou zo graag willen,

Zodat er nauwelijks genoeg kracht is!

***

Op oudejaarsavond, wanneer vuurwerk flitst

Kan de glitter van je geliefde ogen niet verbergen,

Ik wil nog een keer zeggen hoe duur

Alles voor mij, alles, alles wat ons zo bond.

Ik ga het nieuwe jaar in met jou, liefje!

Ik wou dat je gelukkig en gezond was!

Moge er voor ons een uniek jaar komen,

Gezondheid zal zijn, vreugde en liefde!

Auteur: Tatiana Belyaeva

Een onbetwistbaar feit is dat vrouwen zeker in de watten gelegd moeten worden. En om een ​​vers voor je geliefde te componeren voor het nieuwe jaar, moet je slim zijn om je geliefde te verrassen. Vrouwen waarderen stevige geschenken echter, maar het is de moeite waard om ze te verwennen met de felicitaties die bij deze geschenken horen..

Wie, zo niet jij, mijn liefste?

Ik kan nieuwjaarsliefde wensen.

Je lijkt een muze te inspireren,

Ik had niet gedacht dit te ervaren.

Ik wens je overwinningen en succes,

Overal en zoals jij wilt.

Zodat niets een belemmering is

Om een ​​droom te verwezenlijken.

De geliefde die er altijd is, verdient het beste. Voor haar is het de moeite waard om de meest zachte en warme felicitaties voor te bereiden. Onthoud dat dankbaarheid in poëtische vorm absoluut alle geschenken kan overschaduwen..

Je gaat pas deze ochtend naar bed,

Nou ja, misschien helemaal niet.

“Gelukkig Nieuwjaar” – vertel het me fluisterend,

“Gelukkig Nieuwjaar” – zal ik als antwoord zeggen.

Wens me stilletjes geluk,

ik zal hetzelfde doen.

Laat het zo met je zijn,

Hoeveel ik niet voor mezelf wilde.

Zodat vreugde niet bekend is met ongeluk,

Wat zou jouw leven helemaal voor jou zijn?

Was helder, helder water,

En zodat ik naast je was.

Nieuwjaarsgroeten voor vrienden

Natuurlijk mag men in ons artikel de nieuwjaarswensen voor vrienden niet vergeten. Het is gebruikelijk om dergelijke gedichten naar je vrienden te sturen. Zo’n bericht moet gevuld zijn met warme wensen, die zeker moeten uitkomen..

Prozagroeten voor vrienden.

Het is vermeldenswaard dat nieuwjaarswensen aan een vriend via sms kunnen worden verzonden. De mooiste felicitaties zijn gedichten. Maar niet iedereen heeft het talent om ze te schrijven. De prozaïsche stijl van felicitaties wint omdat het gevuld is met oprechtheid en liefde. Wij geven u het overzicht en u voegt zelf de woorden toe die het beste bij uw geval passen..

Ik feliciteer mijn lieve en een beetje gekke vrienden met het Jaar van de Haan! Moge hij en de kerstman je gezondheid, geluk, voorspoed en succes brengen. Laat enthousiasme, nieuwsgierigheid, liefde voor sport en voor elkaar niet uit ons leven verdwijnen. Mogen onze families altijd vrienden zijn, en onze vriendschap zal nooit eindigen. Ik wens je reizen, nieuwe kennis, kennissen. Laat het leven in volle gang zijn. Gelukkig nieuwjaar vrienden! 

Of:

Vrienden, herinner je je onze binnenplaats, die ons voor altijd verwant heeft gemaakt? !! (Hier zijn opties mogelijk – school, instituut, sectie, leger, enzovoort). Het is goed dat onze verbinding niet wordt onderbroken. Op dit nieuwe jaar wens ik, net als voorheen, dat het eeuwig is. Aan ieder van jullie – gezondheid voor jou en je dierbaren, geluk, veel geluk, altijd een goed humeur. En als het plotseling verslechtert – succesvolle strijd ertegen. Het recept is om ons te herinneren. Dank u het lot dat we hebben ontmoet. Gelukkig nieuwjaar, lieverds! Met nieuw geluk. 

U kunt ouderen als volgt feliciteren met het nieuwe jaar:

Het belangrijkste is gezondheid. De rest zal volgen. Ik wens ook dat de kinderen gelukkig zijn. Wacht op de kleinkinderen. En vergeet je eigen leven niet, wat het is. We zijn nog jong, laten we van elke dag genieten en elk moment waarderen. Ik wens je veel plezier en aangename verrassingen. Fatsoenlijke verdiensten. Over het algemeen leven en verheugen we ons.

Gelukkig nieuwjaar voor je beste vriend wordt beschouwd als een speciaal gesprek. Inderdaad, de dame is niet gemakkelijk te behagen. De wensen moeten gericht zijn en die wensen hebben die zo noodzakelijk zijn. Voor de jongeren wensen ze: geluk, gezondheid en liefde. Ouderen: gezondheid en vreugde van kinderen.

Gefeliciteerd met een vriendin of vriend in verzen.

Als je een verlangen hebt, kunnen de nieuwjaarswensen voor 2018 in vers worden geschreven. Probeer zelf interessante rijmpjes te componeren aan de hand van enkele voorbeelden.

Laat de obsessieve menigte

Geld volgt je,

Silushki, als een olifant,

En het allerbeste voor jou.

Moge je altijd geluk hebben,

Het uiterlijk zal cool zijn.

Laat het fortuin in een oogwenk vinden.

Gelukkig nieuwjaar mijn vriend!

Het is duidelijk voor wie deze wensen zijn bedoeld. Of:

Het is tijd voor sprookjes,

Op de drempel van het nieuwe jaar!

Laat hem angst verdrijven,

Zal uw inkomen verhogen.

Mogen alle wensen uitkomen,

Laat het liefde schenken.

Zowel succes als gezondheid

Zal je aantrekken als een magneet.

En wie zal weigeren dergelijke wensen te vervullen:

Moge het nieuwe jaar voor de deur staan,

Zal je huis binnenkomen als een goede vriend!

Laat ze de weg naar jou vergeten

Verdriet, tegenspoed en ziekte!

Laat ze komen in het komende jaar

Zowel geluk als succes!

Laat hem de beste zijn,

Meest vreugdevol voor iedereen!

Gelukkig nieuwjaar, beste vrienden en vreemden. Moge er vrede zijn op aarde, liefde en begrip tussen naties. Geluk, veel geluk en voorspoed voor jou in het jaar van de Haan.

Er komt een fantastische vakantie aan,

Spin een ronde dans van de lichten,

De kerstman is een grappenmaker met rode neus

Feliciteert iedereen.

Moge slecht weer tot het verleden behoren,

Mislukkingen, fouten en verdriet.

Wij wensen je veel geluk!

Laat liefde jouw weg verlichten!

Hoe een leraar of opvoeder een gelukkig nieuwjaar te wensen?

Het is tijd om te praten over welke Gelukkige Nieuwjaarsgroeten aan de leraar? Leraren op school of kleuterleidsters = dit zijn de mensen die iedereen dankbaar zou moeten zijn. Over het algemeen moeten deze mensen zeker worden gefeliciteerd met de nieuwjaarsvakantie. Felicitaties voor een leraar of voor een leraar van een student moeten oprecht zijn.

Voor opvoeders en leraren zijn er ook vriendelijke regels in ons artikel die hen tot tranen zullen roeren en ze tot een aangename ervaring zullen maken..

Prozagroeten voor leraren.

Ik feliciteer je oprecht, mijn geliefde leraar, Gelukkig Nieuwjaar! Je bent een heel belangrijk en onvervangbaar persoon in de ontwikkeling van een tiener, ik waardeer je geduld, toewijding en eerlijkheid enorm! Je hebt me veel geleerd, niet alleen in het onderwerp, maar je hebt me ook geholpen om het leven correct te bekijken, en dit is bijna belangrijker. Ik wens je getalenteerde en toegewijde studenten die je niet zullen vergeten!

***

Beste leraar, ik wens je een gelukkig nieuwjaar! Laat hem je het respect van collega’s, liefde voor studenten, bewustzijn van zijn eigen belang en behoefte brengen. Mogen er meer mentoren zoals jij in de wereld zijn!

***

Accepteer alstublieft mijn oprechte en oprechte felicitaties voor het nieuwe jaar 2017! Op deze, de meest magische vakantie van het jaar, zou ik allereerst de vervulling van verlangens willen wensen. Immers, welke andere vakantie geloven we oprecht in wonderen en magie? Moge het hele komende jaar vol zijn van aangename gebeurtenissen, vreugdevolle ontmoetingen, nieuwe ontdekkingen en alleen een geweldige stemming. Laat het nieuws goed zijn, de kennissen aangenaam, de zaken succesvol en de problemen klein. Laat al je plannen uitkomen, gezondheid zal je niet teleurstellen en geliefden zullen er altijd zijn! Gelukkig nieuwjaar!

Poëtische felicitaties voor leraren.

De beste vakantie is nieuwjaar,

Wat je ook zegt.

Alleen geluk zal brengen

Aan jou, beste leraar.

***

In het leven, mag je altijd

Er zal alleen geluk zijn,

Alleen de zon, nooit

Geen ongeluk.

***

eerste leraar

Je ontmoette ons aan de deur,

Toen we net naar school gingen.

Sindsdien zijn er vele dagen verstreken,

We zijn onmerkbaar opgegroeid.

***

En dus, – al volwassen vandaag, –

Elfde vriendschappelijke klasse,

Maar, onze (naam en patroniem van de leraar),

We herinneren ons, schat, jij.

***

En dus hebben we nu haast

Vriendelijke woorden, lichte rondedans

Feliciteer je uit de grond van mijn hart

Gelukkig nieuwjaar!!

***

Nieuwjaar staat al voor de deur,

Hij gaat elk huis binnen als een vriend,

Mogen ze de weg naar jou voor altijd vergeten

Pech, verdriet en ziekte.

Een dikke proficiat aan de schattige juf,

Laat de stemming goed zijn,

Moge het nieuwe jaar je veel geluk brengen,

Welzijn, welvaart en gezondheid om op te starten.

Nieuwjaarsgroeten voor kinderen van de kerstman

Nieuwjaar voor kinderen wordt beschouwd als een ongewone vakantie die een sprookje geeft. Alle kinderen geloven zonder uitzondering in de legende over het bestaan ​​van de kerstman en het sneeuwmeisje. Daarom, als u besluit uw kind een gelukkig nieuwjaar te wensen, is de beste oplossing een felicitatiebrief van de kerstman en Snegurochka. Het kind zal blij zijn om zo’n cadeau te ontvangen en zal oprecht geloven dat het rechtstreeks van de kerstman kwam. Dus wat zouden de Gelukkige Nieuwjaarsgroeten van de Kerstman moeten zijn? Laten we het uitzoeken.

Bij felicitaties zou je je kind allereerst gehoorzaamheid moeten wensen. En als hij zich ongeveer een heel jaar gedraagt, ontvangt hij over een jaar opnieuw een soortgelijke felicitatie en een geschenk van de kerstman. Gebruik bij het opstellen van een brief felicitaties in het proza..

Prozaïsche gefeliciteerd.

Kinderen feliciteren met het nieuwe jaar in proza ​​is de beste optie voor mensen die niet op vriendschappelijke voet staan ​​met rijm. Het proza ​​zal de fabelachtigheid van de brief benadrukken, omdat veel sprookjes in deze vorm zijn geschreven. Bij een felicitatie kunt u eenvoudig de gegevens in het voorbeeld wijzigen in individuele gegevens: voer de naam van de baby in, beschrijf een gebeurtenis die met hem verband houdt.

***

Gelukkig nieuwjaar! Moge dit nieuwe jaar al het verdriet uit het verleden uitwissen, maar de geaccumuleerde welvaart en succes vergroten. Laat elke minuut van het nieuwe jaar iets nieuws en spannends in je leven brengen. Moge dit jaar het jaar zijn van grootse ontmoetingen en fantastische ondernemingen, het jaar van de geboorte van een droom die zeker zal uitkomen!

***

Nieuwjaar is de tijd om wensen te doen, dit is de tijd van wonderen. Mogen al je dromen en al je meest gekoesterde verlangens dit jaar uitkomen. Nieuwjaar is de tijd om het leven helemaal opnieuw te beginnen. Laat alle slechte dingen in het verleden achter en neem alleen prachtige herinneringen en prestaties mee. Gelukkig nieuwjaar!

***

Ik wens je oprecht een gelukkig nieuwjaar! Ik wens dat je het komende jaar omringd bent door uiterst positieve en welwillende mensen, alleen aangename emoties ervaart, geniet van elke dag die je leeft, vreugde en een glimlach schenkt aan de mensen om je heen. En laat dit nieuwe jaar speciaal voor jou zijn.

Poëtische felicitaties.

Ik ben een echte Sinterklaas,

Ik heb je nieuws gebracht,

Dat het nieuwe jaar al onderweg is

En binnenkort voor de deur!

Wacht je op een wonder? Wonder zal zijn!

De Kerstman zal immers niet vergeten:

Voor iedereen een cadeautje,

Zorgvuldig verpakt in een zak,

Vastgebonden, helder verpakt,

Iedereen wacht nu immers op een cadeau,

Wonderen en sprookjes tegen januari.

En dit is alles wat ik je geef!

***

Kinderen, kinderen, sta op in een kring,

Gefeliciteerd, accepteer!

Plezier, gelach, vreugde,

Zodat er genoeg snoepjes zijn,

Een huis vol speelgoed,

Boeken, rammelaars,

Eet pap

En luister naar mama.

***

Ik ben een vrolijke kerstman,

Ik heb cadeaus voor je meegebracht.

Ik bracht je een zee van gelach,

Een zee van geluk en succes!

Gelukkig nieuwjaar,

En ik wens jullie allemaal

Lang, lang in geluk om te leven,

Treur niet tevergeefs,

Veel gezondheid en geluk voor jou,

En leef zonder slecht weer!

Hoe u uw familie en ouders een gelukkig nieuwjaar wenst?

Nieuwjaar valt midden in de winter. Op dit moment wachten zelfs volwassenen die een tijdje in kinderen veranderen op geschenken en wonderen. Op dit moment geven zorgzame kinderen een gelukkig nieuwjaar aan de ouder. Warme woorden klinken in elk huis.

Feliciteer degenen die u dierbaar zijn met de meest oprechte en warme woorden. Gebruik felicitaties in vers of proza.

Prozaïsche nieuwjaarsgroeten.

Voor mama: Ik haast me om een ​​gelukkig nieuwjaar te wensen aan de liefste man op aarde, mijn geliefde moeder. Moge het uitgaande jaar al je zorgen en slecht weer met zich meebrengen. En laat in het nieuwe jaar alles op een nieuwe manier zijn – begin te leven voor je eigen plezier, waardeer en houd van jezelf. Alle goeds voor je moeder.

Voor papa: In het nieuwe jaar komt al vele jaren op rij zo’n lieve Opa Frost naar ons toe! Fijne vakantie voor jou, papa! Weet je, zonder jou kan ik me niet alleen deze vakantie, maar elke dag voorstellen! Het kan me niet schelen dat de kindertijd achter me ligt, ik hou nog steeds ongelooflijk veel van je! En aan de vooravond van de meest magische vakantie wens ik je het allerbeste!

Voor grootouders: Beste grootmoeder en grootvader, bedankt voor je vriendelijkheid, voor je genegenheid, voor je inspanningen en voor je zorg, die je me elke dag hebt beloond, wat er ook gebeurt! Vandaag is de mooiste van de feestdagen aangebroken – Nieuwjaar! Ik wens je de sterkste gezondheid, een ongelooflijke levensduur en een zorgeloos leven! Moge wijsheid altijd bij je blijven en je nieuwe jeugd en vreugde geven! Fijne vakantie voor jou, mijn liefste en geliefde!

Voor de peettante: De wensen van de meter vielen als een sneeuwvlok op de palm van haar hand op oudejaarsavond. Liefde, goedheid voor jou en geluk. Moge de Heer bewaren voor het boze oog. Ik wens dat de haard gevuld is met vrolijk gelach en vreugde.

Voor het nichtje: Mijn lieve nichtje. Ik wil je wensen dat in het nieuwe jaar je elke dag gevuld zal zijn met geluk, dat geluk je overal zal vergezellen en dat optimisme je trouwe metgezel zal worden! Ik wens dat alles waar je over zwijgt uitkomt. Gelukkig nieuwjaar voor jou, met nieuwe aankomende overwinningen en wonderen!

Voor tante: Lieve tante! In het nieuwe jaar wens ik je een zee van plezier, vreugde, gelukkige dagen, mooie momenten, een waterval van glimlachen, nieuwe interessante ontmoetingen, zodat er altijd een betrouwbare mannelijke schouder in de buurt is, waarop je kunt vertrouwen, dus dat je altijd bloeiend en gezond bent!

Poëtische felicitaties.

Nabije mensen worden gefeliciteerd met gedichten. Dit is wat een gedicht een dochter kan krijgen.

Laat Fortune glimlachen

Op deze feestelijke avond,

Gelukkig nieuwjaar lieve papa,

Dochter feliciteert je,

Je bent vrolijk en betrouwbaar,

Jij bent het gezelschap van de ziel,

Waardeer je leven, papa,

Geniet langzaam!

En dit gedicht is al voor mijn zus.

Toen we kinderen waren, maakten we soms ruzie,

Kan speelgoed niet delen,

En nu, zuster, jaren later,

Jij en ik kunnen geen water morsen!

Gelukkig nieuwjaar mijn liefste!

De dichtstbijzijnde, vriendelijkste persoon!

Moge de Heer je belonen,

En er zal voor altijd geen verdriet zijn.

En zo kun je je broer feliciteren.

Het leven is een luchtspiegeling, hoop, passies

Wachten op een droom

Alleen als alleen al het ongeluk

Bypass.

Gelukkig nieuwjaar, met vertrouwen in geluk

Gefeliciteerd broer!

Kom voor een traktatie –

Er zal cake, wijn, salade zijn!

Over het algemeen staat de tafel lang klaar,

We wachten op jou maar één!

Over het algemeen kunt u alle familieleden het beste wensen. Zo’n wens kan een neef voor zijn tante doen.

Komische felicitaties met het Jaar van de Hond

Oudejaarsavond komt er heel snel aan. En dit betekent dat het nu de moeite waard is om na te denken over originele felicitaties. Stel je voor hoe leuk het is om komische nieuwjaarswensen in versvorm te ontvangen. De stemming zal vast uitstekend zijn. En de humoristische sfeer zelf zal de juiste stemming voor 2018 bepalen en het interessanter maken..

Gefeliciteerd met het nieuwe jaar in proza.

Het proza ​​is officieel. Daarom is ze geschikt om de baas te feliciteren. Je hoeft niet bang te zijn om grappen te maken. "Echt" mensen vinden het ook niet erg om een ​​beetje te ontspannen. Maar ze feliciteren is grappig, formeel en mooi..

Over het algemeen komen de volgende voorbeelden van pas..

Onbeperkt plezier en geen kater! Alleen goede herinneringen en de meest gedurfde ondernemingen! Geloof in de kerstman en je zult gelukkig zijn!

***

Hallo! Dit maakt Sinterklaas bezorgd. Ik heb geschenken voor je meegebracht, maar voor je neus stopte ik op nog vijf plaatsen, behandelde je overal, het was op de een of andere manier ongemakkelijk om te weigeren … Over het algemeen kan ik niet meer verder gaan. De Snow Maiden is ook in het bos. Sorry, gelukkig nieuwjaar!

***

In het nieuwe jaar van de Haan wens ik je: 12 maanden goede gezondheid, 53 weken goed humeur, 365 dagen immens geluk, 8.760 uur aanstekelijk gelach, 525.600 minuten liefde en 31.536.000 aangename seconden!

Gefeliciteerd met het nieuwe jaar in verzen.

Natuurlijk is de beste grappige felicitatie een felicitatie in versvorm. We raden je aan het gedicht op een stuk papier af te drukken en een brief mee te sturen naar je vriend(in). Een gewone brief zie je niet vaak. En als je vriend er een krijgt, zal hij zeker blij zijn..

Wist je dat humoristische felicitaties je in staat zullen stellen vriendschappelijke relaties aan te gaan met die mensen met wie je vijandig bent. Dankzij deze felicitatie zullen uw meningsverschillen tot het verleden behoren en zal de persoon plezier kunnen hebben. Maar bij het kiezen van een humoristische felicitatie, is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat niet iedereen dergelijke dingen kan begrijpen. Sommige mensen kunnen dit soort humor niet waarderen. Maar in de meeste gevallen glimlachen zelfs de meest serieuze mensen als ze dit soort felicitaties ontvangen..

Houd bij het kiezen van een felicitatie rekening met het karakter van de persoon voor wie deze bedoeld is. Evalueer ook zijn gevoel voor humor. Vrolijk anderen in het algemeen op de juiste manier op..

Feliciteer met een versregel

Ik wens je een gelukkig jaar van de hond 

En wens dat het hele jaar door

Je lachte: “Hee-hee, ha-ha!”

Zodat alle problemen voor ingewanden zijn,

Zodat alle problemen onzin zijn,

Om je geluk te brengen

Jaar van de ondeugende hond!

***

Laat bloemen het hele jaar door pronken in vazen,

Zodat de sterren in jouw handen zijn en dat de lucht in diamanten is,

Laat er complimenten zijn in elke zin

En in het jaar van de Haan alleen momenten van geluk!

***

Moge het jaar van de hond je geven

Zodanig dat het recht is en ah en uh!

Zodat alle tegenspoed – aan gruzelementen

En dat gelukkig – op volle toeren!

Officiële nieuwjaarswensen

Veel mensen denken erover om aangename groeten voor hun dierbaren voor te bereiden als het nieuwe jaar nadert. Er wachten vooral officiële felicitaties: collega’s, zakenpartners en medewerkers aan het werk. Standaardwensen voor geluk en liefde worden als ongepast beschouwd. Maar je hoeft ook geen banale zinnen uit te spreken. Hieronder zie je niet-saaie groeten die zakelijk zijn. Hiermee kun je iedereen verrassen met een interessant geluid..

Officiële prozaïsche felicitaties.

Nieuwjaars- en kerstvakanties geven vertrouwen in voorspoed, succes en zelfrealisatie. Ik zou mijn collega’s willen wensen dat het jaar vol gelukkige en vreugdevolle gebeurtenissen zal zijn. Zorg dat er niet alleen een plek in je leven is voor een spannende en goedbetaalde baan, maar ook voor weekenden die je met het hele gezin doorbrengt.

***

De nieuwjaarsvakantie komt eraan, wat betekent dat het tijd is voor veranderingen, een vrolijke glimlach en heldere plannen voor de toekomst. Moge dit jaar u voorspoed brengen in zaken, geluk en zorg in uw gezin en een goed humeur. Ik wens dat je gelooft in jezelf en je team, de succesvolle ontwikkeling en welvaart van je organisatie en ongekende zakelijke prestaties!

***

Beste collega’s, ik wens dat u alleen het beste van 2017 neemt en dit vruchtbaar vermenigvuldigt in de komende. En laat die kleine mislukkingen en grote problemen die u in uw werk zijn overkomen, slechts een nuttige ervaring worden, zonder welke de succesvolle ontwikkeling van een organisatie onmogelijk is..

Officiële poëtische felicitaties.

In het uitgaande jaar, samenvattend,

Ik zou vandaag willen wensen

In zaken van geluk, zodat de hele tijd op tijd

Alle verplichtingen om succesvol te vervullen.

En laat je niet afschrikken door deze crisis,

En het kapitaal groeit gestaag,

En het team verliest zijn enthousiasme niet,

Wie zoekt zal zeker vinden!

***

Er is nog weinig over voor het nieuwe jaar.

Leven in afwachting van de vakantie,

We haasten ons om u te feliciteren, betrouwbare partners,

En gewoon goede vrienden.

Moge geluk je vergezellen in het nieuwe jaar

En je wensen komen helemaal uit.

Voor zaken – winst, succes en geluk.

Gezondheid, liefde en voorspoed – in het gezin.

***

Mei elke dag van het komende jaar

Brengt je veel geluk, veel geluk!

Moge alleen vreugde je beloven dat je werkt,

En thuis ontmoet comfort jou!

Fijne gebeurtenissen en nieuws

En alleen leuk nieuws voor jou in het leven!

Zo wens je je collega’s een gelukkig nieuwjaar 2018

In ons artikel kunt u ook zakelijke nieuwjaarswensen in versvorm vinden. Kerstmis en Nieuwjaar zitten vol aangename verrassingen en wonderen. Voor het nieuwe jaar bereiden mensen zich actief voor op bedrijfsevenementen. En dergelijke feesten zijn in de regel niet compleet zonder felicitaties..

Met de juiste zakelijke felicitaties kunt u het team bedanken voor het gezamenlijke werk en voor hun waardering. In dit geval worden sappige muurkranten, mooie ansichtkaarten en begroetingsbrieven gebruikt. Het formaat van felicitaties wordt echter gekozen afhankelijk van de functie en persoonlijkheid van de werknemer..

Gelukkig nieuwjaar voor collega’s in proza.

Gelukkig nieuwjaar, beste collega’s! Mogen onze dromen uitkomen en alle taken gemakkelijk worden opgelost. Laat ons vriendelijke team moeilijkheden omzeilen en de carrièreladder wordt een landingsbaan. Ik wens u succes en voorspoed in onze gemeenschappelijke zaak. Rust, warmte en comfort in uw huis.

***

Het duurt niet lang of het moment waarop de Aap zal worden vervangen door haar plaatsvervanger – de Vuurhaan. Daarom wil ik iedereen feliciteren met het nieuwe jaar 2017 en wens ik dat het symbool van deze tijd ons allemaal zou steunen. Laat hem meer geluk, financieel welzijn, vriendelijke en loyale mensen in de buurt bedriegen. Wees gezond, laat je verdiend waarderen en het gaat alleen maar omhoog. Gelukkig nieuwjaar!

***

We hebben haast om onze geliefde baas te feliciteren met de meest magische vakantie! Moge geluk je altijd vergezellen in alle plannen en projecten, je helpen bij het beheersen van nieuwe hoogten. Moge het komende jaar ontmoetingen brengen met betrouwbare, meegaande en ondersteunende zakenpartners.

Felicitaties, die in proza ​​zijn gecomponeerd, hebben niet-standaard spraakgebruiken. Hiermee kunt u de persoonlijke kwaliteiten van een persoon en zijn professionaliteit benadrukken. Hieronder staan ​​de regels voor jou, waarmee je absoluut elke collega kunt feliciteren en hem een ​​prettige ervaring kunt bezorgen..

Gelukkig nieuwjaarsgroeten voor collega’s in vers.

Als u besluit uw gedachten prachtig uit te drukken, moet u felicitaties in verzen gebruiken. Deze versie van gefeliciteerd heeft nog een pluspunt. Ze zijn gemakkelijk te leren en te vertellen op een evenement. Maar het is beter om ze luid en duidelijk te vertellen met een aangename dictie..

Bekijk hieronder de felicitaties. Ze zijn niet alleen geschikt voor uitspraak, maar ook om op ansichtkaarten te schrijven. Bovendien kunnen ze elektronisch worden verzonden.

Ons vrolijke, vriendelijke team

Ik wens je een gelukkig nieuwjaar!

Laat het positieve ons vergezellen

En blij met stabiel inkomen!

Ik wens je voorspoed, succes,

Zeer goede gezondheid, welvaart.

Een koets van glimlachen, vreugde en gelach.

Moge alles altijd in orde zijn!

***

Verrast zijn! Glimlach!

En aarzel niet een beetje!

Je bent geweldig, je bent geweldig!

Hoewel licht explosief …

Zelfs volgend jaar

We zullen samenwerken.

In het nieuwe jaar wens ik je –

Verhoging van het salaris!

***

Laat de chef waarderen en begrijpen,

Laat je salaris stijgen,

Laat je niet storen door onzin,

Collega’s, met het Jaar van de Haan!

***

Nieuwjaar speelt met sneeuwvlokken,

Op zoek naar bescherming en onderdak voor mezelf.

Hij komt heel snel bij je op bezoek,

Onze liefste leider!

***

Een hele lading cadeaus zal je brengen

En zelfs iets waar je nooit van gedroomd hebt.

En dit zal je tot tranen toe bewegen,

Mijn problemen en verdriet met me meenemen!

Nieuwjaarsgroeten voor klanten

Een andere mogelijkheid om indruk te maken op uw klanten en partners is hen een gelukkig nieuwjaar te wensen. Onthoud dat uw daad onder alle omstandigheden zeer op prijs wordt gesteld. Onthoud dat nieuwjaarswensen uw relatie zullen versterken en de samenwerking productiever zullen maken..

Proficiat met proza ​​voor klanten en partners Gelukkig nieuwjaar.

Feestelijke groeten zijn in de eerste plaats woorden. Zelfs het beste cadeau ziet er niet mooi uit zonder een begeleidende brief. Je kunt zelf felicitatieregels schrijven of kopiëren wat hier beschikbaar is.

Vergeet niet alle regels aan de ontvanger te adresseren.

“Werken met professionals is een waardevolle ervaring, de sleutel tot succes in elk bedrijf. Onze samenwerking heeft ons in staat gesteld veel moeilijkheden te overwinnen en de stabiliteit en betrouwbaarheid van de betrekkingen te behouden. Het uitgaande jaar zal de geschiedenis van de ontwikkeling van ons bedrijf ingaan als een succesvol jaar, wat een grote verdienste is van uw professionele team..

Voor het komende jaar wensen wij u voorspoed en welzijn, nieuwe succesvolle gezamenlijke projecten en een onuitputtelijke bron van ideeën! Veel geluk en gezondheid voor jou en je dierbaren! Gelukkig nieuwjaar!”

“Betrouwbaarheid, stabiliteit en welvaart zijn de sleutels tot het succes van onze samenwerking! Accepteer alstublieft mijn oprechte felicitaties voor het komende nieuwe jaar! Moge het vol zitten met nieuwe plannen, creatieve ideeën, goed nieuws en financiële overwinningen! En de eerste regels van alle nieuwsprogramma’s zullen niet worden ingenomen door nieuws uit de showbusiness, maar door nieuws over uw sensationele successen! Fijne vakantie! “

Poëtische nieuwjaarswensen voor klanten en partners.

Gelukkig nieuwjaar, ons team feliciteert

Jullie, beproefde partners.

Moge doorzettingsvermogen altijd vooruit leiden,

En doorzettingsvermogen en eenheid – breek de bergen af.

Mogen alle inspanningen vruchtbaar zijn,

Duidelijk – het doel, zelfverzekerd – de droom.

Welvaart, stabiliteit en betrouwbaarheid

U dienen als trouwe drie walvissen.

***

Wij wensen u een Gelukkig Nieuwjaar

Trouwe en betrouwbare partners.

Laat creativiteit leiden tot overwinningen,

Beschermt voorzichtigheid.

Moge het team bloeien

Teamgeest en de geest van succes,

En een nieuw jaar in je werk

Wordt gemarkeerd met een belangrijke mijlpaal.

Gefeliciteerd met het nieuwe jaar in vers klinkt erg mooi. Maar voor felicitaties is gekozen voor een ingetogen stijl. In dit geval zult u zich niet in een belachelijke situatie kunnen bevinden..

Proficiat aan alle klanten

vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar.

Laat ze je met rust laten

De zorgen van vorig jaar.

Sterkte voor jou en je familie,

Nieuwe plannen en dromen.

We wachten op een bezoek, dat beloven we

Alle verwachtingen rechtvaardigen.

***

Laat de klanten hebben lieve

En met Kerst en Oud en Nieuw

Er zullen geen problemen zijn,

Wat vaak het feest verpest!

Een sneeuwstorm brengt alleen geluk –

Enorm, voor alle jaren,

En een sneeuwstorm van problemen zal wegvagen –

Voor eens en altijd vanuit huis!

Poëtische felicitaties kunnen ook heel mooi klinken..

Korte nieuwjaars-sms-groeten

Nieuwjaarsvakanties worden aan ieder van ons overgedragen in een fantastische sfeer. Iedereen wacht op wonderen en geschenken. Een paar jaar geleden was de belangrijkste manier om dierbaren te feliciteren het sturen van een wenskaart. Maar vandaag maken nieuwe technologieën het gebruik van mobiele telefoons mogelijk, met behulp waarvan u nieuwjaars-sms-groeten kunt verzenden. Over het algemeen hebben we voor jou de beste sms-felicitaties in onze collectie geselecteerd die je leuk zou vinden.

Korte felicitaties voor sms in proza.

Gelukkig nieuwjaar voor jou! Je bent een voorbeeld voor elke ondergeschikte, je bent echt een geweldig persoon. Ik wil je geduld, hoge prestaties, wijsheid, een goed humeur, kracht, voldoening en stabiliteit wensen. Moge voorspoed heersen in uw gezin. Fijne vakantie!

Nieuwjaar is een heerlijke fantastische vakantie, met de geur van sparren, de explosie van vuurwerk en de smaak van champagne. En op deze fantastische nacht zou ik willen dat alle wensen voor het klokkenspel uitkomen. Mogen problemen en tegenslagen u en uw dierbaren niet raken, en het huis zal gevuld zijn met geluk en vrolijk gelach..

Ik wens je oprecht een gelukkig nieuwjaar! Ik wens dat je het komende jaar omringd bent door uiterst positieve en welwillende mensen, alleen aangename emoties ervaart, geniet van elke dag die je leeft, vreugde en een glimlach schenkt aan de mensen om je heen. En laat dit nieuwe jaar speciaal voor jou zijn.

Op het nieuwe jaar wens ik u verdere welvaart van onze organisatie, de uitbreiding en wereldwijde veranderingen ten goede, en u persoonlijk – veel gezondheid om de geplande hoogten, financieel welzijn en geluk in uw persoonlijke leven te bereiken .!

Korte felicitaties voor sms in vers.

Hier klopt het nieuwe jaar op de deur,

En iedereen wil in een wonder geloven.

Mogen wensen uitkomen,

Een jaar zal welvaart brengen.

***

Moge er thuis rust en licht zijn,

Gezondheid voor jou voor vele jaren.

Laat de dagen vullen met warmte,

Laat alle zorgen een droom worden!

***

Gelukkig nieuwjaar!

Moge het geluk in huis komen.

Jij bent de hoop en steun,

Nou, we zullen je niet teleurstellen.

***

Laat het werk alsjeblieft,

Laat de omzet groeien.

En op elk moment van het jaar

Lelies bloeien in mijn ziel!

***

Beste leider,

Moge het nieuwe jaar brengen

Alles wat je wilt,

Zal uw inkomen verhogen.

***

Laat het bergopwaarts gaan,

Een volle kom wordt een huis.

Zelfs in de koudste kou

Laat het opwarmen met warmte.

***

En een vat kaviaar voor jou, en een kruiwagen van goud,

En Gazprom deelt een beetje een voorraadje.

Moge het komende jaar je gelukkig maken.

Gezondheid, plezier, prettig gedoe!

***

Minder herten, meer geluk

En alleen simpele, goede taken.

Laat succes onderweg onvermijdelijk zijn,

En elke ochtend – liefdevol – teder.

***

Word niet dronken op oud en nieuw

En lig niet onder de boom!

Ga niet met je gezicht naar beneden in de salade liggen.

Doe alsof je heel gelukkig bent!

***

Wacht tot de klokken slaan,

Verspreid het spandoek…

Vermoeid je gezin:

Nog veel vrije dagen

In het voorbijgaan inhalen!

Veel geluk! Gelukkig nieuwjaar!

Eindelijk

In dit uitgebreide artikel kon je veel vinden. We hopen dat onze felicitaties uw dierbaren en dierbare mensen positieve emoties kunnen schenken, die u lang in het geheugen kunnen blijven..