Hoe versier je een nieuwjaarstafel in het Jaar van de Os

Op nieuwjaarsvakantie verzamelt het hele gezin zich in de regel aan een grote tafel. De beste gerechten en drankjes zijn erop geïnstalleerd. Maar om je te overweldigen door vreugde, moet je de nieuwjaarstafel goed decoreren. De nieuwjaarsspulletjes op tafel zijn niet minder belangrijk dan de nieuwjaarsboom! En wat als de boom zelf niet in het kader van de foto komt, hoe kan men dan raden waarom de gasten aan tafel zaten? Dus wat zou het decor moeten zijn van de nieuwjaarstafel die u met uw eigen handen maakt? Wat moet worden gebruikt in tafeldecoratie? Dit zijn de onderwerpen waar we het vandaag over zullen hebben..

Hoe onderscheid je een nieuwjaarstafel van gewoon een feestelijke?

De prachtige aankleding van de nieuwjaarstafel in 2021 moet geweldig zijn. We zullen je enkele magische ideeën aanbieden. Meestal liggen er ofwel meerdere kleine nieuwjaarsattributen op tafel, ofwel een paar grote.

 • Kerst \ Nieuwjaarsboeket van versierde sparren takken.
 • Kaarsen en kandelaars kunnen het beste worden gedecoreerd in overeenstemming met de feestdag.
 • Bij het serveren voor kegels, lijsterbes, dennen/sparren twijgen zorgen.
 • Kleine decoratieve zelfgemaakte kerstbomen.
 • En natuurlijk de gebruikelijke kerstversiering in de vorm van ballen, klatergoud, regen, etc..

Kerst kaarsen. Eenvoudige decoratie-opties

Dus het Jaar van de Os komt eraan. Daarom zijn alle inwoners van ons land geïnteresseerd in hoe ze de nieuwjaarstafel mooi kunnen decoreren. In dit geval worden vaak kaarsen gebruikt. Het is op de kaarsen dat alle verantwoordelijkheid voor de oudejaarsavond valt. Dan is het beter om ze dienovereenkomstig te versieren. Laten we eenvoudige opties proberen, want je zult meerdere kaarsen moeten versieren.

 • We hebben dus kaarsen nodig – tabletten en gewone potten. Hun diameter moet iets groter zijn dan die van de kaarsen. Bereid ook kegels, zout, touw, kunstsneeuw, lijmpistool voor.
 • Gebruik een lijmpistool om je pot in een kanten rok bij de nek te kleden.
 • Vervolgens winden we het touw op de rok en binden het mooi, je kunt een strik gebruiken.
 • We nemen de kegels en lijmen ze direct op het touw.
 • Giet kunstmatige sneeuw op een schoteltje.
 • Versier nu met een stok voorzichtig en langzaam de pijnappelklierschalen en de hals van de pot met een stok..
 • Giet zout op de bodem ongeveer 3 cm.
 • Installeer een kaars op het zout en laat alle composities drogen.
 • Op andere potten kun je de kegels vervangen door vuren takken..

kerst tafel decor foto

Visgraat bureaublad

Onze ideeën, evenals foto’s, zullen helpen om de nieuwjaarstafel prachtig te versieren. Als de kerstboom en de nieuwjaarstafel zich in verschillende kamers bevinden, wordt de tafel in dit geval enorm geholpen door een zelfgemaakte kleine kerstboom die op tafel wordt geplaatst.

 • Geen dure, interessante optie, we brengen het onder uw aandacht.
 • Maak voor hem een ​​schaar, dik papier, servetten en lijm, plakband.
 • Knip een cirkel uit dik papier.
 • Knip deze cirkel met een schaar langs de straal..
 • We vouwen de kegel en fixeren de randen met tape.
 • We maken een waaier van een servet.
 • Deze ventilator moet aan de onderkant van de kegel worden gelijmd..
 • We maken meer fans en lijmen ze over onze kegel.
 • We maken van de fans laag voor laag tot de top van de kerstboom.
 • Nu kun je de tafel versieren met zo’n kerstboom.

Kerstboom van karton - Nieuwjaarsdecor van de tafelfoto

Een andere versie van de kerstboom.

we maken een kerstboom van servetten om de tafel te versieren

Nieuwjaarstafel setting

Ons artikel presenteert het tafeldecor van het nieuwe jaar. U kunt naar de foto’s kijken en nieuwe ideeën opdoen. Naast decoratie moeten ook de tafel, de rest van het bestek en zelfs borden thematisch worden gedecoreerd..

De gemakkelijkste optie is om een ​​​​feestelijk gekleurd servet te nemen, er een waaier van te maken, er apparaten op te zetten, het allemaal in een lint van een andere kleur te wikkelen, sparren- of lijsterbessentakken met bessen en een lijmpistool erop te plakken, lijm alles bij elkaar krijg je een originele feestelijke ring die zal helpen een nieuwjaarssfeer te creëren aan de feesttafel.

bestek decoratie ideeën

Hoe zit het met champagne??

Het zou oneerlijk zijn om een ​​fles met een feestelijk drankje onopgesmukt achter te laten voor een vakantie. Daarom zullen we je nu vertellen hoe je op een eenvoudige manier een fles voor de nieuwjaarstafel kunt versieren.

We hebben water en bessen nodig.

We nemen dus twee containers, één met een diameter die iets groter is dan de fles zelf, en de andere veel groter dan een fles champagne. We doen iets zwaarders in een kleinere container en installeren het in een grotere container. Giet nu water in een brede en voeg bessen toe. De bevroren versie van de bessen is ook prima. We stoppen alles in de vriezer. We wachten op het volledig bevriezen van water tot ijs. Het blijft alleen om het ijsblok uit de grote container te trekken en de kleinere container in het midden te vervangen door een fles champagne.

opties voor het serveren van wijn voor het nieuwe jaar

Het blijft om ervoor te zorgen dat de ijsstructuur in de schaal zit, om te voorkomen dat er water op het tafelkleed lekt.

Ideeën voor het decoreren van nieuwjaarstafels

Onze ideeën voor het decoreren van een nieuwjaarstafel moeten je dus zeker aanspreken. Bij het inrichten van een tafel en een kamer is het belangrijk om het niet te overdrijven en geen overmatige variatie te creëren. Als de kamer al genoeg versierd is, dan zal er genoeg wit tafelkleed en rode servetten op tafel liggen, het midden van zo’n tafel zal natuurlijk een versierde fles champagne zijn.

ideeën voor het plaatsen van gerechten op een versierde tafel

Indien gewenst kunnen servetten worden vervangen door grote gesneden sneeuwvlokken, kinderen zullen ze met veel plezier maken. Glazen kunnen worden omwikkeld met linten en versierd met glitters, en verschillende thematische composities, prachtig gerangschikt rond de tafel, zullen de juiste sfeer geven.

We hebben haast om u enkele prachtige foto’s met ideeën voor de inrichting van het nieuwe jaar aan te bieden..

Foto: DIY nieuwjaarstafeldecoratie

ideeën voor feestelijke tafeldecoratie

hoe je een nieuwjaarstafel met je eigen handen decoreert www.svoimi-rukamy.com

decoraties voor de nieuwjaarstafel

decor nieuwjaarstafel 2021

hoe versier je het nieuwjaarstafeljaar van de os

Foto: we voeren het decor van de nieuwjaarstafel met onze eigen handen uit. Hoe versier je een feestelijke tafel www.svoimi-rukamy.com

Adblock
detector