Nationale Dag van de Eenheid: de geschiedenis van de vakantie, welke ambachten we doen

Opmerkelijk is dat Nationale Eenheidsdag een relatief jonge feestdag is. Ze begonnen voor het eerst over hem te praten in 2004. Al in 2005 werd het evenement voor het eerst gevierd. In ons land is de Nationale Eenheidsdag dus een feestdag, waarop in alle instellingen een vrije dag wordt uitgeroepen. Russen beschouwen deze dag als een eenvoudig weekend. Velen realiseren zich niet de betekenis van het evenement voor het land. We zullen je vertellen wat Nationale Eenheidsdag betekent en wanneer het wordt gevierd.

Nationale Dag van de Eenheid vieren in 2017

Viering van de Nationale Eenheidsdag in 2017

Opgemerkt moet worden dat in 2017 Nationale Dag van de Eenheid wordt gevierd op 4 november. Deze dag van de week is zaterdag. Dus als de werkweek vijf dagen is, is er in ieder geval een vrije dag. Daarom werd voor onze burgers de Dag van Nationale Eenheid uitgesteld tot 6 november, tot maandag. Een feestdag is dus geen werkdag. De Russen zullen dus drie hele dagen kunnen rusten – niet alleen zondag en zaterdag, maar ook maandag. Dit betekent dat je veilig kunt deelnemen aan verschillende evenementen die in het teken staan ​​van de Dag van Nationale Eenheid.

Vakantiegeschiedenis 4 november

Vakantiegeschiedenis 4 november

Aan het begin van de zeventiende eeuw kende het Russische land veel problemen en problemen. Tegen de achtergrond van slechte oogsten drie jaar op rij stierven veel mensen gewoon. Maar dit was niet het enige probleem.

De erfgenamen van de Russische tsaar werden gedood en de Poolse tsaar begon hun plaats op te eisen. Onmiddellijk hoorden de mensen over Valse Dmitry de eerste, als de boodschapper van het Poolse land. The Time of Troubles was ongeveer 13 jaar op Russische bodem. De macht ging van de ene koning naar de andere. Terwijl rijke mensen de macht deelden, stierven gewone mensen van de honger. Ook het geloof kwam om. Het Russische rijk werd met volledige vernietiging bedreigd, zodra het katholicisme werd aangenomen, ging de macht in Poolse handen. Maar Minin en Pozharsky verdedigden het Russische land. Ze verzamelden een militie. En het leger marcheerde onder het beschermheerschap van de Kazan Moeder Gods. De kracht van de geest en het geloof in de overwinning hielpen de Russische man de Polen uit hun geboorteland te verdrijven.

Nationale eenheidsdag symbool

Nationale eenheidsdag symbool

Het Kazan-icoon van de Moeder Gods is het belangrijkste symbool van de Dag van Nationale Eenheid. Misschien is dit de enige feestdag in de Russische kalender, waar niet alleen staats-, maar ook religieuze belangen worden gecombineerd. Waarom besloot Rusland om van de Nationale Eenheidsdag een nationale feestdag te maken? Iedereen weet dat de wil en kracht van de Russische persoon onwankelbaar is. En alleen dankzij deze kracht en hun macht konden mensen hun thuisland van hun knieën opheffen. Tijdens de Tijd van Problemen vond er een serieuze patriottische heropvoeding plaats. De man realiseerde zich dat alleen waarheid en eenheid alles op zijn pad zullen overwinnen. Als de mensen verenigd zijn, betekent dit dat elke vijand zal worden verslagen..

Deze vakantie is gewijd aan dergelijke stemmingen. Mensen zijn op deze dag verenigd tot eenheid, tot ware en zuivere gedachten. En het belangrijkste is dat een persoon wordt gevraagd in zichzelf en de toekomst van zijn volk te geloven..