nieuwjaar 2021 welk dier

Het jaar van de vreedzame Rat zal het jaar van de White Metal Bull vervangen. Nieuwjaar 2021 belooft, net als 2020, vriendelijk te worden. Tijdens deze periode zullen mensen worden geconfronteerd met geluk in financiën, welvaart in veel zaken en echt gezinsgeluk. Bovendien belooft deze keer meer kinderen te krijgen. En als je droomt van je geluk, dan zal het in 2021 zeker verschijnen. Natuurlijk moeten mensen die niet gewend zijn om te werken niet wachten op een geschenk van het lot. Toch zal het lot niet gunstig zijn voor pessimistische mensen. Een varken is een optimistisch dier dat zich onderscheidt door hard werken en oprechte oprechtheid. Daarom tolereert ze niet: hypocrieten, losers en sluwheid.

Het is vermeldenswaard dat in 2021 veel geluk wacht op de mensen die zich bezighouden met landbouw. Die mensen die zich bezighouden met financiële investeringen moeten ook geluk hebben. In het nieuwe 2021 zullen ze het minste aantal storingen tegenkomen. Zakelijke en vriendschappelijke banden zullen in het nieuwe jaar alleen maar sterker worden. Daarom zullen alle gezamenlijke inspanningen productief zijn. Het varken zal een goede beschermheer van het gezinsgeluk zijn. Daarom hebben alle alleenstaanden alle kans om een ​​gelukkige echtgenoot te worden..

Als je je afvraagt ​​hoe je het nieuwe jaar 2021 goed kunt vieren, dan zal dit artikel een echte hulp voor je zijn. Hier zullen we je de voorkeuren van de patrones van het jaar vertellen en alle geheimen onthullen van de voorbereiding op de vakantie.

Met wie en waar de vakantie vieren

Een varken is een dier dat houdt van vriendelijk gezelschap en veel plezier. Eenzaamheid, evenals verraad voor dit dier, is onaanvaardbaar. Het varken kan worden beschouwd als een spender. Dit dier houdt ervan als het geld aan de juiste dingen wordt uitgegeven. Het varken heeft eigenschappen als: mededogen, vrijgevigheid en verdraagzaamheid. Dit dier heeft twee belangrijke drijfveren: vrijheid en liefde voor schoonheid. Het zwijn, dat zich onderscheidt door zijn opgewektheid en molligheid, wordt beschouwd als een eeuwige optimist. Over het algemeen heeft het varken een geweldig gevoel voor humor, en dit dier gelooft ook in wonderen. En misschien is dit wel het belangrijkste.

nieuwjaar 2021 welk dier

Bij het kiezen van een ontmoetingsplaats voor een vakantie, is het noodzakelijk om rekening te houden met alles wat hierboven is gezegd. Probeer de vakantie ook te vieren in een vrolijk gezelschap, waar veel vrienden en kennissen zullen zijn. Bent u een familieman, dan viert u natuurlijk het nieuwe jaar 2021 met uw gezin. Nodig daarnaast andere bekenden bij je thuis uit. Je zult zeker leuk en interessant zijn. Wat betreft het genre van uw feest, houd rekening met uw wensen en smaak van de patrones van het jaar. Denk ook aan de belangrijke eigenschappen van het Varken. Mogelijk bent u geïnteresseerd in:

  • Luxe feest met dure outfits en echte sieraden. Inderdaad, als de financiën het toelaten, ontmoet de vakantie dan op een grote manier.
  • Een humoristisch feest. Uw vakantie zal bestaan ​​uit spelletjes, loterijen met geschenken, vuurwerk en heldere, ongewone outfits.
  • Fantastisch feest. Denk dan eens aan een themafeest. Deze vakantie zal een sfeer van wonder en nieuwjaarsmagie creëren. In dit geval kunnen ze met een knal worden geaccepteerd: waarzeggerij, mysterieuze verhalen, interessante raadsels en alles wat gehuld is in magie en mysterie.
  • Partij verwarring. In dit geval is het traditionele karakter van het nieuwe jaar – de kerstman zou niet lang moeten duren, bijvoorbeeld een coole rocker. En laat het Sneeuwmeisje haar vrienden meenemen: Leshy en Kikimora. Laat Baba Yaga op zo’n feest de kerstman blijken te zijn. Andere personages kunnen van rol wisselen, afhankelijk van je smaak.

Over het algemeen zijn er dus veel ideeën over het vieren van het nieuwe jaar. Het belangrijkste in deze business is om je fantasie aan te zetten. Daarnaast moet er op elk feest gelachen en gelachen zijn..

Kerstboom en woondecoratie

Als je hebt besloten waar je de vakantie gaat vieren, vergeet dan niet om de kerstboom te versieren en een feestelijke sfeer in huis te creëren. Een kerstboom versieren is altijd mooi. En in het jaar van het Varken zijn er enkele eigenaardigheden.

Dus de nieuwe patrones van het jaar houdt van alles: duur, luxueus en helder. De sleutel tot het ontwerp van sparren is de gouden kleur. En deze tint past goed bij: rood, wit en groen. Om de decoratie van het huis er duur en mooi uit te laten zien, gebruik je in deze kwestie: brede gouden linten, speelgoed in goudkleur, dat niet alleen de kerstboom, maar ook de muren in het huis zal versieren. De feesttafel, de versiering van de kerstboom en andere attributen moeten met elkaar worden gecombineerd. Over het algemeen moet alles in dezelfde stijl zijn..

foto's van een versierde kerstboom voor het nieuwe jaar

Bij het inrichten van je huis moet je onthouden dat de Os dol is. Gebruik in dit geval: eikels, noten en sinaasappels. In dit geval mogen alleen alle natuurlijke bruintinten worden gebruikt. Daarom: kaneelstokjes, noten of sinaasappels zijn decoratieve elementen. Ze kunnen gewoon in huis liggen in mooie vaten, of in zelfgemaakte sieraden. Naast decoratie zullen deze natuurlijke elementen je huis vullen met een buitengewoon aroma. Over het algemeen zijn de basisregels voor het versieren van een kerstboom voor u duidelijk. Het blijft alleen om de foto’s van de versierde kerstboom in meer detail te bekijken. Zeker, je kunt vinden wat bij je past.

wat te vieren het nieuwe 2021 jaar van de Ox

foto's van een versierde kerstboom

Wat te dragen

Nu weet je wat voor soort dier het nieuwe jaar 2021 zal zijn. Natuurlijk moet je van tevoren nadenken over je nieuwjaarsimago. De huidige kleuren van 2021 zijn: goud, geel, bruin en grijs. Ook de tinten zijn relevant: koffie, sinaasappel en zilver.

De stijl van de outfit moet overeenkomen met het thema van het feest waar het feest is gepland. Je moet er in ieder geval aantrekkelijk en verzorgd uitzien. Zelfvertrouwen geeft extra charme aan uw imago. Inderdaad, als je je op je gemak voelt in jouw beeld, dan zul je je een godin of een god voelen. Als een rode jurk op de grond je het beste staat, dan moet je die dragen. In dit geval komt een modieuze gouden jurk misschien niet van pas. Kies daarom wat bij je ziel past. Vergeet niet dat je je afbeelding kunt verdunnen met sommige accessoires in de stijl van het nieuwe jaar..

nieuwjaar 2021 welk dier

Bloemmotieven zullen nog steeds in de trend zijn. In het Jaar van het Varken wordt het geluk echter gebracht door een madeliefjebloem en een hortensiabloem. Daarom, als je besluit om zo’n outfit aan te trekken, dan zouden deze planten jouw keuze moeten zijn..

Natuurlijk moet je voor elke look de juiste accessoires kiezen. Laten we nu in meer detail op dit punt ingaan. Een varken is een dier dat zelfs in kleine dingen van luxe houdt. En als je deze trends volgt, koop dan alles duur: van schoenen tot handtassen, van armbanden tot oorbellen en kettingen. Vergeet niet dat de patrones van het jaar een spender is. Daarom zal ze rustig reageren op uw serieuze aankopen..

in welke kleur het nieuwe jaar 2021 vieren

Voor de vergadering van 2021 kun je iets ongewoons kiezen. Iedereen, zonder uitzondering, zou aandacht aan je moeten besteden. Ook je extravagante outfit zal in de smaak vallen bij de gastvrouw van het jaar. In het nieuwe jaar 2021 is het toegestaan ​​om korte rokjes, mooie blouses en dingen met een enorm aantal pailletten te dragen..

Als we het hebben over sieraden voor de afbeelding, dan is de huidige optie traditioneel goud of diamanten. Andere stenen kunnen worden geselecteerd. Als je look heel ongewoon is, combineer hem dan met een massieve ketting van hout of een armband van dit materiaal. Heldere accessoires zijn ook geschikt. Maar ze moeten je afbeelding zeker versieren..

hoe het nieuwe 2021-jaar van het varken te vieren

Accessoires zijn niet het enige dat je look mooi maakt. Hij kan niet af zonder een stoer kapsel en de juiste make-up. En daar gaan we het in de volgende paragrafen van deze publicatie over hebben..

Nieuwjaars make-up

Nu werd het je duidelijk wat je het nieuwe 2021 Jaar van de Os gaat ontmoeten. Zorg voor de juiste make-up om een ​​prachtige dame te zijn. Natuurlijk, voordat u make-up aanbrengt, moet u uw gezicht verzorgen en procedures uitvoeren zoals: reinigen en hydrateren. Je moet ook een make-upbasis aanbrengen. Met behulp hiervan verberg je alle onvolkomenheden op de huid. Zorg ervoor dat je je wenkbrauwen corrigeert voordat je make-up aanbrengt..

Voor het nieuwe jaar 2021 zullen de basistinten make-up dezelfde kleuren hebben als in de outfits. Het is nog steeds dezelfde goud- en zilverkleur, evenals bruin, oranje en geel..

Make-up besteedt speciale aandacht aan de ogen. Verplaats de pijlen in bruine en grijze tinten. Breng voor een opruiend feest glitteroogschaduw, strass-steentjes en valse wimpers aan op je ogen.

Een stralende huid zal altijd in de mode zijn. U kunt een halighter gebruiken om rimpels te verbergen en uw gelaatstrekken te accentueren. Halayter wordt meestal aangebracht op: de neusrug, de contouren van de lippen en jukbeenderen. Make-up is niet compleet zonder blush en gezichtssculptor.

Wat betreft manicure, vertrouw dan op uw smaak. Het moet echter in ieder geval passen bij uw imago..

hoe het nieuwe jaar 2021 goed te vieren

Een nieuwjaarskapsel kiezen

Hierboven hebben we je verteld over welke kleur je het nieuwe jaar 2021 moet vieren. We hebben ook foto’s van moderne en mooie outfits voor je meegebracht. Het kiezen van een kapsel voor het nieuwjaarsfeest is ook een belangrijk punt. Het moet luxe zijn. Je afbeelding moet zeker bewondering en verbazingwekkende blikken oproepen van de mensen om je heen. Uw keuze: trendy kapsel of chique krullen. Je kunt een mooie vlecht maken of ingewikkeld weven. In ieder geval moet je kapsel heerlijk zijn en er erg duur uitzien..

Een nieuwjaarskapsel kiezen

Het Jaar van de Hond was in elk detail bescheiden. In 2021 zijn de regels echter veranderd. Vergeet het helemaal. Experimenteer, verander ten goede en verras iedereen zonder uitzondering. Als je besluit je haar te verven, dan houdt het varken van tinten: chocolade, blond, kastanje, hazelnoot, felrood, as en lichtbruin. Versier je haar met kleine of grote pailletten en strass-steentjes. Dit alles is welkom.

Hoe de vakantie voor mannen te vieren

Het Jaar van het Varken staat symbool voor uw financiële welzijn. Als een man een outfit voor zichzelf kiest, moet hij zich laten leiden door de stijl waarin de vakantie zal worden gehouden. Hier kunt u een van de twee richtingen kiezen.

Het is dus toegestaan ​​om een ​​outfit met een meer ingetogen kleur te kiezen. Het kan zijn: nootachtig, bruin, koffie met melk, zand. Het imago van een man moet worden benadrukt door dure schoenen en stevige accessoires..

hoe het nieuwe 2021-jaar van het varken te vieren

Je kunt ook een stijlvolle outfit aantrekken. Een outfit uit de film The Mask zal bijvoorbeeld voldoende zijn. Je zult zeker aantrekkelijk zijn in: oranje stropdas, rode of gele schoenen, glanzend overhemd. Tegelijkertijd moet het beeld van een man niet erg kleurrijk zijn. De patrones van het jaar steunt natuurlijk alles wat interessant is. Je hoeft het echter ook niet te overdrijven. Het varken is gevoelig voor schoonheid. Ze accepteert echter geen vulgariteit..

Welke cadeaus te geven voor het nieuwe jaar 2021

Welke cadeaus te geven voor het nieuwe jaar 2021

Het is heel gaaf om op 1 januari een cadeautje onder de kerstboom te vinden. En wat een geluk om deze cadeautjes te geven. Daarom is het de moeite waard om te praten over welke geschenken u moet kiezen voor het nieuwe jaar 2021. Over het algemeen moet u bij het kiezen van een geschenk onthouden dat het varken de voorkeur geeft aan alles wat geluk, vreugde brengt en praktisch is.

In winkels zijn er natuurlijk veel opties voor een breed scala aan geschenken. Maar het eerste dat in je opkomt is een spaarvarken. Maar in het jaar van het varken zou het ongebruikelijk moeten zijn. Selecteer het gouden spaarvarken. Het is praktisch en mooi tegelijk. Bovendien is het relevant. Het thema geld besparen en de financiële situatie verbeteren zal immers in 2021 altijd de boventoon voeren..

Grote geschenken zullen producten zijn met de afbeelding van de patroonheilige van 2021. U kunt kopen: beddengoed, pyjama’s, pantoffels, knuffels, dekens, kussens en andere dingen. Voor enthousiaste zomerbewoners – een goede cadeau-optie voor bloempotten en gieters met een portret van een varken.

Cadeaus voor het nieuwe jaar

De patroon van het jaar houdt van dure en praktische cadeaus die ook grappig kunnen zijn. Het beste cadeau zijn daarom zilveren oorbellen in de vorm van grappige koeien. Ook gouden armbanden met hangers in de vorm van een varkensgezicht zijn geschikt. Je kunt ook een ring met een zwijnkop vinden.

Een duur en origineel cadeau voor het nieuwe jaar 2021 is een witte stier. Maar voordat je zo’n dier presenteert, moet je ervoor zorgen dat het echt nodig is voor een persoon..

De stier houdt van vriendelijke gezelschappen. Daarom zal een passend geschenk het product zijn dat in dergelijke bedrijven in het middelpunt van de belangstelling zal staan. U kunt kiezen uit: een bar voor in de woonkamer, een mini-tafel, een mooi servies en nog veel meer. In de regel zijn deze geschenken erg duur. Dergelijke geschenken zullen echter de patrones van 2021 aanspreken..

welk dier is nieuwjaar?

Een chique woningverbetering in 2021 is erg belangrijk voor het Varken. Daarom moeten geschenken in deze stijl zo’n dier geliefd maken. Een verscheidenheid aan huishoudelijke artikelen, antiek en huishoudelijke apparaten zullen in de mode zijn. Alle producten moeten praktisch zijn. En het geschenk moet ook geschikt zijn voor elke persoon..

Je kunt iets romantisch geven, geschikt voor het hele gezin. Over het algemeen zal het varken alleen blij zijn met dergelijke geschenken..

Eindelijk

De voorbereiding op het nieuwe jaar is voor iedereen een belangrijke gebeurtenis. Overweeg alle basisregels van voorbereiding en dan zullen geluk en geluk je overal vergezellen..