Sierpleister - voordelen en aantrekkelijkheid

Om de vereisten te verminderen en het basisoppervlak niet zorgvuldig voor te bereiden, om de kamer stijlvol te maken en het vermogen van de ontwerper uit te breiden, om een ​​oppervlak met een bepaald reliëf te verkrijgen, wordt decoratieve pleister gebruikt. Na het aanbrengen op elk oppervlak: baksteen, beton, enz. aanvullende verwerking is niet meer nodig. Indien gewenst kan de kleur van de structuurpleister naar eigen inzicht worden gewijzigd.

Sierpleister Elf Zijn moderne kleding voor uw muren. Iedereen die het behang beu is en een heel ander ontwerp van de muren in zijn kamer wil zien, kan ze bekleden met decoratief (structuur)pleister. Dit type gips is een grote verscheidenheid aan mengsels op basis van synthetische bindmiddelen en allerlei vulstoffen: kruimels en stukjes natuurlijke mineralen en kunstmatige materialen, vlas, katoen en andere vezels van plantaardige oorsprong. Na het coaten krijgt de muur een ongewone textuur, kenmerkend voor de vulstof die deel uitmaakte van het synthetische bindmiddel. Kleine oneffenheden op zo’n muur zijn bijna onzichtbaar. De muren zien er interessant uit wanneer er verschillende soorten structuurpleister op worden aangebracht. Deze techniek wordt door experts genoemd – decoratieve wandbekleding.

Ze zijn geschilderd in één kleur of in verschillende kleuren die goed passen bij de interieurdetails. Afhankelijk van de ondergrond is de pleister mineraal, silicaat en latex. Het wordt toegepast met eenvoudige hulpmiddelen en apparaten. Hoge kwalificaties zijn niet vereist van de artiest en daarom kan de toepassing ervan worden beheerst door iedereen die zelfstandig het gebruikelijke uiterlijk van zijn appartement of de gevel van een gebouw wil veranderen. Sierpleister na het aanbrengen vereist geen speciaal onderhoud. Het kan gemakkelijk worden gewassen, zowel met gewoon water als met het gebruik van verschillende wasmiddelen..

Het gips behoudt jarenlang zijn kleur, dus iedereen die het minstens één keer heeft gebruikt, kan er blij mee zijn. Qua sterkte en duurzaamheid is het vergelijkbaar met sommige merken beton..

Na volledig drogen en schilderen wordt sierpleister een monolithische structuur. Het is niet eenvoudig om het later met een hamer en beitel te verwijderen. Demontage vereist een krachtige professionele klopboormachine en veel vrije tijd..

Adblock
detector