Wanneer is Vaderdag in 2017 in Rusland. Welk nummer en welke ambachten te doen?

Om de persoonlijkheid van het kind volledig te kunnen vormen, is de aanwezigheid van beide ouders tijdens de opvoeding noodzakelijk. Ondanks de primaire verantwoordelijkheid van de moeder, mag de rol van de vader niet worden onderschat. Een kind dat opgroeide in een compleet gezin voelt de liefde van beide ouders. Bijgevolg wordt een sterke psyche gevormd. Maar de rol van de vader in het gezin wordt vaak gebagatelliseerd. Sommigen geloven dat een vrouw zelf haar kind kan opvoeden. Het lijdt geen twijfel dat dit zo kan zijn. Maar het valt niet te ontkennen dat een kind de genegenheid van een vader niet nodig heeft. Dit is de enige manier om de rol van elke ouder in de sociale eenheid te begrijpen..

Wanneer is de dag van de paus in 2017 in Rusland, welke datum?

Vandaag vieren 80 landen over de hele wereld Vaderdag. Deze dag wordt ook in Rusland gevierd, hoewel het geen officiële feestdag is. De datum van de vakantie zweeft. In 2017 wordt Vaderdag gevierd 18 juni.

Wanneer is Vaderdag in Rusland in 2017

Vakantiegeschiedenis – Vaderdag

Dus aan het begin van de twintigste eeuw merkte een Amerikaanse vrouw, wiens naam Sonora Smart is, op dat er geen feestdag is in de kalender, die aan de vaders is gewijd. Ze groeide op in een groot gezin. Zelfs als kind had Sonora verdriet: haar moeder stierf en de opvoeding van zes kinderen viel op de schouders van haar vader, bovendien bleef het hele huishouden over. Ondanks het feit is de vader erin geslaagd om alle kinderen groot te brengen die veel in het leven hebben kunnen bereiken. Sonora vertelde iedereen over haar vader. Het initiatief rond de Vaderdag werd ook gesteund door de autoriteiten.

Dus de datum van de viering was vastgesteld op de verjaardag van Sonora’s vader – 5 juni. Maar toen sleepte het feest zich voort en werden de eerste evenementen gehouden op 19 juni 1910. De tijd verstreek, de vakantie veranderde zijn geografie. Toen begon Vaderdag in alle staten van Amerika te worden gevierd. In het midden van de twintigste eeuw vierden 10 landen van de wereld officieel Vaderdag. In het midden van de eeuw gingen tradities over naar ons land. En nu wil elk kind zijn vader feliciteren met deze heerlijke vakantie..

wanneer is vaderdag

Lees ook welke doe-het-zelf-knutsels je voor Vaderdag kunt doen:

  • Wat kun je papa van een dochter geven?
  • Papa, opa, een origineel cadeau

  • Maak een vliegtuig voor papa. Steekproef

Een ongeopende rozenknop is een symbool van Vaderdag. De knop wordt meestal in het knoopsgat van een jas gestoken, aan de linkerkant gelijmd als een symbool van liefde tussen kinderen en vaders. Alleenstaande vaders verdienen op deze dag de meeste aandacht. In veel landen waar deze dag wordt gevierd, verzamelen mensen materiële donaties, houden ze wedstrijden en geven ze vervolgens geschenken..

De aandacht van je kinderen is het belangrijkste geschenk dat alleen op deze dag voor een vader kan zijn.

De aandacht van je kinderen is het belangrijkste geschenk dat alleen op deze dag voor een vader kan zijn. Vergeet daarom niet je vader te feliciteren met deze feestdag op 18 juni 2017..