We zijn snel van de kater af. eenvoudige manieren

Een kater is een van de meest onaangename aandoeningen na het drinken van alcohol. Symptomen verschijnen meestal ‘s ochtends, dus u kunt hoofdpijn, koude rillingen, zwakte, koorts, bloeddrukschommelingen en constante misselijkheid voelen. Willen snel van een kater af thuis en vrolijk na een onvergetelijk feest? Onze tips helpen je te herstellen van een kater en te verjongen..

Het is belangrijk om te weten wat een kater veroorzaakt

  1. Intoxicatie. Vergiften worden gevormd wanneer alcohol wordt ingenomen in overmaat.
  2. uitdroging. Alcohol draagt ​​bij aan de onjuiste verdeling van water in het lichaam, wat resulteert in uitdroging. Het gezicht zwelt op en er verschijnen wallen onder de ogen, niet vanwege een gebrek aan vocht, maar vanwege de onjuiste verdeling ervan.
  3. Het werk van hersencellen wordt verstoord, waardoor een persoon overgevoelig wordt voor fel licht en geluiden. Als gevolg van de strijd tegen een kater verbruikt je lichaam veel energie, vitamines, macro- en micro-elementen.

Eenvoudige manieren om van een kater af te komen

In de oudheid begrepen mensen niet helemaal wat een kater was, dus gebruikten ze nogal vreemde methoden, ze dronken bijvoorbeeld wijn doordrenkt met kikkers en paling, of ze verdunnen roet in een glas melk en dronken. Dankzij modern medisch onderzoek is het duidelijker geworden hoe je alle symptomen die een kater veroorzaken in één keer kunt wegnemen..

Dankzij modern medisch onderzoek is het duidelijker geworden hoe je alle symptomen die een kater veroorzaken in één keer kunt wegnemen.

Onze lever kan kleine hoeveelheden alcoholen verwerken, die hij omzet in koolstofdioxide. Met een teveel aan alcohol kan de lever het niet aan, met als gevolg katersymptomen en geloften dat je nu meer bent. "geen druppel in je mond".

Thuis kan iedereen zelfstandig van katersymptomen af, mits tijdig passende maatregelen worden genomen. Om de situatie niet te verergeren, raden we aan om de maag van de patiënt onmiddellijk te spoelen om de alcoholresten weg te spoelen. Na een dergelijke wasbeurt is het raadzaam om 1,5 liter stilstaand water met een beetje zout te drinken. Een koele of contrastrijke douche maakt je wakker en zorgt ervoor dat je je veel beter voelt..

Na een dergelijke wasbeurt is het raadzaam om 1,5 liter stilstaand water met een beetje zout te drinken. Een koele of contrastrijke douche zal u doen herleven en u een veel beter gevoel geven.

Interessant om te lezen: Wintervoorraad: unieke druivenjam

Met alcohol worden nuttige mineralen en sporenelementen verwijderd, dus het is belangrijk om hun tekort aan te vullen. De augurk van tomaten of komkommers is uitstekend, omdat het niet alleen het dorstgevoel lest, maar ook het gebrek aan natrium in het lichaam aanvult. Onthoud dat als uw lichaam een ​​tekort heeft aan kalium, calcium, magnesium en fosfor, u krampen en krampen kunt krijgen. Als je gewoon je dorst wilt lessen, probeer dan sinaasappelsap, broodkvas, kefir of citroenwater te drinken.

Als je gewoon je dorst wilt lessen, probeer dan sinaasappelsap, broodkvas, kefir of citroenwater te drinken.

Behandel hoofdpijn met pillen als u niet ziek bent. Onthoud echter dat tijdens een kater het bloed dik en stroperig wordt, dus aspirine werkt goed. Van de volksmethoden voor hoofdpijn zijn rauwe aardappelen effectief, waarvan de cirkels op de slapen worden aangebracht en vastgezet met een verband.

Do’s en don’ts voor een kater

-Je kunt misselijkheid verlichten met gezouten tomatensap..

– Het is gemakkelijk om gifstoffen te neutraliseren met actieve kool. Het aantal tabletten is afhankelijk van het lichaamsgewicht (1 st per 10 kg).

– U mag geen sterke thee of koffie drinken, omdat deze dranken drukstoten kunnen veroorzaken en uw toestand zal verslechteren.

– Drink kruidenthee: kamille, calendula, wilgenbast.

– Intoxicatie kan worden verwijderd met ammoniak, dat in een hoeveelheid van 6 druppels in een glas water wordt gedruppeld. Deze methode kan slecht zijn voor je gezondheid, dus gebruik hem niet vaak genoeg..

Intoxicatie kan worden verwijderd met ammoniak, dat in een hoeveelheid van 6 druppels in een glas water wordt gedruppeld. Deze methode kan slecht zijn voor je gezondheid, dus gebruik hem niet vaak genoeg.

Hoe te herstellen na een kater?

  1. Drink kippen- of runderbouillon.
  2. Bouillon van haver. Deze drank is vooral effectief in de vroege delen van een kater. Om het zelf te maken, neem je een glas havermout en vul je dit met 1,5 liter water. Je moet een uur koken, dan filteren, zouten en een beetje drinken.
  3. Ga naar de frisse lucht om de bloedstroom tijdens het lopen te verbeteren.
  4. Eet gedurende meerdere dagen geen vet en gerookt voedsel..

Interessant artikel: Genezende en heilzame eigenschappen van Ivan-thee

We hopen dat onze handige tips je zullen helpen van het leven te genieten na een leuk weekend en katersymptomen te neutraliseren. Natuurlijk is het beter om te weten wanneer je moet stoppen met het drinken van alcoholische dranken, dan zul je nooit een kater krijgen en zal je lever gezond zijn..

iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org