Dekoratív csillár, hogyan csináld magad

Dekoratív csillár, hogyan csináld magad.

A szoba díszítésekor fontos mindent a legapróbb részletekig átgondolni, és minden dekorációs elemben megtartani a választott stílusirányt. Az exkluzív csillár nagyszerű lehetőség az egyedi belső kialakításra. Sajnos a szép és kiváló minőségű lámpáknak meglehetősen magas költségei vannak.. DIY csillár – egyszerű és nyereséges, csak ki kell választania a megfelelő ötletet, és meg kell vásárolnia a szükséges anyagokat.

Kötött motívumokból csillárt készítünk

Kötött csillár

Eszközök: ragasztó, lufi, kötött szalvéta, ecset

Felfújunk egy léggömböt, és színnek és méretnek megfelelő szalvétát vagy horgolt motívumokat választunk. A szalvétákat jól fel kell telíteni ragasztóval (használhat PVA -t vagy tapétaragasztót). A motívumokat bármilyen sorrendben ragasztjuk a labdához. A felület teljesen vagy félig fedhető. A terméknek jól száradnia kell (átlagosan 24 óra). Ezt követően a labdát tűvel átszúrják, és a csipke lámpa készen áll.

kötött motívumokból készült dekoratív csillár, csináld magad

Egyedi gyöngycsillár

Eszközök: különböző átmérőjű gyöngyök, damil, merev keret.

A gyöngyök horgászzsinórra vannak felfűzve, és lehetnek azonosak vagy különbözőek, személyes preferenciáktól és fantáziától függően. Keretként egy vagy két, egymással összekapcsolt fém karika használható. A gyűrűs szálak a karikához vannak rögzítve. Ezzel a módszerrel többszintű kompozíciót hozhat létre saját kezével. Ha a gyöngyöket drótra fűzik, akkor a szálak rugalmasak és bármilyen alakúak lesznek.

Egyedi gyöngycsillár

Kreatív csillár ruhacsipeszből, csináld magad.

Eszközök: keret, fa ruhacsipesz, fémháló, drót, fém karika.

A ruhacsipeszből készült csillár kreatívnak tűnik, és saját kezűleg elkészítése meglehetősen egyszerű. Fémhálóból henger alakú keretet készítünk, amely az oldalsó részeket huzallal köti össze. Az alsó részhez karikát rögzítünk, hogy a szerkezet megőrizze alakját. Tegye a ruhaszegeket sakktábla mintára a kész hálós alapra. A termék akrilfestékkel festhető és minden ízlés szerint díszíthető.

Kreatív csillár ruhacsipeszből, mi magunk csináljuk.

Divatos szál csillár

Eszközök: ballon, PVA, pamutszál, vazelin, ecset, akrilfestékek.

Felfújunk egy kerek léggömböt (gyermekgumi ballont is használhatunk), vazelinnel kikenjük, majd ragasztjuk. A szálakat több rétegben tekercselik a labda körül. Tekercseléskor ne feledje, hogy minél sűrűbb, annál kevesebb fényt enged a lámpa. Minden szálréteget ragasztóval impregnálnak. Ezt követően a terméknek jól meg kell száradnia. Ha valamilyen kreatív érzést szeretne adni a lámpának, használjon akrilfestéket. A díszítéshez flittereket, gyöngyöket vagy szalagokat is használhat. Amikor a termék kész, engedje le a ballont.

Divatos szál csillár

 Nézze meg a videót: DIY dekoratív csillár

Oldalunkon mindig sok ötletet találhat arra vonatkozóan, hogyan lehet egyszerűen összetett dolgokat saját kezűleg elvégezni. Ön is felajánlhatja ötleteit vagy tanácsait. A barkácsbútorok rovatban különféle bútorokból készült mesterségeket gyűjtünk össze.

iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org