Kanadai rózsák: fotófajták leírása

Szereti a rózsákat, de a régiója zord éghajlatú? A kanadai rózsák, fajták, fotók, amelyek leírását ebben a cikkben kínáljuk, ideálisak az Ön régiójában. Az ilyen típusú rózsák megkülönböztető jellemzője, hogy szerények, ellenállnak a súlyos fagyoknak is, és folyamatosan virágoznak a szezonban. Saját kezével gyönyörű kanadai rózsa bokrokat termeszthet, ha betartja a gondozásuk szabályait.

A kanadai rózsák fajtáinak leírása fotókkal

Adelaide Hoodles

Ennek a kanadai rózsának az élénkvörös és bíborvörös virágai sokáig örömet okoznak a szemnek. A bokor magassága legfeljebb 2 méter, szélessége pedig 1,5 méter. Mivel a rózsa ágai meglehetősen rugalmasak, támogatást kell nyújtania számukra. Az Adelaide Hoodles ellenáll a betegségeknek, különösen a lisztharmatnak és a fekete foltnak. Ez a kanadai rózsa ellenáll a -40 fokos fagyoknak..

Az Adelaide Hoodles ellenáll a betegségeknek, különösen a lisztharmatnak és a fekete foltnak. Ez a kanadai rózsa

Henry Hudson

A fehér virágok szerelmesei imádni fogják ezt a kanadai rózsafajtát. A Henry Hudson bokor mérete legfeljebb 1,5 m, szélessége pedig 1,25 m. A rózsa gyenge aromájú, de virágzik az egész szezonban.

Lásd Henry Hudson kanadai rózsabokor fotóját:

Lásd Henry Hudson fotóját a kanadai rózsabokorról

Hűvös időben a virágok színe fehérről rózsaszínűre változik. A Henry Hudson fajta szintén télálló, és ellenáll a -40 fokos hőmérsékletnek..

A fehér virágok szerelmesei imádni fogják ezt a kanadai rózsafajtát. A Henry Hudson bokor mérete 1,5 m, szélessége 1,25 m.

Louise Banier

A másik fajta fehér kanadai rózsa Louise Banier. A tenyésztők leírása szerint ez a fajta nagy virágokkal rendelkezik, amelyek lebilincselő aromát bocsátanak ki. Ennek a rózsának a sajátossága, hogy szinte nincs tövis. A buja fehér virágok rózsaszín rügyekből bukkannak elő, ezért ne aggódjon.

A másik fajta fehér kanadai rózsa Louise Banier. A tenyésztők leírása szerint ez a fajta nagy virágokkal rendelkezik,Fotó Louise Banier

Ott van Bagnet

A gyönyörű rózsaszín kanadai rózsa vonzza eredeti rügyeivel és a tövis hiányával a szárakon. Virágzás figyelhető meg az egész szezonban. Télen ez a kanadai rózsa -35 fokig is képes ellenállni a hőmérsékletnek. A Teresa Bagnet bokor termesztése abszolút egyszerű, miközben a virág különösen ősszel örömet okoz..

A Teresa Bagnet bokor termesztése abszolút egyszerű, miközben a virág különösen ősszel örömet okoz.

Mordeni tűzfény

Egy pompás vörös kanadai rózsa díszíti kertjét, és bőséges virágzással örvendeztet meg az egész szezonban. A Morden Fireglow meglehetősen szívós fajta, ellenáll a különböző betegségeknek. A bokor mérete akár 1 méter is lehet, így a rózsa nem foglal sok helyet a webhelyén.

A Morden Fireglow meglehetősen szívós fajta, ellenáll a különböző betegségeknek. Bokor mérete

Hasznos cikk: A rózsák felkészítése a télre a középső sávban

A kanadai rózsák fajtáinak leírása és a fotók segítenek eldönteni, hogy mely palántákat válasszon a saját webhelyén történő ültetéshez. Növeljen gyönyörű rózsákat a térség zord télje ellenére.