Holdnaptár vetés 2016 -ra. asztal

Első pillantásra egy nyaraló ültetése és a növények gondozása egyszerű feladat. De a valóságban ez nem teljesen igaz. Annak érdekében, hogy a fák és palánták jó termést hozzanak, ismernie kell ültetésük néhány titkát, jól kell vigyáznia rájuk és időben öntöznie. Sok kertész használja a holdültetési naptárat, mivel úgy véli, hogy a hold hatással van a növény csírázására és további növekedésére. Ebben a cikkben megtalálja Holdnaptár 2023 táblázat formájában, és maga tudja meghatározni az optimális időt a különböző nyaraló munkálatok elvégzésére.

Holdvetési naptár 2023

 • Januárra

Holdvetési naptár 2023

 • február

Február: leszállási naptár

 • március

Holdültetési naptár 2023 márciusára

 • április

Leszálló holdnaptár 2023 áprilisára

 • Lehet

Leszállás májusban a holdtábla szerint

 • június

Leszállási táblázat 2023 júniusára

 • július

Az ősi gazdák észrevették, hogy a holdfázisok nemcsak az apályra, hanem a növényekre is hatással vannak.

 • augusztus

Néhány kertész úgy gondolja, hogy a tavalyi naptár használható, de ez már nem lesz releváns,

 • szeptember

Legyen jó termése a házában 2023 -ban. Csak saját kezűleg termeszthet növényeket.

 • október

Holdültetési naptár 2023 októberére

 • november

2023 novemberi naptár

 • december

Leszállási táblázat decemberre

Az ősi gazdák észrevették, hogy a holdfázisok nemcsak az apályra, hanem a növényekre is hatással vannak. A táblázatban szereplő holdnaptár nagyon kényelmesen használható, mivel ha szeretné, egyszerűen kinyomtathatja és felakaszthatja az országban, hogy ne felejtse el a holdfázisokat. Az éves kutatások alapján egy holdvetési naptár keletkezett. Adatokat tartalmaz arról, hogy mikor van kedvező idő a talaj trágyázására, a gyomok, kártevők, lazítás, dűlés, gyomlálás és egyéb nyaralók kezelésére..

Olvassa el még: A krizantém ültetése a szabadban

Néhány kertész úgy gondolja, hogy a tavalyi naptár használható, de ez már nem lesz releváns, mivel a kedvező ültetések ideje minden évben változik. A természetben minden összefügg egymással, ezért úgy gondolják, hogy amikor a hold nő, a növények is aktívan nőnek, és amikor a hold csökken, éppen ellenkezőleg, a növények gyökerei megerősödnek. Nem ajánlott növényeket ültetni vagy átültetni a fogyó holdra, mivel egyszerűen nem indulnak el.

Ne feledje, hogy a téli hónapokban is van munka az országban, mert így megkezdheti az előkészítő munkát, és felmelegedés után azonnal megkezdheti a növények ültetését. A koronák kialakításához időben meg kell metszeni a fákat, és a jövőben nagy erőfeszítés nélkül szüretelni.

Az ország 2023 -ban készült munkáinak táblázata

Most már használhatja a holdnaptárt, és kipróbálhatja, mennyire relevánsak a különféle növények ültetésére vonatkozó tippek. Legyen jó termése a házában 2023 -ban. Csak saját kezűleg termeszthet növényeket, de sok kézműves tevékenységet is végezhet, ezért nézze meg a különböző címsorokat weboldalunkon. Ne felejtse el díszíteni webhelyét hulladékanyagokból készült termékekkel, mert akkor kerti munkája valódi kreatív folyamatgá válik..