Kézműves készítés saját kezűleg PVC csövekből: virágcserepek

A beltéri növények felfrissítik az ország vidékét, feltöltik természetes szépséggel és természetességgel. Sajnos az edények és virágállványok árai meglehetősen magasak, ezért azt javasoljuk, hogy kreatív és olcsó fali edényeket készítsen saját kezűleg a pipából való kiadáshoz. Minimális költségekkel elkészítheti a szükséges számú edényt, és saját kezével díszítheti egy lakás vagy egy vidéki ház belsejét.

DIY anyagok a csőből:

– asztalos ragasztó;

– PVC cső;

– fúró;

– vonalzó;

– jelző;

– fémfűrész;

– tábla;

– csavarok;

– alapozó.

Műhely virágcserepek csőből

1) Megfelelő átmérőjű csövet hosszában meg kell vágni. Ehhez jelölje meg mindkét oldalán vonalzót és jelölőt..

Műhely virágcserepek csőbőlMűhely virágcserepek csőből

2) Egy szúrófűrész segítségével vágja fel a felét 20-25 cm hosszú darabokra, a virágcserép kívánt magasságától függően..

3) Vágjon ki két darabot egy fából készült deszkából, amelyek közül az egyik alátámasztja az edény alját, a másik pedig a hátsó fal lesz, így magasságának nagyobbnak kell lennie, mint az edény magassága.

Kézműves készítés saját kezűleg PVC csövekbőlKézműves készítés saját kezűleg PVC csövekből

4) Csatlakoztassa a két deszkát egymásra merőlegesen. Készítsen lyukakat a hátsó táblán lévő konzolokhoz.

5) Vigyen fel ragasztót a cső egy részére, és ragassza rá a táblákra. Annak érdekében, hogy a termék jól tapadjon, használjon satut.

A PVC cső virágcserepek kreatív dekorációi lesznek a falnak

6) Most már csak a fali edényeket kell élénk színekkel festeni, rögzíteni a konzolokat és rögzíteni a falra.

Ebben az esetben önállóan beállíthatja a termék méretét és színét.

7) A PVC cső virágcserepek kreatív dekorációi lesznek a falnak. Ebben az esetben önállóan beállíthatja a termék méretét és színét..

Javasoljuk, hogy az ilyen mesterségeket függessze fel a PVC csövekről a folyosón lévő falra

Lásd még: Tészta váza

PVC csővázák

Ha egy kicsit álmodik, akkor a PVC csövek ideális megoldást jelentenek a kis kiegészítők tárolására. Szeretne falvázát készíteni? Vegyünk egy műanyag csőprofilt, megfelelő üveget, festéket, ecsetet és lakkot.

PVC csővázák

A festéknek és lakknak köszönhetően fémes hatást kelthet, miközben maga a profil ugyanolyan könnyű és kényelmes marad.

A festéknek és a lakknak köszönhetően fémes hatást kelthet, miközben maga a profil ugyanolyan könnyű és kényelmes marad.

A konzolok segítségével rögzítse a csövet a falhoz. Ha virágot szeretne tenni egy jövőbeli vázába, akkor először tegyen egy üveget vagy más edényt a csőbe, hogy aztán vizet öntsön.

Javasoljuk, hogy függessze fel az ilyen mesterségeket a PVC csövekből a falra a vidéki ház folyosóján vagy szobáiban. Egy kis erőfeszítéssel és pénzzel eredetiséggel tölti meg a belső teret, és egyéniséget kölcsönöz neki..