DIY műanyag palack pálmafa lépésről lépésre kezdőknek

A műanyag palackokból készült pálmafa a megfelelő helyet foglalja el a kertjében, és az év bármely szakában elragadtatja a szemet. A műanyag fa készítése nem nehéz, a legfontosabb az, hogy megfelelő mennyiségű anyagot találjon. Ajánlunk lépésről lépésre útmutatás kezdőknek, hogyan készítsen pálmafát műanyag palackokból saját kezével.

Lépésről lépésre: Hogyan készítsünk műanyag pálmafát

Először elő kell készítenie az anyagokat. Használhat barna és zöld üvegeket vagy átlátszókat, és később festheti őket. Szükséged lesz:

fotó a tenyérről palackokból

  • Különböző méretű műanyag palackok
  • Kés
  • Fapálca vagy megerősítés a kerethez
  • Vastag kötél vagy huzal.

Hagyományosan a pálmafa gyártását három lépésre lehet osztani:

  1. Pálmaágak készítése
  2. Fa törzs létrehozása
  3. Az összes rész egyesítése egy fába.

1. lépés: A levelek széles tárolásához használjon 2 literes zöld üvegeket. Ehhez vágja le a palack alját, és vágja az üveget hosszában 7 részre. Adjon minden levélnek megfelelő formát, és készítsen peremet. Egy levélhez körülbelül 10-15 palackra lesz szüksége. Csatlakoztassa őket nyakon keresztül kötél vagy vezeték segítségével. Apró vágásokat végezhet az üveg mentén, akkor a levelek bolyhosabbak.

A levelek széles tárolásához használjon 2 literes zöld üvegeket. Ehhez vágja le a palack alját, és vágja az üveget hosszában 7 részre. Adjon minden levélnek megfelelő formát, és készítsen peremet.

2. lépés A fa törzsének elkészítéséhez barna sörösüvegekre lesz szüksége. Most le kell vágnia a nyakát, és az alsó fenekével kell dolgoznia. Végezzen háromszög alakú vágásokat minden üvegen, majd óvatosan hajtsa kifelé. Az alsó rész közepén egy lyukat kell égetni egy fűtött fémrúddal, amelynek átmérője függ a keret alapjának átmérőjétől. A palackok száma a fa kívánt magasságától függ. Helyezze be őket egybe a keretben, és kap egy hordót.

Az alsó rész közepén egy lyukat kell égetni egy fűtött fémrúddal, amelynek átmérője függ a keret alapjának átmérőjétől. A palackok száma a fa kívánt magasságától függ.

3. lépés. Most megkezdheti a fa teljes összeszerelését. Ha fémlemezre fűzte a leveleket, akkor egyszerűen hegesztheti őket a csomagtartóba. Annak megakadályozása érdekében, hogy a pálmafa elrepüljön, készítsen alapot, és mélyen ásson a rúd törzsébe. Próbáljon először egy kis pálmát készíteni, majd ültessen mellé még néhány műanyag fát..

Annak megakadályozása érdekében, hogy a pálmafa elrepüljön, készítsen alapot, és mélyen ásson a rúd törzsébe. Próbáljon először egy kis pálmafát készíteni, majd ültessen mellé még néhány műanyag fát.Pálma műanyag palackokból

Olvassa el még: Galambok műanyag palackokból, mesterkurzus

Képzeld el, akkor a fád egyedi lesz, és a webhely lesz a legszebb. Vonja be családtagjait a pálmafához készült nyersdarabok előkészítésébe, akkor érdekes közös szabadidőt fog eltölteni. Reméljük, hogy cikkünk arról, hogyan lehet kezdő pálmafa műanyag palackokból hasznos volt, és a háztáji terület jelentősen átalakul.