Gyermekkoromból emlékszem az udvaron lévő virágágyásokra, amelyekre mindig valaki vigyázott, és nem a lakáshivatal dolgozói, hanem maguk a bérlők voltak. Gyakran üldözték azokat a gyerekeket, akik virágágyásokon szaladgáltak, vagy emlékül egy gyönyörű virágot akartak szedni. Ma ugyanez látható a nyaralókban is. Milyen esztétikai élvezet a tulajdonosok, szomszédok és csak járókelők, akik csodálják a gyönyörű virágoskertet, hogyan pillangók és méhek köröznek a növények felett, élvezik az aromát. Meghívjuk Önt, hogy tájékozódjon, mit készítsen virágágyást saját kezével.

Hogyan kell megfelelően rendezni egy virágágyást az országban

Egy tapasztalt tájtervező képes bármilyen virágágyást hozzáértően megtervezni, tanácsot adni, hogyan lehet a legjobban elkészíteni annak érdekében, hogy egységes, harmonikus hangulatot teremtsen a kényelemben, ahol az épület, a kert és a virágágyás egyetlen képben egyesül. Természetesen ez a kép nyáron lesz a legélénkebb..

Egy tapasztalt tájtervező képes bármilyen virágágyást hozzáértően megtervezni, tanácsot adni, hogyan lehet a legjobban elkészíteni annak érdekében, hogy egységes, harmonikus hangulatot teremtsen a kényelemben, ahol az épület, a kert és a virágágyás egyetlen képben egyesül.

Gyakran a “virágágyás” és a “virágoskert” fogalmát szinonimaként emlegetik, azonban ezek kissé eltérő fogalmak. A virágoskert kialakítása bármilyen bizarr formát biztosít: különféle házak és ősi kastélyok, mindenféle állat, eredeti dísz.

Gyakran a Csináld magad fotó az eredeti virágágyásról

A vidéki virágágyások főleg geometriai formák formájában készülnek: négyzet, téglalap, ovális. A virágágyások és virágágyások lényege ugyanaz – hogy gyönyörű virágdíszekkel örvendeztesse meg az embereket.

A vidéki virágágyások főleg geometriai formák formájában készülnek: négyzet, téglalap, oválisFénykép virágágyások kövek

Olvassa el még: csináld magad virágágyás az országban kezdőknek

Különféle virágágyások nyári rezidenciához saját kezűleg

Mielőtt elkezdené a virágágyás feltörését, alaposan át kell gondolnia a kialakítást, hogy a virágoskert kombinálódjon az általános külsővel. A virágágyások minden típusát meghatározott célra tervezték, és a maga módján gyönyörű. Például egy járdaszegély mentén ültetett keskeny virág- vagy más növénysort szegélynek neveznek. Az alacsony kompakt virágok a legalkalmasabbak erre a célra..

Mielőtt elkezdené a virágágyás feltörését, alaposan át kell gondolnia a kialakítást, hogy a virágoskert kombinálódjon az általános külsővel. Minden típusú virágágyás

A téglalap alakú virágágyást rabatkának nevezik. Gyakran az ilyen típusú virágoskertet egy kis tó körül készítik saját kezükkel. A rabatkát többszintűvé teheti, ami különösen lenyűgözőnek tűnik. Minden rétegben azonos magasságú virágokat ültetnek..

A téglalap alakú virágágyást rabatkának nevezik. Gyakran ilyen típusú virágoskertet készítenek egy kis tó körül saját kezűleg.

A következő típusú virágágyás – mixborder népszerűvé vált az utóbbi időben számos országban. De a bonyolult név ellenére mögötte egy, a legtöbb emberünk számára ismerős, szabad konfigurációjú virág rejtőzik, amelyet ma széles körben használnak nyaralók, villák, nyaralók és más vidéki házak tervezési megoldásaihoz..

A következő típusú virágágyás - mixborder népszerűvé vált az utóbbi időben számos országban. De a bonyolult név ellenére mögötte

A mixborder képes bármilyen szín használatára, különféle stílusok kombinálására, kombinálására. Ennek ellenére ez a típus magában foglal egy fő szabályt – a virágágyásnak folyamatosan virágoznia kell. Ezt úgy érik el, hogy a virágokat különböző időpontokban ültetik, és bizonyos időszakban virágoznak. Egy virágoskerten két tucat különböző növény lehet, amelyek aktív virágzási periódussal rendelkeznek..

A mixborder képes bármilyen szín használatára, különféle stílusok kombinálására, kombinálására. Ennek ellenére ez a típus magában foglal egy fő szabályt - a virágágyásnak folyamatosan virágoznia kell.Fotó ötlet virágágyás kialakításához

Azt is meg kell jegyezni, egy egyvirágú ágy, amely kézzel készíthető. Főleg egy, ritkán kettő típusú virágot ültetnek bele. A függőleges virágágyásokat a növények lépcsőzetes elrendezése jellemzi. Használhat például különböző átmérőjű edényeket vagy különböző magasságú virágokat. Próbáljon ki különböző típusú virágágyásokat a vidéki házban a virágokért, és hangsúlyozza egyedi stílusát a tájtervezésben.

Miből lehet virágágyást készíteni? ÜvegekbőlMiből lehet virágágyást készíteni? ÜvegekbőlFotó egy gyönyörű virágágyásrólFotó egy gyönyörű virágágyásrólvirágágyás az országbanFotó mini-virágágyásokAzt is meg kell jegyezni, egy egyvirágú ágy, amely kézzel készíthető. Főleg egy, ritkábban kettő típusú virágot ültetnek bele.Fotó virágágyások palackokból