Welke ambachten kunnen worden gemaakt van banden voor de tuin en moestuin. Masterclass met foto

Zomerbewoners willen altijd het landschapsontwerp van hun site versieren en creatief zijn bij het regelen van een tuin of moestuin. Foto van schattige bandenambachten inspireert je tot nieuwe ideeën, en stap-voor-stap workshops vertellen je hoe je ze tot leven kunt brengen. Wat een geluk hebben de eigenaren van het zomerhuis die veel oude banden hebben. Van autobanden kun je niet alleen tuinambachten maken, maar ook handige items, bijvoorbeeld een vijver uitrusten voor een tuin, bloempotten maken of schommels ophangen. Wees creatief en vind nieuwe toepassingen voor uw banden.

Hoe maak je een vijver van een band?

De vindingrijkheid van tuiniers heeft ertoe geleid dat ze onverwachte toepassingen hebben gevonden voor oude banden. Met de ontwikkeling van de auto-industrie neemt het aantal gebruikte banden voortdurend toe, zodat ze als geïmproviseerd materiaal kunnen worden gebruikt. Afhankelijk van de maat die u besluit om een ​​vijver voor een zomerhuisje te maken, heeft u een band van een auto of vrachtwagen nodig. De grootste vijver wordt verkregen uit de band van een 45-tons Belaz.

Heb je geen geschikte band? Wees niet ontmoedigd, tegenwoordig kun je banden vinden in autoservices, in fabrieken of op internet. Natuurlijk zal het moeilijk zijn om vissen te kweken in de voltooide vijver, maar waterlelies en andere planten zullen zeker lukken..

Heb je geen geschikte band? Wees niet ontmoedigd, tegenwoordig kun je banden vinden in autoservices, in fabrieken of op internet. Natuurlijk zal het moeilijk zijn om vissen te kweken in de voltooide vijver, maar waterlelies en andere planten zullen zeker lukken.Masterclass: een vijver aan banden

Je hebt veel materialen en gereedschappen nodig:

  • – schop
  • –  peil
  • – metaalzaag
  • – stenen
  • – afdichtmiddel
  • – puin
  • – planten om te planten
  • – legpuzzel
  • – pvc-folie of afdekmateriaal

Neem een ​​band, maak deze goed schoon van vuil en stof. Daarna moet je de bovenkant afsnijden met een decoupeerzaag.

Bedenk vooraf waar uw vijver komt te liggen. Het is raadzaam om een ​​​​zonnige plek te vinden, ver van bomen, zodat bladeren niet in het water vallen en niet rotten.

BandenfonteinBandenfontein

De rubberen basis kan op verschillende manieren worden verdiept, het hangt allemaal af van uw ontwerpidee. Gebruik een schop om een ​​geschikt gat te graven en vul het vervolgens met zand. Leg de band erop.

Neem een ​​zwembadafdekking of PVC-folie en spreid deze uit over de bodem, tot over de randen van de band. Vul de vijver met water, dan is het gemakkelijker om de film recht te trekken. Om te voorkomen dat de folie eraf glijdt, legt u stenen rond de band. Versier het gebied rond de vijver zodat de afdekking niet zichtbaar is. Als je een kleine pomp of turbine hebt, probeer dan een fontein in je aquarium te maken. Tuinverlichting helpt ‘s avonds de vijver te verlichten.

Neem een ​​zwembadafdekking of PVC-folie en spreid deze uit over de bodem, tot over de randen van de band. Vul de vijver met water, dan is het gemakkelijker om de film recht te trekken. Om te voorkomen dat de folie wegglijdt, legt u stenen rond de band.

Leg geen stenen of zand op de bodem van de vijver, omdat het water in de vijver dan troebel wordt. Als je wilt, kun je twee vijvers maken, het water van de eerste stroomt soepel in de tweede. De grote band zal een echt kinderzwembad zijn voor kleine kinderen..

Leg geen stenen of zand op de bodem van de vijver, omdat het water in de vijver dan troebel wordt. Als je wilt, kun je twee vijvers maken, het water van de eerste stroomt soepel in de tweede. De grote band maakt een echt plonsbad voor kleine kinderen.Twee vijvers banden

Originele ambachten voor de tuin en tuin van banden

Als je van bloemen houdt en niet weet hoe je een bloembed moet uitrusten, probeer het dan uit een band te maken. Om dit te doen, moet u de band volledig binnenstebuiten keren..

Als je van bloemen houdt en niet weet hoe je een bloembed moet uitrusten, probeer het dan uit een band te maken. Om dit te doen, moet u de band volledig binnenstebuiten keren. Je kunt schilderen op een glad oppervlak of gewoon schilderen met verf.Masterclass: een pot banden

Op een glad oppervlak kun je schilderen of gewoon schilderen met verf.

Je kunt schilderen op een glad oppervlak of gewoon schilderen met verf.Een pot banden

Hangende potten gemaakt van banden zien er origineel uit, wat een tuinhuisje of andere structuur op de site zal versieren.

Creatieve bandenambachtenCreatieve bandenambachten

Het is moeilijk om je een tuinperceel voor te stellen zonder creatieve figuren. Probeer sprookjeshelden van banden te maken, dan zul je in de datsja niet alleen tijd willen doorbrengen, maar ook je kinderen.

Het is moeilijk om je een tuinperceel voor te stellen zonder creatieve figuren. Probeer sprookjeshelden van banden te maken, dan zal het in de datsja niet alleen prettig zijn om tijd door te brengen, maar ook voor je kinderen.Fairy Tyre Heroes

Ambachten van banden kunnen in een kas of in de buurt van bomen worden geplaatst, het hangt allemaal af van de grootte van je perceel en verbeeldingskracht.

Ambachten van banden kunnen in een kas of in de buurt van bomen worden geplaatst, het hangt allemaal af van de grootte van uw perceel en verbeeldingskracht.

Wil je een speelhoek maken voor kinderen? Maak dan een schommel van banden.

Wil je een speelhoek maken voor kinderen? Maak dan een slinger van banden.

U kunt een nieuw gebruik voor banden vinden bij de vervaardiging van handwerk voor een zomerhuisje, het belangrijkste is dat het eindproduct het landschapsontwerp siert. Belichaam alle ideeën met je eigen handen en geef oude en onnodige dingen een tweede leven.