Witte tomatenvulling: kenmerken en beschrijving van de variëteit, beoordelingen van tuinders

Tomaten zijn een van de meest populaire groenten op tafel en in de tuinperken. Tuinders proberen de beste soorten tomaten te kiezen om smakelijk fruit te krijgen en een rijke oogst te oogsten. Tomaat Witte vulling, kenmerken en beschrijving van het ras die de aandacht van zelfs ervaren tuiniers zal trekken, vind je misschien ook leuk.

Handig artikel: de lekkerste Budenovka-tomatensoort

Onderscheidende kenmerken van tomaat Witte vulling

Het is moeilijk om de kenmerken van de tomatenwitte vulling alleen te beoordelen aan de hand van het uiterlijk en de foto, dus het is het beste om de beschrijving te lezen. Witte vulling verwijst naar vroege rijping en ondermaatse tomaten, dus als je het in de volle grond of in een kas kweekt, kun je het binden lange tijd vergeten.

De hoogte van de struik is ongeveer 50 cm.De rijpingstijd van tomaten is afhankelijk van het type teelt. U ontvangt de eerste vruchten in de kas vanaf het moment dat u de zaden na 70-85 dagen zaait, en in het open veld moet u bijna 100 wachten.

Het is moeilijk om de kenmerken van een tomaat Witte vulling alleen te beoordelen op het uiterlijk en de foto, dus het is het beste om de beschrijving te lezen

Doordat de Witte vultomaat gekenmerkt wordt door snelle rijpingstijden, is hij beter bestand tegen Phytophthora. De vruchten kunnen echter vatbaar zijn voor andere ziekten, dus er zullen preventieve maatregelen moeten worden genomen..

Volgens de beschrijving van het tomatenras Witte vulling heeft het een dichte schil die bestand is tegen scheuren. Dit kenmerk is belangrijk voor degenen die van plan zijn te behouden. De voordelen van dit tomatenras zijn dat ze gemakkelijk te verzorgen zijn, bestand zijn tegen lage temperaturen en een goede opbrengst hebben..

Volgens de beschrijving van het tomatenras Witte vulling heeft het een dichte schil die bestand is tegen scheuren.

Je kunt tot 4 kg tomaat uit één struik oogsten. Het gewicht van één vrucht kan oplopen tot 120 gram, wat betekent dat de vruchten ideaal zijn om in te blikken. Tomatenkleur Witte vulling zoals beschreven in rood. Binnenin zijn de vruchten vlezig en sappig, smaken licht zuur.

Volgens tuinders kan deze tomaat een van de best gekweekte worden genoemd tijdens het tijdperk van de Sovjetselectie in de jaren 60.Foto van tomaat Witte vulling

Volgens tuinders kan deze tomaat een van de best gekweekte worden genoemd tijdens het tijdperk van de Sovjetselectie in de jaren 60. Deze variëteit dankt zijn naam aan de kleur van rijpende vruchten, die een melkwitte tint krijgen. Tomaten Witte vulling is handig om te vervoeren, omdat ze aanvankelijk werden gefokt voor collectieve boerderijen. Fruit blijft goed.

Beoordelingen van tomaat Witte vulling

Victor: “Het is niet het eerste jaar dat ik de Witte vulling op mijn standplaats heb geplant en ik ben tevreden. Zaailingen worden altijd goed geaccepteerd, het is niet nodig om de struiken vast te binden en dit vergemakkelijkt het werk van de tuinman enorm. “.

Natasha: “Ik hou van de witte vulling, omdat de vruchten handig gevormd zijn om in te blikken, ze barsten niet. Ik gebruik tomaten voor het maken van verse salades, maar ook voor beitsen in verschillende vormen “.

Natasha:

Lees ook: Meststoffen voor tomaten

Als je nog geen witte vultomaat hebt gekweekt, waarvan de kenmerken en beschrijving van de variëteit in dit artikel worden gegeven, probeer het dan zeker. Dankzij veredelaars van tegenwoordig kun je tomaten met een unieke smaak, vorm en kleur plukken. Witte vulling is een tomaat die al tientallen jaren in trek is bij zomerbewoners. Probeer het ook zelf te kweken.!