Canadese rozen: beschrijving van fotovariëteiten

Houdt u van rozen, maar heeft uw regio een ruw klimaat? Canadese rozen, variëteiten, foto’s, waarvan de beschrijving in dit artikel wordt aangeboden, zijn ideaal voor uw regio. Een onderscheidend kenmerk van dit type rozen is dat ze pretentieloos zijn, bestand zijn tegen zelfs strenge vorst en constant bloeien gedurende het hele seizoen. Met je eigen handen kun je prachtige struiken Canadese rozen laten groeien als je de regels volgt om voor ze te zorgen.

Beschrijving van variëteiten van Canadese rozen met foto’s

Adelaide Hoodles

De felrode en karmozijnrode bloemen van deze Canadese roos zullen lang een lust voor het oog zijn. De hoogte van de struik is maximaal 2 meter en de breedte is maximaal 1,5 meter. Omdat de takken van de roos vrij flexibel zijn, zul je ze moeten ondersteunen. Adelaide Hoodles is resistent tegen ziekten, met name echte meeldauw en zwarte vlek. Deze Canadese roos is bestand tegen vorst tot -40 graden..

Adelaide Hoodles is resistent tegen ziekten, met name echte meeldauw en zwarte vlek. Deze Canadese roos

Henry Hudson

Liefhebbers van witte bloemen zullen dol zijn op deze Canadese rozensoort. De grootte van de Henry Hudson-struik is maximaal 1,5 m en een breedte tot 1,25 m. De roos heeft een zwak aroma, maar bloeit het hele seizoen door.

Zie een foto van een Canadese rozenstruik door Henry Hudson:

Zie de foto van de Canadese rozenstruik door Henry Hudson

Bij koud weer veranderen de bloemen van wit naar roze. De variëteit Henry Hudson is ook winterhard en bestand tegen temperaturen tot -40 graden..

Liefhebbers van witte bloemen zullen dol zijn op deze Canadese rozensoort. De grootte van de Henry Hudson-struik is maximaal 1,5 m met een breedte tot 1,25 m.

Louise Banier

Een ander type witte Canadese roos is Louise Banier. Volgens de beschrijving van de veredelaars heeft deze variëteit grote bloemen die een betoverend aroma afgeven. Kenmerkend voor deze roos is dat ze bijna geen doornen heeft. Weelderige witte bloemen springen uit roze knoppen, dus maak je geen zorgen.

Een ander type witte Canadese roos is Louise Banier. Volgens de beschrijving van de veredelaars heeft dit ras grote bloemen,Foto Louise Banier

Er is Bagnet

De prachtige roze Canadese roos trekt aan met zijn originele knoppen en de afwezigheid van doornen op de stelen. Bloei wordt het hele seizoen waargenomen. In de winter is deze Canadese roos bestand tegen temperaturen tot -35 graden. Het kweken van de Teresa Bagnet-struik is absoluut ongecompliceerd, terwijl de bloem je vooral in de herfst zal verrassen..

Het kweken van de Teresa Bagnet-struik is absoluut ongecompliceerd, terwijl de bloem je vooral in de herfst zal verrassen.

Morden vuurgloed

Een prachtige rode Canadese roos zal uw tuinperceel sieren en u het hele seizoen verrassen met een overvloedige bloei. Morden Fireglow is een redelijk winterharde variëteit, resistent tegen verschillende ziekten. De grootte van de struik is maximaal 1 meter, dus de roos zal niet veel ruimte in beslag nemen op uw site.

Morden Fireglow is een redelijk winterharde variëteit, resistent tegen verschillende ziekten. Bush-maat:

Handig artikel: Rozen voorbereiden op de winter in de middelste baan

Beschrijvingen van variëteiten van Canadese rozen en foto’s helpen u beslissen welke zaailingen u moet kiezen om op uw eigen site te planten. Kweek prachtige rozen ondanks strenge winters in jouw omgeving.