Bedden met verschillende bloemen bloeien het hele seizoen van de lente tot de herfst. Veel foto's

Moderne zomerbewoners gebruiken verschillende methoden om hun tuin te versieren. Prachtige bloembedden, rotstuinen, rotstuinen en decoratieve ambachten maken van landschapsontwerp echte meesterwerken van kunst. Wil je de hele zomer bloemen in het land? Leer hoe u deze bloembedden en bloembedden kunt maken. Bekijk foto’s en laat je inspireren. Ondanks het feit dat de winkels veel decoratieve artikelen en souvenirs verkopen voor het decoreren van de buitenkant, doe het zelf je kunt originele decoraties en structuren maken.

Hoe maak je een doe-het-zelf bloembed dat de hele zomer bloeit?

Voordat u een bloementuin maakt, moet u beslissen over het territorium. Houd er rekening mee dat sommige planten van licht houden en andere van schaduw. Het bloembed moet op een prominente plaats staan, zodat voorbijgangers of gasten die uw territorium zijn binnengekomen, het kunnen bewonderen. Het is belangrijk om vooraf te beslissen over de kleur van de planten, want als je alles op een rij plant, krijg je een heldere en smaakloze bloementuin.

Denk na over wat je het bloembed moet maken. Dit kunnen stenen, hekken, bakstenen of zelfs oude en onnodige items zijn. Oude kannen, emmers of andere containers voor het planten van bloemen zijn ideaal.

Denk na over wat je het bloembed moet maken. Dit kunnen stenen, hekken, bakstenen of zelfs oude en onnodige items zijn. Oude kannen, emmers of andere containers voor het planten van bloemen zijn ideaal.

Naast de kleur van planten spelen ook bloeiperiodes een rol. Als u wilt dat het bloembed de hele zomer in bloei staat, moet u nadenken over welke bloemen u moet planten. Hierdoor kunt u het hele seizoen, van de lente tot de herfst, de bloei observeren. Probeer primula’s te planten. Lelietje-van-dalen, tulpen, hyacinten, bossen – al deze bloemen zullen de hele lente een lust voor het oog zijn met aangename aroma’s en heldere kleuren.

Probeer primula's te planten. Lelietje-van-dalen, tulpen, hyacinten, bossen - al deze bloemen zullen de hele lente een lust voor het oog zijn met aangename aroma's en heldere kleuren.

Wil je dat een bloementuin die de hele zomer bloeit er origineel uitziet? Probeer dan bloemen in geometrische vormen te schikken om ongebruikelijke vormen te creëren. Laat bij het planten van planten ruimte tussen verschillende soorten bloemen, anders ontwikkelen de bollen zich niet normaal..

Wil je dat een bloementuin die de hele zomer bloeit er origineel uitziet? Probeer dan bloemen in geometrische vormen te schikken om ongebruikelijke vormen te creëren. Laat bij het planten van planten ruimte tussen de verschillende soorten bloemen, anders zullen de bollen zich niet normaal ontwikkelen.

In één bloembed kun je planten met verschillende rijpingstijden combineren, dan zal de overgang van bloeiende bloemen soepel verlopen en zal het bloembed niet “kaal” zijn. Plant primula’s op de voorgrond van de bloementuin en dan vaste planten. Aan het begin van de zomer beginnen viooltjes en sleutelbloemen prachtig te bloeien, terwijl ze het goed kunnen vinden in hetzelfde bloembed met viooltjes en delicate madeliefjes.

Plant primula's op de voorgrond van de bloementuin en dan vaste planten. Aan het begin van de zomer beginnen viooltjes en sleutelbloemen prachtig te bloeien, terwijl ze het goed kunnen vinden in hetzelfde bloembed met viooltjes en delicate madeliefjes.

Het is moeilijk om je een mooi bloembed zonder rozen voor te stellen. Tegenwoordig zijn er veel soorten rozen die in struiken groeien, over hekken weven of de grond bedekken. Hoge en ondermaatse rozen van verschillende kleuren zullen een echte versiering van uw site zijn. Bovendien kunnen rozen in de zomer worden gesneden en in een vaas worden geplaatst om in uw eigen appartement van de geur te genieten..

Bovendien kunnen rozen in de zomer worden gesneden en in een vaas worden geplaatst om in uw eigen appartement van de geur te genieten.

Heb je geen ervaring met het planten van een bloembed? Neem vervolgens gewone goudsbloemen en plant ze rond de omtrek van het geplande bloembed..

Plant petunia's van verschillende kleuren in het midden van het bloembed en je krijgt een prachtige bloementuin. Hangpotten zien er origineel uit, die aan het tuinhuisje kunnen worden opgehangen en worden aangevuld met felle kleuren voor de buitenkant.

Plant petunia’s van verschillende kleuren in het midden van het bloembed en je krijgt een prachtige bloementuin. Hangpotten zien er origineel uit, die aan het tuinhuisje kunnen worden opgehangen en worden aangevuld met felle kleuren..

Bekijk foto’s en schema’s van bloembedden die de hele zomer bloeien:

bloeiende bloembeddenKrullend bloembedplan voor het planten van een bloembedWelke bloemen planten in een bloembed?

Lees ook: Basismethoden voor het omgaan met wespen

meerjarige bloembedden regelingenMeerjarig bloembedbloembed bloeien de hele zomerSoorten bloemen voor een bloembed