DIY kat uit plastic flessen

DIY kat uit plastic flessen

Plastic flessen is in bijna elk huis bovendien dat ze niet alleen als container voor vloeistof kunnen dienen, maar ook als uitstekend materiaal voor creatieve ideeën. Plastic flessen zijn er tegenwoordig in verschillende maten, van kleine shampoocontainers tot blikjes voor huishoudelijke producten en bouwmaterialen. In dit artikel leer je hoe je je tuin of achtertuin kunt decoreren met een doe-het-zelfkat gemaakt van plastic flessen..

Knutsel voor de tuinkat van plastic flessen

Materialen voor ons vaartuig:

– flessen van verschillende groottes;

– acrylverf of speciale verven voor plastic;

– schuurpapier;

– oplosmiddel;

– priem;

– schaar.

We maken een ambacht voor de tuin en zomerhuisjes - een kat van plastic flessen

Knutsel voor de tuinkat van plastic flessen

  1. Overweeg zorgvuldig de verfkeuze, want het product zal op straat liggen en na verloop van tijd mag het zijn aantrekkelijke uiterlijk niet verliezen. Hoogwaardige verf voor plastic producten vervaagt niet, wast niet af of barst niet.
  2. Bereid een container voor om te kleuren. Het moet droog, schoon en vetvrij zijn. Verwijder hiervoor het etiket, verwijder de lijmresten met een oplosmiddel of alcohol.
  3. Gebruik schuurpapier om het oppervlak van de fles te wrijven om de hechting van de verf aan het oppervlak te vergroten..
  4. Knip de staart en oren uit plastic en plak ze op de juiste plekken op het oppervlak. Een snor kan ook gemaakt worden van gesneden flessen, draad of vislijn. Onderdelen worden in de sleuven gestoken. Om de sterkte van de bevestiging te vergroten, kunt u individuele gaten maken en deze met draad draaien.
  5. We schilderen alle elementen in verschillende kleuren. Ogen, mond en neus kunnen worden getekend of op onderdelen van oud speelgoed worden gelijmd. De poten kunnen gemaakt worden van plastic waterflessen. Vier halzen met een deksel fungeren als poten voor een kat.

Uitvoeringsopties voor ambachten - katten

Het uiterlijk van het vaartuig hangt grotendeels af van uw verbeeldingskracht. Je kunt niet slechts één kat maken, maar een hele kattenfamilie, die het gazon van je perceel, bloembed of zelfs een perceel bij de ingang van de stad zal versieren. Zodat het vaartuig niet sterk en licht is, vul het met kiezels of aarde.

podvazonnik - een kat uit een plastic fles

Beperk jezelf niet tot alleen waterflessen, er zijn andere containers.. katten van verschillende vormen en kleuren zullen bondig opgaan in het landschapsontwerp van uw site.

 Bekijk een handige video: doe-het-zelf kattenknutselen

We raden u ook aan de sectie te lezen: "Land ambachten", waar je veel nieuwe dingen voor creativiteit in het land zult vinden.