DIY decoratieve molen voor in de tuin. Foto

Wilt u de uniciteit van uw landschapsontwerp benadrukken? Dan moet je niet alleen bloembedden planten, maar ook nadenken over het maken van unieke ambachten om te geven. Decoratieve molen voor in de tuin – een kans om een ​​persoonlijk perceel te versieren en je buren te verrassen. U kunt het zelf doen als u de instructies in dit artikel volgt..

Tuinideeën: Siermolen

Een decoratieve molen die op de site is geïnstalleerd, kan naast een element van landschapsontwerp een maskeringsfunctie vervullen. Kleine molens, tot een halve meter, kunnen gemakkelijk onregelmatigheden in het gebied verbergen voor de ogen of bijvoorbeeld delen van communicatie die naar het oppervlak uitsteken (kleppen, bochten, luiken).

Grote molens kunnen zelfs een landelijk toilet verbergen voor nieuwsgierige blikken. Een tuinhuisje past in dergelijke structuren.Foto van een decoratieve molen

Grote molens kunnen zelfs een landelijk toilet verbergen voor nieuwsgierige blikken. Binnen dergelijke structuren passen een tuinhuisje of comfortabele zitplaatsen voor uzelf en gasten. Een gewone bouwschuur waarin je tuingereedschap opbergt, kan worden omgebouwd tot een decoratieve molen.

Als de grootte van uw site het toelaat, wordt een watermolen een heel mooi onderdeel van het decor. Om het te laten functioneren, is een kleine vijver of waterval nodig. Je kunt zo’n decorelement in het recreatiegebied installeren en genieten van de plons water die op warme zomeravonden langs de wieken van de molen stroomt..

Tips voor het installeren van een decoratieve molensite

Om ervoor te zorgen dat de plaatsing van de molen op de site correct en een lust voor het oog is, is het noodzakelijk om vertrouwd te raken met enkele tips. In de meeste gevallen zijn molens gemaakt van hout. En dit is zo’n natuurlijk en natuurlijk materiaal dat het gemakkelijk het hoogtepunt zal worden van elke stijl die op de site wordt georganiseerd.

Om ervoor te zorgen dat de plaatsing van de molen op de site correct en een lust voor het oog is, is het noodzakelijk om vertrouwd te raken met enkele tips. In de meeste gevallen zijn molens gemaakt van hout. En het is zo natuurlijk en natuurlijkFoto molen idee

Als u wilt, kunt u een decoratieve molen in elk deel van uw site plaatsen, of het nu een weiland of een hoek van een tuin is. Er is een landschapsstijl, dit is wanneer de decorelementen zich op afstand van elkaar bevinden en nergens mee verbonden zijn. De huidige Russische stijl in landschapsontwerp is inherent aan een windmolen. Het kan worden geplaatst in de buurt van een tuinhuisje, ingericht in de vorm van een Russische hut, een decoratieve put, een bank, een brug. Je kunt een houten karrenwiel in het nabijgelegen gras zetten..

Als u wilt, kunt u een decoratieve molen in elk deel van uw site plaatsen, of het nu een weiland of een hoek van een tuin is. Er is een landschapsstijl, dit is wanneer de decorelementen zich op afstand van elkaar bevinden en nergens mee verbonden zijn.

Om de site in oosterse stijl te verfraaien, wordt de laatste hand gelegd aan de installatie van een watermolen. Het kan naast een bank of een tuinhuisje in de vorm van een pagode worden geïnstalleerd en tussen hen ligt een pad van veelkleurige steen. Vanwege het feit dat de molen het belangrijkste element van het decor is, heeft het geen zin om hem in de verre hoek van de tuin te installeren, hij zou hem moeten versieren met zijn aanwezigheid.

Hoe maak je een decoratieve molen met je eigen handen

Vanwege het feit dat landschapsontwerp erg populair is, zijn de kosten van decoratieve elementen niet klein. Houtbewerkers maken graag decoratieve molens van elke grootte en stijl. Soms kun je een echt meesterwerk tegenkomen dat je tuin met veel plezier zal versieren. Elk materiaal is geschikt voor het maken van een molen, maar hiervoor zijn gelakte planken het beste..

Vanwege het feit dat landschapsontwerp erg populair is, zijn de kosten van decoratieve elementen niet klein. Houtbewerkers maken graag decoratieve molens van elke grootte en stijl. Soms vind je een echt meesterwerkFoto knutselen voor in de tuin

Het is niet moeilijk om met je eigen handen een decoratieve molen te maken. Eerst moet je het ontwerp van de molen begrijpen. Het bestaat uit drie delen: een trapeziumvormige basis, een driehoekige punt en vier bladen. Alle onderdelen zijn het beste eerst gemaakt van multiplex en vervolgens omhuld met dakspaan.

Het is niet moeilijk om met je eigen handen een decoratieve molen te maken. Eerst moet je het ontwerp van de molen begrijpen. Sos

Het is noodzakelijk om de wieken zo aan de structuur van de molen te bevestigen dat ze vrij van de wind kunnen draaien. Vervolgens moet de afgewerkte structuur van de decoratieve molen worden gevernist of geverfd en op een geschikte plaats op de site worden geplaatst. Het belangrijkste is om verbeeldingskracht te tonen bij het modelleren van de site en dan zal het je verrassen met decoratieve gebouwen die je vakkundig en smaakvol erop plaatst.

Het is noodzakelijk om de wieken zo aan de structuur van de molen te bevestigen dat ze vrij van de wind kunnen draaien. Vervolgens moet de afgewerkte structuur van de decoratieve molen worden gevernist of geverfd en op de site worden geplaatst, op een geschikteDIY decoratieve molen foto

Lees ook: Hoe maak je knutselwerkjes voor het weggeven van plastic flessen

Een decoratieve molen voor een tuin is een kans om de site te versieren en er iets nieuws aan te brengen. Doe knutselen met uw eigen handen, dan zal uw zomerhuisje speciaal en origineel zijn. Op onze website vindt u veel interessante ideeën die u met uw eigen handen in het land kunt laten groeien, evenals hoe u landschapsontwerp kunt regelen met minimale kosten.

iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org