Van kinds af aan herinner ik me de bloemperken op het erf, die altijd door iemand werden verzorgd en het waren niet de kantoormedewerkers van de huisvesting, maar de huurders zelf. Vaak joegen ze kinderen achterna die door bloembedden renden of een mooie bloem probeerden te plukken als aandenken. Tegenwoordig is hetzelfde te zien in zomerhuisjes. Wat een esthetisch genot ervaren de eigenaren, buren en alleen voorbijgangers, terwijl ze de prachtige bloementuin bewonderen, hoe vlinders en bijen over de planten cirkelen, genieten van de geur. Wij nodigen u uit om erachter te komen, wat maak je een bloembed met je eigen handen.

Hoe een bloembed in het land goed te regelen?

Een ervaren landschapsontwerper kan elk bloembed vakkundig ontwerpen, adviseren hoe het het beste kan worden gemaakt om een ​​enkele harmonieuze sfeer van comfort te creëren, waarbij het gebouw, de tuin en het bloembed worden gecombineerd tot één beeld. Natuurlijk zal deze foto er in de zomer het meest levendig uitzien..

Een ervaren landschapsontwerper kan elk bloembed vakkundig ontwerpen, adviseren hoe het het beste kan worden gemaakt om een ​​enkele harmonieuze sfeer van comfort te creëren, waarbij het gebouw, de tuin en het bloembed worden gecombineerd tot één beeld.

Vaak worden de begrippen “bloembed” en “bloementuin” synoniemen genoemd, maar dit zijn enigszins verschillende concepten. Het ontwerp van de bloementuin voorziet in alle bizarre vormen: verschillende huizen en oude kastelen, allerlei dieren, originele ornamenten.

Vaak worden de begrippen Doe-het-zelf foto van het originele bloembed

Landelijke bloembedden worden voornamelijk gemaakt in de vorm van geometrische vormen: vierkant, rechthoek, ovaal. De essentie van bloembedden en bloembedden is hetzelfde – mensen verrassen met prachtige bloemstukken.

Landelijke bloembedden worden voornamelijk gemaakt in de vorm van geometrische vormen: vierkant, rechthoek, ovaalFoto van bloembedden van stenen

Lees ook: doe-het-zelf bloembed in het land voor beginners

Soorten bloembedden voor een zomerresidentie met uw eigen handen

Voordat u begint met het breken van een bloembed, moet u diep nadenken over het ontwerp, zodat de bloementuin wordt gecombineerd met de algemene buitenkant. Elk type bloembed is ontworpen voor een specifiek doel en mooi op zijn eigen manier. Een smalle rij bloemen of andere planten die langs de zijkanten van een loopbrug worden geplant, wordt bijvoorbeeld een stoeprand genoemd. Laag compacte bloemen zijn hiervoor het meest geschikt..

Voordat u begint met het breken van een bloembed, moet u diep nadenken over het ontwerp, zodat de bloementuin wordt gecombineerd met de algemene buitenkant. Elk type bloembed

Een bloembed, versierd in de vorm van een rechthoek, wordt een rabatka genoemd. Vaak wordt een dergelijke bloementuin met hun eigen handen rond een kleine vijver gemaakt. Je kunt de rabatka meerlagig maken, wat er bijzonder indrukwekkend uitziet. In elke laag worden bloemen van dezelfde hoogte geplant..

Een bloembed, versierd in de vorm van een rechthoek, wordt een rabatka genoemd. Vaak wordt een dergelijke bloementuin met uw eigen handen rond een kleine vijver gemaakt.

Het volgende type bloembed – mixborder is de laatste tijd populair geworden in veel landen. Maar ondanks de ingewikkelde naam verbergt zich erachter een bloem met een vrije configuratie, bekend bij de meeste van onze mensen, die tegenwoordig veel wordt gebruikt voor ontwerpoplossingen in zomerhuisjes, villa’s, huisjes en andere landhuizen..

Het volgende type bloembed - mixborder is de laatste tijd populair geworden in veel landen. Maar, ondanks de ingewikkelde naam, erachter

De mixborder heeft de mogelijkheid om alle kleuren te gebruiken, een verscheidenheid aan stijlen te combineren, te combineren. En toch impliceert dit type één hoofdregel: het bloembed moet constant in bloei staan. Dit wordt bereikt door bloemen op verschillende tijdstippen te planten, bloeiend in een bepaalde periode. Op één bloementuin kunnen twee dozijn verschillende planten staan, die een actieve bloeiperiode hebben..

De mixborder heeft de mogelijkheid om alle kleuren te gebruiken, een verscheidenheid aan stijlen te combineren, te combineren. En toch impliceert dit type één hoofdregel: het bloembed moet constant in bloei staan.Foto-idee voor bloembedontwerp

Er moet ook een monobloembed worden opgemerkt, dat met de hand kan worden gemaakt. Er worden voornamelijk bloemen van één, zelden twee soorten in geplant. Verticale bloembedden worden gekenmerkt door een trapsgewijze opstelling van planten. U kunt bijvoorbeeld potten van verschillende diameters of bloemen van verschillende hoogtes gebruiken. Probeer verschillende soorten bloembedden in het landhuis voor bloemen en benadruk uw unieke stijl in landschapsontwerp.

Waar maak je een bloembed van? uit flessenWaar maak je een bloembed van? uit flessenFoto van een prachtig bloembedFoto van een prachtig bloembedbloembed in het landFoto mini-bloembeddenEr moet ook een monobloembed worden opgemerkt, dat met de hand kan worden gemaakt. Er worden voornamelijk bloemen van één, minder vaak twee soorten in geplant.Foto bloembedden van flessen

iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org