eredeti ajándék Valentin -napra saját kezűleg

Talán a modern lányok várják a legjobban a Valentin -napot. És mindez azért van, mert romantikus személyeknek tekintik őket. Ezen a napon varázslatot és valamiféle romantikát várnak választottjuktól. Természetesen a gondoskodó srácok megértik hölgyeik vágyait. Ezen a napon pedig arra törekszenek, hogy valami csodálatos ajándékkal lepjék meg őket. De érdemes megjegyezni, hogy a legjobb ajándék az, amelyet saját kezével hoztak létre. És ha azt szeretné, hogy meglepje barátnőjét valami rendkívüli dologgal, akkor próbálja meg saját kezével eredeti ajándékot készíteni a lánynak február 14 -én. És e kiadvány ötletei biztosan segítenek ebben a nem könnyű ügyben..

DIY ajándékok lányoknak Valentin napon

Valentin.

Úgy döntött, hogy gratulál a szeretteinek egy valentinhez? Akkor ne vedd meg a boltban, hanem csináld magad. Próbáljon érdekes ötleteket életre kelteni. Az alábbiakban számos lehetőséget kínálunk a Valentin -napra.

milyen ajándékokat adnak Valentin -napon

eredeti ajándék február 14 -én lány ötletek csináld magad

eredeti ajándék Valentin -napra saját kezűleg

Emlékplakett.

Szeretné tudni, milyen ajándékokat adnak Valentin -napra? Akkor tudnia kell, hogy ezen az ünnepen sokféle ajándékot lehet adni. De a kézzel készített ajándékokat nagyra értékelik. Nyomtasson ki néhány közös fotót. Készítsen színes kollázst belőlük. De ragassza ezeket a fényképeket egy adott táblára. Díszítse ezt a terméket különféle szívekkel.eredeti ajándék Valentin -napra saját kezűleg

Doboz édességekkel.

Minden lány szereti az édességet. Ezért különféle csemegéket vásárolhat, és találhat hozzájuk egy dobozt. A dobozt néhány díszítéssel kell díszíteni, és meg kell tölteni a boltban vásárolt édességekkel.eredeti ajándék február 14 -én lány ötletek csináld magad

Candy koszorú.

Egy másik eredeti ajándék egy lánynak egy szív alakú koszorú. Kézműves készítéséhez elő kell készítenie:milyen ajándékokat adnak Valentin -napon

 • cukorka piros csomagolásban,
 • vastag karton,
 • ragasztó és olló.

Előrehalad:

 1. Először is rajzolja le a szív mintáját a kartonra. Annak érdekében, hogy a sablon egyenletes legyen, először szívet kell rajzolni egy szokásos papírlapra. Ehhez egy papírlapot félbehajtunk és másfél szívből húzzuk ki a hajtogatásból..
 2. Vigye át az útvonalakat a sablonba, és vágja ki. Érdemes kivágni a szív belsejét is..
 3. A szív sablon csomagolópapírral és szalaggal csomagolható. Itt minden egyszerű. Csatlakoztassa a szív sablont színes papírhoz, és vágja ki újra a szívet.
 4. Ezután kétoldalas szalaggal ragasztja a cukorkákat a szív sablonhoz. Ugyanakkor próbálja szorosan ragasztani az édességeket a sablonhoz..

milyen ajándékokat adnak Valentin -naponmilyen ajándékokat adnak Valentin -naponmilyen ajándékokat adnak Valentin -napon

Topiária egy lánynak.

A kávé szív különleges és szokatlan ajándék. Bármely lány nagyon örül, hogy megkapja ezt az ajándékot Valentin -napra. Létrehozásának pillanatában figyelmét és gondosságát fekteti ebbe a tárgyba. Nagyon egyszerű ilyen mesterséget készíteni. Vegye figyelembe a részletes létrehozási folyamatot.

eredeti ajándék Valentin -napra saját kezűleg

Előrehalad:

 1. Vegyünk vastag kartont, és vágjunk ki belőle pár szívet.
 2. Ceruzát vagy fagylaltrudat kell ragasztani az egyik kartonpapírból készült szívhez. Bármely más bot is működik. Ez a bot a kézművesség száraként szolgál.
 3. A karton egy darabjához, ahol a bot található, 3 pamutpárnát kell rögzíteni.
 4. Ezt követően csatlakoztasson egy pár üres részt. Ennek eredményeképpen a szíved terjedelmes lesz..
 5. Ezenkívül a kartonpapírt ültetik át pamutpárnákkal. Ezt mindkét oldalon meg kell tenni. Ezután tekerje be a szívet bármilyen gyapjúszállal.
 6. Most a terjedelmes szívet sötétbarna festékkel kell festeni. Hagyja megszáradni a mesterséget.
 7. Amikor a vízi jármű teljesen megszáradt, beillesztik a kávébabba. Ezt a munkát mindkét oldalon el kell végezni..
 8. Tekerje be a botszárat textúrázott zsineggel. Ebben az esetben is használhat: fényes szaténszalagot vagy fonatot. A fogselyem is működni fog.
 9. A kézművességhez szerezzen be egy edényt gyönyörű kivitelben. Ezenkívül díszítse díszítő zsákvászonnal. Használhat szövetet vagy csipkét is..
 10. Most tegyen egy kis darab hungarocellt az edény aljára. Használhat gyurmát. Ebben az alapban rögzítse jól a kávé szívét a száron..
 11. Az edényt fahéjas csillagokkal és szemekkel kell megtölteni..

eredeti ajándék Valentin -napra saját kezűleg

Így eredeti szívet készíthet szeretettjének..

Ajándék szeretteinek.

Ma nagyon könnyű saját kezűleg eredeti ajándékot készíteni Valentin -napra. A saját kezűleg készített ajándék biztosan örömet okoz szívének hölgyének. A következő ajándék elkészítéséhez elő kell készítenie a minimális mennyiségű anyagot. Tehát szüksége lesz:

 • egyszerű izzó,
 • kis fa tömb,
 • egy darab drót színű,
 • ragasztó és fogó.

Előrehalad:

 1. Először is érdemes eltávolítani az izzó minden tartalmát. Ebből a célból óvatosan csavarja le az alapot, és távolítsa el az összes égési elemet..
 2. Most csavarja ki a szíveket a drótból.
 3. Ezeket a szíveket be kell illeszteni az üvegárnyékba.
 4. A szerkezetet egy rúdhoz kell rögzíteni.
 5. Ne felejtse el díszíteni ezt a szerkezetet egy kellemes vallomással..

milyen ajándékokat adnak Valentin -napon

Végül

Most megtudhatja, milyen ajándékokat adnak Valentin -napon. Ne feledje, hogy rengeteg ajándékötlet létezik. És ebben a mennyiségben mindig megtalálhatja azokat a kézműves munkákat, amelyek nagyon egyszerűek. Általában tegye bele lelkét e mesterségek létrehozásába, és tegye ezt a napot szeretett nőjének felejthetetlenné és egyedivé..

Adblock
detector