Mit lehet tenni hulladékanyagokból saját kezűleg. Mesterkurzus

A rendelkezésre álló anyagból nagyszámú eredeti kézművesség készíthető. Ha sok műanyag palack, műanyag zacskó, szövetdarab, felesleges toll vagy régi edény van otthon, ne rohanjon, hogy kidobja. A modern tűnők sok érdekes ötletet kínálnak arra vonatkozóan, hogyan lehet gyönyörű és hasznos mesterségeket készíteni otthon különböző anyagokból saját kezűleg. Tekintse meg a lépésről lépésre készült mesterkurzusok fotóit, és töltsön érdekes szabadidőt.

DIY ajándéktárgy: Medusa műanyag palackban

Manapság a kézművességet széles körben használják a belsőépítészetben. Ha érdekes ajándékot szeretne bemutatni, próbálja meg medúzát készíteni műanyag zacskóból..

Anyagok:

– műanyag palack

– ételszínezék

– fehér műanyag zacskó

– olló

– víz

Vegyünk egy tiszta fehér táskát, és vágjuk le a fogantyúkat. Egy egyszerű fogantyú nélküli táska használható. Ezután vágja le úgy, hogy két azonos méretű műanyag lapot kapjon. Egyikkel fog dolgozni. Ehhez szálat kell kötnie a lap középső részébe – megkapja a medúza testét.

Vegyünk egy tiszta fehér táskát, és vágjuk le a fogantyúkat. Egy egyszerű fogantyú nélküli táska használható. Ezután vágja le úgy, hogy két azonos méretű műanyag lapot kapjon. Egyikkel fog dolgozni. Ehhez szálat kell kötnie a lap középső részébe - megkapja a medúza testét.

Olvassa el még: Műanyag palackokból készült kozmetikai táska

Most vágja le a testet a fennmaradó zsákon, hogy a piócák csápjait képezze. Kb. 10 csápja legyen, levághatja a felesleget, és megpróbálhat több vágást végezni minden csápon..

Most vágja le a testet a fennmaradó zsákon, hogy a piócák csápjait képezze. Kb. 10 csápja legyen, levághatja a felesleget, és megpróbálhat több vágást végezni minden csápon.

Amikor a medúza kész, öntsön egy kis vizet a fejébe. Ne felejtse el, hogy hagyjon egy kis levegőt a felszínre úszni. Húzza meg jól a medúza testét a cérnával, hogy a víz ne folyjon ki.

Amikor a medúza kész, öntsön egy kis vizet a fejébe. Ne felejtse el, hogy hagyjon egy kis levegőt a felszínre úszni. Húzza meg jól a medúza testét a cérnával, hogy a víz ne folyjon ki.

Tegye a medúzákat egy műanyag palackba, majd töltse fel a tartályt vízzel. A tengervíz szimulálása érdekében egy kis ételfestéket adnak a palackhoz. Nagyon eredeti mesterséget kap, amelyet tematikus belső terekhez lehet használni..

Tablettatartó hulladék anyagokból

A házban szinte minden háziasszonynak van egy régi, fából készült vágódeszka, amely elvesztette vonzó megjelenését vagy kissé száraz..

A házban szinte minden háziasszonynak van egy régi, fából készült vágódeszka, amely elvesztette vonzó megjelenését vagy kissé száraz.Tablettatartó hulladék anyagokból

Vegyünk egy fából készült szegélylécet, és ragasszuk rá a táblára szuper ragasztóval. Kivághat egy állványt fából, hogy illeszkedjen a táblagépéhez.

Vegyünk egy fából készült szegélylécet, és ragasszuk rá a táblára szuper ragasztóval. Kivághat egy állványt fából, hogy illeszkedjen a táblagépéhez.

Fontolja meg a fából készült háromszögtartót, hogy megakadályozza a tábla leesését. Festse le a táblát, és a táblagép -állvány készen áll.

hogy a tábla ne essen, fontolja meg a rögzítést egy fából készült háromszögből. Fesse le a táblát, és a táblagép állvány készen áll.

DIY labda kézműves

A régi teniszlabdák eredeti levél- vagy kulcstartókká alakíthatók. Készítsen egy bevágást a labda közepén.

A régi teniszlabdák eredeti levél- vagy kulcstartókká alakíthatók. Készítsen bevágást a labda közepén

A vasáruházban vásároljon szemeket a mesterséghez, és ragassza fel őket a labdára. Vicces mesterséget kap, amely díszíti a folyosó vagy a konyha belsejét.

A vaskereskedésben vásároljon szemeket a kézművességhez, és ragassza fel őket a labdára. Vicces mesterséget kap, amely díszíti a folyosó vagy a konyha belsejét

A hulladékanyagokból készült kézműves termékek különféle funkciókat láthatnak el. Könnyű a régi dolgokat új eredeti dekorációs elemekké vagy kézműves termékekké alakítani, amelyek még az igényes esztétákat is meglepik..